mandag den 7. maj 2012

Hvad postkassen gemmer...

Siden alt det med gården skete, har jeg haft en stor afsky for at tømme min postkasse.....jeg gør det sjældent og højst én gang om ugen og ALDRIG på en fredag, for der er næsten altid noget i postkassen som kan ødelægge mit humør....OG min weekend!
 - det var ikke undtagelsen i dag da jeg tømte den for første gang i næsten en måned.....

For det første var der to breve ang. overtræk - som jeg ikke rigtig kan gøre noget ved, for dækker jeg overtrækket med penge fra min kassekredit, så er der ikke penge til min termin - dækker jeg ikke overtrækket får jeg et brev mere.....

Hvis nu bare ham manden jeg laver PR for gad stoppe med at skrive i sin blog hvor pisse godt det går for firmaet og hvor meget vækst de har og betale den faktura som vi har aftalt at han skal betale, ja så havde jeg ingen problemer - overhoved!
Men det har han ikke gjort, igen - så jeg måtte i morges først forsøge at ringe til min bankrådgiver og da han ikke tog telefonen skrev jeg en mail......HADER at skulle gøre det men what else to do?

I en anden konvelut lå der et brev fra Boligsikring at jeg ikke modtager boligsikring mere......der røg lige 600 kr (ca.) om måneden og jeg forstår ikke hvorfor - må ringe til dem i morgen.

Et andet brev fortalte mig at jeg kun har fået forlænget min byggefrist på et nyt stuehus til 13. maj 2013, bygger jeg ikke inden da mister jeg retten til at bygge et stuehus på min ejendom - og uden retten til at bygge, hvem vil så købe en grund hvor der ikke må bygges på? Jeg kendte godt indholdet af brevet for jeg har også fået den på mail....dette brev var fra Jordbrugskommissionen.

Et andet brev var fra kommunen hvor min gård ligger, de ville blot oplyse mig om at jeg mister retten til at bygge mit stuehus d. 8. maj 2012 (altså I MORGEN!) hvis de ikke har modtaget tegninger på et nyt stuehus inden......!!!

Jeg kan kun gentage hvad jeg før har tænkt, ALT offentligt arbejder åbenbart og helt logisk IKKE sammen! Hvordan kan den ene udstede en forlængelse og den anden ikke vide det?? Nå, I'll look at it tomorrow.

I et andet brev var der en statusrapport fra min Afrikanske pige der er i lærere som skrædder, hvilket jeg betaler for. Der står bla. at hun ikke har sin egen symaskine og derfor ikke kan sy særlig meget, udover i skolen og derfor ikke tjener nok penge til familien.......arghhh......jeg må se om jeg kan finde penge til en sådan symaskine, den kan vel for fanden ikke være så dyr i Afrika??
Må ha fat i min Afrikanske veninde, jeg ved hun er i Togo i øjeblikket, talte med hende på skype den anden dag, måske hun kan købe en og aflevere den, hvis jeg overføre pengene - når jeg får nogen!!!

Det ENESTE der lå i postkassen som var "ufarligt" og positivt - udover ugeavisen var et postkort fra min kæreste... :)

Postkort fra It manden
Postkortet er NATURLIGVIS laved med en app i Spanien og sendt fra Californien i USA :) På forsiden er der et billede af "Det lille hvide hus med træet bagved" som ligger i Malaga, dét er dér vi har gemt vores Geocach og på postkortet står der "Hej Søde - Velkommen hjem! Mon vi har været oppe og kikke til træet? Eller står det højt på todo listen næste gang du er på de her kanter ;-)"

Vi har nemlig aftalt at vi skal op og knalde i vores træ, eller ved det lille hvide hus hvor der er et træ bagved med en kæmpe krone der går helt ned til jorden så der nærmest er en lille hule derinde - vi har også aftalt at vi skal ud og køre i hans sportsvogn hvor man kan tage taget af, og så skal jeg ha kjole på.....når vi så finder et afsidsliggende sted skal vi prøve at knalde i bilen :) *fnis*

I går, søndag var jeg på marked med min søster, jeg fik solgt en MASSE og endte med at tjene 3225,50 kr....

Dejlige penge!!!
Tilsammen tjente vi over 5000 kr på at sælge ting vi begge havde overvejet at smide ud, glæder mig allerede til d. 20 maj hvor jeg også skal på marked - måske jeg kan få råd til at dække mit overtræk....

Kan slet ikke lige overskue hvordan jeg skal få råd til at ha It manden på besøg fra nu på onsdag og frem til d. 23 maj......I got NO MONEY! Og fra 1. juni har jeg heller ingen forsikringer og puha......what to do....de her penge jeg har tjent på marked skal virkelig holde LÆNGE, helst helt til juli og det kan de også nemt hvis jeg var havde mig selv at tænke på, men det har jeg jo ikke....

Det er SÅ ubehageligt at ha dårlig økonomi og specielt fordi jeg ikke kan se hvordan jeg skal få skaffet penge til d. 1 juni......til næste husleje, til termin, til regninger, mad osv......

MIn menstruation er næsten stoppet og jeg er tilbage på toppen rent humør mæssigt - eller jeg VAR indtil jeg åbnede for postkassen og så hvad der lå af breve......Kære Hr. Gud, vil du ikke nok la mig få et godt job eller tjene nogle penge på en eller anden måde?? Du VED jeg ikke er arbejdssky, så hvad sker der for at jeg ikke tjener nogen penge??


Ingen kommentarer: