søndag den 5. februar 2012

At Tage Imod En Gave...

Meget er sket siden jeg sidst skrev i fredags, faktisk er der sket så meget at jeg på tidspunkter har frygtet at mit hoved skulle springes med alle de tanker jeg har haft...

Så here goes - jeg kan desværre ikke garantere at det hele komme i kronologisk rækkefølge men hva gør det når det bare kommer med....ikk?

Okay, fredag aften fik jeg en rigtig rigtig sød email fra It manden - han skrev bla. at det ikke var fordi han ikke var interesseret i mig at han først skrev nu, men - som han påpeget, så havde vi jo ikke været SÅ gode til at passe vores sengetider og arbejde, så han havde været ret hængt op og bagefter men nu havde han endelig fået indhentede søvn og arbejde - sidstnævnte er først lykkes for mig i dag men schyyyy!!

Han havde givet mailen overskriften "Jeg er klar" og jeg blev simpelthen SÅ glad da jeg så den! Jeg hverken lyver eller overdriver når jeg siger at jeg læste den 9 gange alene fredag aften og igen 3 gange lørdag morgen plus at jeg lå inde i sengen og læste den igen og igen inde i mit hoved (længe leve klæbehjernen! Jeg kan nærmest hele mailen uden ad....er det ynkeligt eller sejt?)

Han skriver bla. at han ikk.....

Nej du får hele mailen, den er simpelthen for fantastisk til at holde for sig selv - jeg kan ikke erindre at jeg nogensinde har modtaget en ligende mail/brev - eller mødt en fyr der på sin egen måde fortæller mig at han gerne vil mig, måske det er dérfor jeg tvivler og frygter fremtiden så enormt??

Hej Deirdre-Ann

Så nåede jeg til en mail til dig. Endnu en gang tak for sidst, havde en virkelig god tur og var slet ikke ked af at Span(d)Air ikke ville flyve mig hjem. Du må endelig ikke tro jeg først svare nu fordi jeg var i tvivl om vi skal se hvad det her fører til, jeg er totalt klar. Har dog været lidt presset efter jeg tog oppe fra dig. Vi var jo ikke ligefrem de bedste til at sove eller passe vores arbejde.... Nu har jeg indhentet søvnen og også det meste af arbejdet.

Som du efterhånden har fundet ud af kan jeg være meget reserveret og der er mange ting jeg ikke er god til at snakke om eller vise. Jeg kan dog forsikre dig om at det ikke er fordi jeg går og gemmer på en sort hemmelighed - har ikke gemt en ejendomsmægler i et kloarkrør ;-)

Jeg kan også love dig at jeg ikke vil gøre dig fortræd! Forstår slet ikke hvordan så sød pige som dig kan ende op med den ene klap-hat værre end den anden. Du har mange kedelige historier med i bagagen, men det er dem der har været med til at gøre dig til den fantastiske person du er i dag og det kan du da ikke klage over, jeg kan i hvert fald ikke :-)

Hvornår kommer du sydpå? Jeg har 4 Kbh - Barcelona billetter hvor der kun skal betales lufthavnsafgifter du kan bruge, se nedenfor. Der går massere af fly fra Barcelona til Malaga og der er tit rigtig gode priser, som jeg selvfølgelig også gerne betaler hvis du kommer og besøger mig.
Jeg kan ikke umiddelbart se at jeg kan finde til Kbh. før måske engang i Marts, men du er altid velkommen hernede.

Håber denne her mail ender i den kasse med de søde mails, vi snakkes.


Er det mig eller er dét en helt vildt VILD mail???

Manden har simpelthen købt flybilletter til mig!! Jeg aner ikke mine levende råd.....hvad skal jeg gøre? Sige ja tak eller hva?

Jeg HAR skrevet en laaaaaaang mail, sikkert alt for lang men hvor i jeg forsøgte at forklare ham at lige præcist det med penge er min ligtorn, jeg er SÅ ekstrem bange for at blive gjort til en Golddigger og derfor er jeg nærmest parat til at forblive single forever hvis dét er hvad der kan ske!

Jeg vil ikke være sådan en pige der vælger en mand pga. pengene og så kommer kærligheden i anden eller tredje række - jeg vil ha kærligheden som første prioritet og så kan alt det andet komme bagefter, selvfølgelig skal jeg ikke være dybt forelsket i en taber som feks. Kunstmaleren der end ikke kunne betale for sit eget lokumspapir og tag over hoved, men jeg mener at en ting imellem Kunstmaleren og It manden må være mulig? Hvis kærligheden er der, så er jeg sikker på at man kan overleve rigtig mange ting sammen. Jeg er en fighter og jeg giver ikke op (på godt og ondt) og don't get me wrong, penge er dejlige at ha og svære at leve uden, men århhhhh hvor ER det svært det her!

Jeg har som sagt skrevet at jeg gerne vil tage imod dem, men at det er virkelig svært for mig. Sagen er den at jeg samme dag, før jeg fik mailen brugt min frokostpause på at søge på billetter til Spanien fordi jeg godt vidste at det ville være min tur til at rejse derned, når han nu har været her. Billetterne var bare vildt dyre og jeg fik helt ondt i maven da jeg så priserne og så *wupti* så ligger der 4 tur/retur billetter i min indboks....

Hvem fanden sker det for? Cinderella??

Vi har ikke helt aftalt hvornår jeg skal derned, jeg var klar til at tage derned på torsdag men næst weekend passede ham ikke så godt. Min bror er færdig med praktik på fredag i Sverige hos vores Storebror, som i dag startede med at sige "du kan jo bare sidde på min kontor og se film...." Jeg var helt oppe i det violete felt og sagde at dét jo ligesom ikke var pointen med at komme i praktik på fabrikken og som kørende sælger.....og så begyndte min storebror at argumentere om at de havde travlt osv.........dét kan jeg så slet ikke bruge til noget, så skal man jo ikke tage praktikanter ind!!

Jeg havde praktikanter HELE TIDEN da jeg var i Bilka, hvis ikke fra folkeskolen så sprogpraktikanter, dvs. udlændinge der lærte dansk nogle timer om dagen og så arbejdet resten af dagen i butikken. Jeg lavede en minutiøs slagplan for dem, inddrog dem i hvad de gerne ville lære kombineret med hvad jeg kunne give dem af opgaver osv. Mange af dem jeg havde i min afdeling blev senere fastansat i DS og mange af dem har jeg i dag på min facebook - sådan var det også da jeg var i butikken på Nørrebro, jeg har hjulpet mange af de piger der efterfølgende og jeg har altid været super god til at hjælpe folk videre, det er nemlig ofte en lille bitte MIKRO ting der skal til for at andre føler det som om en sten er løftet fra deres skuldre....

Nå men altså min lillebror er færdig med at SE FILM OG FEDE DEN i hans praktikperiode på fredag og så spurgte han om vi ikke skulle følges hjem ad sammen, det er ikke sikkert jeg gør det men hvis jeg gør, så bliver jeg hjemme til efter retssagen - det er over én uge i Jylland!!

Arghh!!

Men - mine forældre er ikke hjemme, de er i Østrig hos min bror og bagefter i Schwitz hos min søster og bagefter igen i Italien på fabrikken så de kommer først hjem på onsdag om en uge dvs. d. 16. februar så jeg tænker at det ikke bliver helt så "slemt" at være der som først antaget.....?!

Så kan jeg også nå at se både Bente, Barbara og Anika = få løftet min dårlige samvittighed over at jeg ikke har tid til dem når jeg er hjemme - ikke fordi jeg ikke vil men fordi det er så fucking omstændigt at se dem, Barbara har jo ingen mand og Anikas mand er så indkompetent at det er som hun ingen mand har og  så er det lidt problematisk at få passet 5 børn så vi kan snakke voksent eller gå ud og spise, ja eller bare mødes om aftnen og snakke, for Anika kan ikke tage hjemmefra før ALLE børn  børn sover (why??) og Barbara kan jo ikke køre fra børnene da der ikke er nogen til at se efter dem.

Men med en uge hjemme burde det være realistisk selv om det langt fra er sikkert!

Nå men måske jeg tager derned efter retssagen, som er hmmm snart eller ja det er d. 20. februar, jeg tænker at jeg må blive hjemme d. 21 for at få ro på alting og så kan jeg køre hjem til København om aftnen/natten og flyve d. 22 eller den 23 - tænker på hvor længe jeg mon skal blive....jeg har jo inderst inde, derinde hvor ingen kommer og hvor der er nul adgang for fremmede, dérinde siger min indre lyst at den ønsker at blive helt frem til den 4 eller 5 marts.....så har jeg god tid til at nyde selskabet og få en bedre fornemmelse af om det er noget jeg vil gå videre med....

It manden og jeg talte om hvad vi frygtede ved forhold, han frygtede alle kompromierne - jeg ser ingen problem i at gå på kompromi hvilket har fået ALLE, altså virkelig SAMTLIGE af mine veninder op på barrikaderne og fortælle mig at jeg endelig ikke bare må gå på kompromie med alting, bare fordi jeg gerne vil ha en kæreste og gerne vil gøre It manden tilfreds....sådan ser jeg det nu heller ikke men jeg ved godt, inderst inde, at jeg måske kan komme til at glemme mig selv lidt og gå på kompromi med ting jeg ikke burde, bare for husfredens skyld.

Og det dur jo ikke - men jeg gider bare ikke skændes og jeg gider ikke være ulykkelig mere i mit liv, så hvis det at jeg giver mig skaber fred, so be it.....eller er det virkelig noget jeg skal passe på med? Jeg mener hvem vil også gerne være en harpe af en kæreste? Ikke jeg!!

Men mens it manden frygter kompromierne, så frygter jeg følelserne - helt vildt jeg frygter dem!! Jeg kan begynde at græde hvis jeg tænker for meget over det - hvordan kan jeg overhoved vide om jeg elsker ham? Hvordan kan man vide om det er kærlighed eller om det bare er tiltrækning og betagelse? Måske jeg har ønsket mig en kæreste så længe at jeg er parat til at tage hvad jeg kan få, tage ham der vil ha mig frem for ham jeg virkelig elsker?

Jeg TROR ikke det er sådan jeg er, men jeg er bange for at blive snydt af mig selv og så ende med at gøre noget helt forfærdeligt der ikke kun vil koste mig selv en masse såret følelser og tåre men også vil såre et andet menneske....

Oven i det, så tænker jeg på noget som helt sikkert IKKE burde være at finde i mit hoved, men det gør det........da jeg var på radioen blev jeg spået af en Astrolog ved navn Duncan Ross og han sagde at jeg først blev gift og forelsket når jeg blev 37 år......ergo......så er It manden ikke the one? Hvor crappy er det også at gå og tænke på sådan noget lort? Men jeg kan ikke la være!!!

Ham astrologen sagde også at jeg ikke ville blive gift med "naboens søn" altså ikke en der ville ha hus villa og volvo og bo ned af gaden i et paracelhuskvarter.....min mand ville være "eksotisk" sagde han (jeg har det på mp3 lydfil) og med det mente han ikke nødvendigvis en udlænding, for det spurgte jeg om, han mente en mand der rejste meget og som ikke var til det almindelige liv i kender her i Danmark.............jeg kan huske at jeg blev frygtelig skuffet over at høre en sådan "spådom" omkring mig - jeg ønsker mig jo netop at få en mand jeg kan bo med i et paracelhus og som vil ha et sommerhus eller en kolonihave, hvor vi kan hygge os i vores egen lille verden...........på visse dag kan jeg se den drøm blive rykket ud på gården men jeg frygter SÅ meget og mere end noget andet at mine børn vil blive lige så ensom som jeg var da jeg var barn og lige så isoleret at jeg aldrig i mine vildeste fantasier vil overveje at sætte børn i verden på en gård ude på den jyske hede med mindre der var krisetider über alles og jeg ikke havde andre valg, OVERHOVED - som i slet ikke andre valg!!

Men altså, jeg ved det ikke, jeg aner ikke hvordan det kommer til at se ud - men jeg ved at It manden har sendt mig 4 flybilletter og jeg er stunned!

Han er simpelthen fantastisk.....

I går, lørdag var han ude og trave og prøve sine nye travesko og så skrev han en mail til mig om to ting han havde tænkt over på turen som han ville spørge mig om.

Den ene ting var, om jeg ville fortælle ham når jeg en dag ikke længere kaldte ham for It manden i min dagbog (altså herinde og i min rigtige dagbog) - det loved jeg at jeg ville fortælle ham HVIS det en dag skete...

Det andet spørgsmål var om han måtte læse min blog!! 

I was like......what? Jeg fik et helt chok da jeg så spørgsmålet, men et sted inden i mig havd jeg godt set det komme.....han ved jeg har denne her, af flere grunde, dels fordi jeg feks. har nævnt at min nye hjemmeside som bliver en wordpress blog ikke er hvad jeg er vant til at arbejde med fordi "min blog er en blogger" men også fordi han har en blog og så har jeg nævnt at det har jeg også osv. 

Forstå mig ret, på den ene side har jeg ingen problemer med at stå inde for hvad jeg skriver herinde, for det er 100% sandheden, ganske ofte og alt for tit helt uden filter - og kan han tåle det? Kan et forhold tåle at pigen skriver at manden lugter af sved og ud af munden men at hun ikke siger noget til ham? Kan et forhold tåle at han læser om hendes sexoplevelser?

Jeg har ikke fortalt ham at jeg har fået sex af Hr. Romlund og Ayal - for mig er det, uagtet hvor mærkeligt det end lyder, ikke at ha sex at blive slikket og Ayal har jeg ikke set siden hmmmm september? Jeg burde nok læse tilbage og se hvor mange gange jeg egentlig har haft sex i 2011 for jeg kan ikke huske det - og til It manden har jeg sagt at jeg ikke har haft rigtig sex siden i sommer.......hvilket jeg vel egentlig heller ikke har, altså lige udover Hr. Romlund i November, men det var én gang men pointen er, vil det være klogt?

I don't think so - men jeg frygter også at hvis jeg siger nej at han så vil finde den alligevel, ikke nødvendigvis fordi han vil være ond men jeg har jo selv oplevet at min blog er kommet op i mine google underretninger på arbejde (!) fucking scary men ingen ved jo at jeg er bag den (håber jeg) så indtil videre har jeg bare holdt vejret og håbet på at der er mange der bruger de danske ord for sadness, pain, greave etc. - jeg vil ikke skrive dem på dansk for så popper de op på mandag :) I've learned my lesson og bruger derfor kun visse ord på engelsk så jeg ved de ikke kommer frem på google underretning!!

Dernæst, hvis han så kan overleve at jeg skriver om sex med andre mænd og at jeg syntes han lugtede af sved - hvad så med alle de andre ting der står herinde? Han aner INTET om min fortid, ja vist han skriver at jeg har mange trælse historier i baggagen men det er kun mht. Kunstmaleren og Uffe......ALT det andet ved han ikke, han ved ikke noget om voldtægten, han aner intet om Norman, han aner intet om min Gudfar.....He don't know og jeg har ikke de store glorificerede planer om at fortælle ham det......

Om end Sophie som jeg spiste frokost med fredag sagde til mig at jeg burde fortælle ham om Norman, dels fordi jeg kan risikere at løbe ind i Norman på et tidspunkt i Spanien men også fordi "alle andre" ved omkring Norman, måske ikke alle andre men Aktionæren ved besked, måske ikke det hele men han ved nok til at han spurgte om jeg kendte Norman Bach da jeg var i Spanien hvor jeg bare gled af på den....

Jeg har bestemt IKKE lyst til at fortælle ham om Norman, ikke at jeg er forelsket i Norman eller på anden måde ønsker at ha noget med ham at gøre, men mere fordi jeg har lagt ham bag mig  og faktisk ville ønske at jeg så ham lige så ofte som jeg ser Kunstmaleren - hvilket vil sige Nul og Aldrig......men jeg kan også godt se at det er problematisk at gå ind i et forhold uden at lægge kortene på bordet - men hvem siger det er et forhold jeg er på vej ind i ?

I min egen verden havde jeg tænkt mig at jeg kunne vente indtil sommer med at fortælle noget overhoved om mange forskellige ting, så kunne jeg få mulighed for at se om der ER noget før jeg åbner posen med lort, men Sophie og senere Lita som jeg spiste brunch med lørdag (kl 9!!) sagde at jeg heller måtte sig noget sådan at han ikke kom til at se dum ud i et eller andet sammenhæng - og dét ønsker jeg bestemt heller ikke at han gør, eller at det sker......

Men kan du godt se at ovenstående er noget rod? Jeg får da total lyst til IKKE at gå vider med It manden når der allerede NU er så mange skrammel ting jeg ikke lige kan overskue!

Lørdag var jeg også til Maikens "sygeplejerske fest" hvor hun fejret at hun var blevet færdig som sygeplejerske og at hendes mand og hende tager ud og rejser frem til slut Maj fra og med på onsdag. Jeg kom til at sidde ved siden af et par af hendes venner, pigen var uddannet sygeplejerske og lige så gammel som jeg og havde et barn på 10, 7 og 4 år og hendes mand var total rocker lækker! Hun var også utrolig utrolig smuk og begge var de høje og slanke mennesker så de passede helt perfekt sammen - vi talte om alt muligt lige fra børn til arbejde, til tro og håb. Alle Maikens venner er kristne og der var mange "kristne" indslag men det generte mig slet ikke.

Maikens far har et motto om at "ingen fest uden messing" og så tog han sin trompet eller øhhh ja en trompet med knapper (??) og spillede et stykke for Maria og bagefter tog han sin Harmonika frem og sammen sang ham og Maiken Anne Linnets sang "Forårsdag" - jeg var rørt til tåre! Helt bogstavelig talt!


Tænk at kunne synge så smukt og tænkt at kunne spille så smukt - hvis sangen passede på mig, så ville jeg med hiv og sving træne denne her sang og synge den for min mand på vores bryllupsdag.......men sagen er den at sangen starter med "Du ved det sikkert allerinderst inde, selv om jeg sjældent bruger store ord. Du ved, at du er den der gennem livet og stadig i mit hjerte bor"

Enhver person vil vide at det ikke er mig - jeg bruger nemlig ofte store ord.....jeg sætter ord på ALT men hvor ER det dog en ubeskrivelig smuk smuk sang!!


Til Maikns bryllup havde hendes mand fået en eller anden kendt sanger (en mandlig) til at komme og synge en aukustisk sang inde i kirken, jeg kan ikke huske hvem det var helt præcist men jeg kan huske at jeg tænkte dengang, at dét har kosted kassen!!!


Måske lidt frås at bruge mange penge på sådan noget som kun er en engangsfornøjelse men på den anden side så taler Maiken stadig om det her 8 efter :) Udover Dolly Parton, fordi jeg syntes hun er så sej, så kan jeg nu sætte Anne Linnet til min liste over personer der gerne må synge til mit bryllup - urealistisk men drømme er gratis og desuden, så kan en anden udgave af samme også bruges, det så jeg jo med Maikens stemme :)


Det jeg opdaget til Maikens fest var at jeg følte mig helt hjemme, jeg følte mig accepteret og i total ro. På vej hjem tænkte jeg meget over hvorfor det var sådan og min konklution er, at det var på samme måde jeg følte det i Spanien da jeg talte med Aktionærens kæreste der netop havde fået den lille dreng. Det som slog mig var at jeg blev behandlet som voksen, som ligeværdig!!


Det var den dette års mest syret oplevelse at få!!!


Pludselig gik det op for mig, at rigtig mange af mine veninder ser mig som hende den sjove, frække og provokerende, hende der bare siger tingene som de er og som altid flyder oven på - de ser mig ikke som et dybt følsomt menneske med en facade og det var som om, både i går og i Spanien at jeg bare blev mødt med så meget varme at jeg helt gik bagover og min facade smeltede og jeg endte med at have, måske ikke voksne samtaler men samtaler om der er alderssvarende - samtaler der handler om andet end pik og patter og mænd - samtaler der handlede om tankerne bag ægteskab, børn, arbejde osv. 

Oplevelsen fyldte mig med så enorm stor glæde inden i at jeg nærmest ikke kunne rumme den - tænk at nogen ser mig som helt almindelig og venlig......sådan har jeg aldrig rigtig set på mig selv :)

Skøn skøn dag - og så kom min lillebror om aftnen og vi hyggede og så film - film som It manden skrev en mail til mig om, at han have gemt på min computer!! Are you kidding me? Han havde simpelthen gemt to film på min computer som han tænkte jeg gerne ville se en dag.......den mand bliver bare ved med at overraske mig :) Og hvor er det dog en sød tanken......en lille gratis ting som gjorde mig så utrolig glad! :)

Faktisk mere glad end flybilletterne fordi jeg her bedre kan "følge med regningen" det kan jeg jo ikke med flybilletterne. Jeg kommer jo aldrig til at kunne matche 4 tur/retur billetter.....og det piner mig.

Jeg ville gerne ha lagt en masse billeder ind, men alle billederne ligger på min arbejdscomputer, det skal de selvfølgelig ikke blive ved med, de skal herover men det bliver ikke i dag.....

Godnat fra en meget træt og glad Deirdre-Ann med en plan om at tabe sig inden 1. Maj så hun kan passe en bikini!

2 kommentarer:

Kageleg sagde ...

Du kan påstå nok så hårdnakket, at du ikke er forelsket, og jeg tror ikke på dig! Men jeg kender jo ikke dig, men kun din blog-personlighed, så bare ignorer mig.
Om et forhold kan klare at han læser din blog? Nej! Jeg tror, at alt andet som du har skrevet om ham (bortset fra de 2 ting du selv nævner i dette indlæg), ville man godt kunne klare. Problemet er, som du jo selv er inde på, at selv de mest åbne, og ellers selvsikre mænd, jeg har kendt eller hørt om, ikke kan tåle at høre detaljer om partnerens seksuelle fortid. Og med partner, mener jeg en, de følelsesmæssig og ikke bare seksuelt er involveret med. Problemet er selvfølgelig, at han nok vil have lige så svært ved at acceptere, at han ikke må læse bloggen.

Håber det bedste for dig - Du fortjener det.

PS. Prøv at google blog blogspot og it manden. Han har måske allerede læst den, så måske han alligevel er meget sejere end alle de mænd jeg kender/har hørt om!

Deirdre-Ann sagde ...

SHIT!

Det der google noget er virkelig farligt! Shit Shit Shit, tænk at den kan findes så nemt........

Arghh crap, I'm doomed!