mandag den 28. maj 2012

Loppemandag

I går søndag lavede jeg så absolut intet, dagens gode gerning bestod i at prutte så lystigt som ever! Jeg er ikke helt klar over hvorfor jeg har så ondt i maven som jeg har for tiden (søndag og mandag) men det er virkelig ekstremt - når et menneske ikke kan holde sine egne kropslugte ud, SÅ er det slemt!

OMG hvor jeg dog fiser! Enten skyldes det at jeg foråd mig (er der noget som hedder foråd? Eller hedder det at æde for meget??) i lørdags i en helt ekstrem grad, men det burde snart være ude af kroppen så jeg tror det måske skyldes at jeg spiste spareribs i lørdags og igen til aftensmad her til aften, mindes måske svagt i mine erindringer og fra mine aftner med min coaching buddy at min mave ikke tåler spareribs særlig godt.....

Don't get me wrong jeg ELSKER dem men jeg får en farlig mave af det.....may this be a lesson for me! Hold dig til alt godt fra havet, dét er bedre for min sarte mave - specielt skaldyr.

I dag stod jeg op kl. 07.15 eller det var dér uret ringede, jeg stod dog først op lidt over 8. Sofie havde i går skrevet om jeg ikke ville hente hendes bror på Nørrebro inden jeg kørte til Roskilde for at spise brunch og kikke på loppemarked med hende. Lita meldte fra, hun var så ked af alt det babysnak (som hun selv havde startede!) i lørdags at hun ikke havde lyst til at mødes mandag. Men det som er så træls ved situationen er at jeg skal ekstra tidligt op for at hente en person på Nørrebro og så køre med ham til Roskilde (gratis) og arghhh ja det lyder dumt men det irritere mig bare fordi jeg ofte føler at jeg bliver lidt udnyttet af specielt Sofie - fordi jeg er så dårlig til at sige NEJ!

Jeg tror ikke at hun gør det af et ondt hjerte men feks. alle de gange jeg har kørt på lossepladsen for dem og aldrig fået én krone i benzin og alle de gange jeg har hjulpet dem, føler bare ikke det går to veje og så er det at filmen knækker - feks. i dag så skulle Sofie køre med tilbage til København hvor hun skulle til noget farvelfest hos en veninde og så skulle jeg køre hende derhen, og da hun steg ud af bilen sagde hun bare farvel og intet andet - men jeg har dog trods alt lagt bil til hele dagen og hun ved at jeg ikke tjener penge men hun sagde intet, ikke ét ord om benzinpenge.....
Lita siger heller aldrig noget, hun lægger dem bare og jeg elsker hende for det! Måske hun ved jeg har svært ved at bede om hjælp (benzinpenge) og måske hun ved jeg ville sige nej hvis hun spurgte om jeg ville ha nogen, i min verden burde det bare komme helt automatisk.

Nå, men jeg "kom til" at købe noget på et vej loppemarked i Roskilde, men det er til at sælge videre og jeg tror det er en god deal jeg har gjort :)

Se hvad jeg købte! It manden skrev og spurgte om han skulle være nervøs for om jeg var skruk....dét er jeg IKKE!

En helt sæk med baby legetøj!

Masser af forskellige gode næsten nye og brugbare ting! Det som ligger til venstre i billede i den klare plastpose er det som skal smides væk.

Der var bla. helt nye FischerPrice ting, en helt ny uro og nye spil - hele sækken kostede 100 kr! Jeg er overbevist om at jeg kan sælge de forskellige ting til langt højere pris ved dele dem op og sælge dem hver for sig på søndag på marked. Money in my pocket!
Da jeg kom hjem læste jeg min yngste lillebrors eksamens opgave igennem og oversatte hans cv til engelsk, bagefter sorterede jeg en masse tøj jeg har taget med fra gården og kikkede mit sommer tøj fra kælderen igennem, i morgen skal jeg ha prøvet det hele så jeg ved om der er noget af det jeg ikke kan passe i år eller om der er noget af det jeg skal prøve at sælge på marked.

Jeg fik også taget min nasty klamme stinky opvask og lavet et par rækker ved hoveddøren, en række med ting der skal i skraldespanden, en række med ting der skal ned i bilen og dermed hjem til jylland og en række med ting der skal i kælderen - for i morgen kommer fotografen og tager billeder af lejligheden og så har de fucking loved dårligt vejr!! Arghhhh!

Jeg fik også syet en knap i en cardigang, lappet en hul på ærmet på en bluse og på en anden cardigan og så fik jeg syet noget vigtigt på - jeg fik sat mit ANDET CAMINO FRANCE mærke på min elskede rygsæk!!!

Havde lovede mig selv ikke at sætte den i kælderen uden at mærket var på - dét er det nu :)

Camino France 2010 øverst, Camino France 2012 nederst klar til at blive syet på :) 
Færdig! 

Uhhh seriøst, jeg får lyst til at stikke af igen når jeg sådan ser på min rygsæk....soveposen er vasket og luftet og jeg mangler kun få ting i tasken før I'm good to go! En dag vil jeg ha en taske fyldt med mærker fra alle de steder jeg har besteget, bekæmpet og overvundet - one day....
Men først skal jeg sove - og i morgen skal jeg ordne resten af lejligheden og til fitness hos fitness damen!

Jeg har forresten sendt en mail til It mandens forældre og sagt tak for de fine blomster fra deres have og vedhæftet et par billeder af terrassen, dét blev it manden rigtig glad for og så blev jeg glad fordi noget så banalt som et "tak for sidst" gjorde ham glad :) Men det manglede også bare andet end at sige tak, sådan noget skal man huske at gøre - tak og undskyld er et lille bitte ord som folk ret ofte glemmer betydningen af.


Ingen kommentarer: