søndag den 26. februar 2012

Usikker sex...

Efter jeg skrev sidst, endte det med at vi begge to et bad (hver for sig) og kørte ud for at tanke bilen til i morgen hvor vi eller It manden skal ud og køre race på en eller anden stor bane her i Spanien (jeg vil ikke skrive navnet da det så måske kommer frem i en søgning og kender jeg it manden godt så søger han på ALT hvad der har med dén bane at gøre!)

Vi købte også brænde, ny ansigtscreme til mig, fik hentede to kæder it manden havde afleveret hos en guldsmed til reparation, købt vand, is og sodavand da vi skulle ha pejsehygge i aften ....

Da vi kom hjem var jeg SÅ top lækkersøvning at jeg med et frækt smil fik trukket it manden ind i soveværelset hvor vi lå og kyssede lææænge på sengen inden vi havde sex.....uhmmmm!

Dog er der den lille hage ved det hele, at vi ikke brugte kondom!

Ja skyd mig bare - slå mig i hoved, I KNOW IT men det smuttede bare...der er virkelig ikke en bedre undskyldning for det end at ja, jeg sad oven på ham, nøgen naturligvis og han var så dejlig stiv, jeg viste den selv vej og inden der var gået få sekunder kom han.....oppe i mig!

Jeg opfattede ikke lige at han kom, han siger jo ikke noget når han dyrker sex og jeg kender ham ikke godt nok til at kunne læse alle hans signaler, men pludselig blev han helt stille og jeg blev ekstrem våd og så doooooooooo - jeg overvejet om jeg skulle gå i panik, men it manden tog det meget pænt. Han var faktisk utrolig rolig taget situationen i betragtning.

Jeg kender fyre der går i panik bare man taler om babyer med dem iført skidragt og syv lag tøj, her var jeg helt nøgen, 2 uger efter min menstruation og it manden var lige kommet helt gevaldigt op i mig......og nu har jeg helt vildt ondt i maven!

Specielt i venstre side - jeg har googlet hvornår man kan mærke og se om man er gravid, det kan man først 2 uger efter at man har haft ubeskyttet sex (!) så jeg har besluttet mig for ikke at tænke mere på det og så tage en graviditetstest når jeg kommer hjem - jeg mener der er jo ikke rigtig andet at gøre lige nu vel....

Jeg overvejet om vi skulle prøve at få en fortrydelsespille men jeg aner ikke hvordan man gør i Spanien, langt mindre hvordan man forklare det på apoteket og måske skal du ha en recept osv. Jeg sagde til It manden noget i retningen af "Og ni måneder senere kom der en lille xxxx (it mandens navn)" Hvortil han blot svarede "nej helst ikke, det var ikke lige planen" og trust me, dét var IKKE MIN PLAN!!!


Men som skrevet, jeg vil ikke tænke mere på det før jeg er i Danmark og så tage den derfra - tanken om at blive gravid, bo i en lejlighed hvor jeg ikke må bo med børn (personer under 18 år) være arbejdsløs og ugift er bestemt IKKE NOGET der huer mig! Take my word for it!! Alternativet er at jeg så flytter herned, lever af it mandens penge og dermed på hans nåde, uden venner, job eller sprog og med et lille menneske på vej - jeg ser bestemt HELLER IKKE D´ET som en mulighed!!!!!

Jeg håber jeg slipper med skrækken og så LOVER JEG mig selv aldrig at ha ubeskyttet sex igen!!
P-piller here I come!
 - dog skal det lige indskydes at It manden hmmmm (pik) er virkelig stor når den er i fuld flor! OMG hans pikhoved er stort, jeg skulle lige presse mig ned over det før jeg kunne bevæge mig og dét har åbenbart været rigtig godt for ham for *wupti* så kom han....

Her til aften kørte vi så ud og købte sushi i en by der hedder Fuengirola eller sådan noget, vi gik en tur langs stranden og tog bagefter sushien med hjem, jeg dækket op foran pejsen med sterinlys, madrass, dyne og sushi mens it manden tændte op i pejsen - SÅ HYGGELIGT!!

Pejsehygge i Spanien :)

Sushi, chips, edemammmmmmm bønner, store øl, kolde cola og is i fryseren....
Ready....

It manden ligger i øjeblikket og sover ved siden af mig, da vi havde spist sushi kyssede vi længe igen og så *bang* faldt jeg i søvn, da jeg vågnede sov it manden.....og nu blogger jeg mens pejsen brænder ud....har vildt ondt i maven men ifølge google kan det ikke være fordi vi knaldet uden kondom for 6 timer siden så jeg tænker det må være sushiens skyld.

I morgen skal vi tidligt op, it manden skal op og race på en bane han har drømt MEGET om, jeg har lovet mig selv at tage en masse billeder af ham så hans mindebog kan blive fyldt helt op :)


2 kommentarer:

Veronika sagde ...

Ooooops! Been there,done that! Man bare må ha mannen...:-)
Altså,selv om de er katolikker i Spania så kan det kanskje være at de selger angrepille uten resept? Var i Tyrkia i mai,der solgte de Alt uten resept!! Løp inn i ett apotek å spør. Mega kjedelig å bli gravid når man ik vil ha barn. Verdt ett forsøk.

Deirdre-Ann sagde ...

Ja ooops x én million!