torsdag den 9. februar 2012

I fucking rock!

Jeg er SÅ cool (når jeg selv skal sige det)

I denne her uge har hende jeg laver PR for været i tv, bedste sendetid *smæk* og hvad tror du lige der skete med hendes hjemmeside? Den boomede! (i forhold til sidste uge)

Det er da bare FOR SEJT!

Og i alt beskedenhed, så er det mit værk, mit arbejde :) Ingen ved det men jeg ved det og jeg er ret stolt af mig selv!

Specielt fordi rent PR mæssigt så har det set lidt tyndt ud her i 2012 på arbejdet og min chef, som jo har sagt mig op og som jo har sagt at jeg ikke kan få de ti timer om ugen han lovede mig, han er bestemt IKKE tilfreds med mig!

"Det du laver, eller ikke laver er ikke godt nok" - ja sådan skrev han til mig i en mail her til morgen. Jeg blev end ikke ked af det. Ikke mere. Nu har efterhånden fået sådan en mail hver evig eneste dag mens han er på ferie med sin søn - I'm like, hold nu kæft og hold ferie og lad være med at stresse mig!

Jeg har fået 11 nye opgaver siden i mandags som han forventer jeg skal lave inden fredag - og de sidste to uger har han ingen opgaver haft til mig........han er virkelig syg i bøtten eller ja dét er han måske ikke men han er ihvet fald strid og ikke særlig fair!

Jeg er oprigtig ked af at jeg ikke skal arbejde for firmaet mere og at jeg ikke mere skal hjælpe andre mennesker med at få det bedre. Jeg elsker at vide at jeg hjælpe andre til at få et bedre liv og jeg elsker at vide at der kommer en løn ind på min konto, måske ikke en suuuper løn fordi min chef (grrr!) snyder mig for min bonus som jo skulle være en del af min løn (jeg har fået 2 bonuser af sammenlagt knap 6000 kr siden jeg startede og jeg skulle ha haft 7000 kr pr. mdr!) men jeg får en dejlig indre ro ved at vide at den kommer.......

Nu kommer der intet. Slet intet - og jeg kan ikke få dagpenge før til Maj og jeg vil kæmpe en brav kamp for ikke at komme på kontanthjælp. Arghhh måske jeg bare slet ikke burde tage ned til It manden........jeg burde måske blive hjemme og kæmpe for at få arbejde.....men igen så tænker jeg også at det jeg laver herhjemme ved mit spisebord, det kan jeg også lave dernede, måske min arbejdsmorale endda vil være højere? Lige nu sidder jeg feks. i arbejdstiden (!) og blogger..........shame on me men fuck it, jeg har SÅ mange opgaver på min skrivebord lige nu at jeg nærmest ikke aner hvor jeg skal starte!!
 - og da jeg allered er opsagt så er jeg lidt..........who cares?

I går aftes var jeg ude og spise med min radio journalist veninde, jeg havde faktisk ikke lyst - igen shame on me! Men dels syntes jeg ikke at jeg kan tillade mig at bruge så mange penge på at gå ud og dels så taler hun altid kun om pik og patter og kvælnings sex og det er altså liiidt for meget for mig til tider. Men i går var hun super sød, hun tjekkede It manden ud på facebook og spurgte oprigtig ind til ham. Jeg har fortalt hende minimalt om ham, jeg ved det lyder lidt tøset men jeg syntes han er for "god" til at blive omtalt som "pik og patter", forstår du hvad jeg mener?

Jeg har selv den største og mest indtrængende lyst til at ha sex med ham men jeg holder mig tilbage........virkelig, jeg vil gerne lære ham at kende før jeg har sex med ham, jeg skulle bare lige forstå hvad det var han mente før jeg syntes det var cool. Jeg blev virkelig ked af et da han afviste mig.........trode jo det var fordi der var noget galt med mig!

Jeg ved ikke om jeg har fortalt det, men It manden har for højt blodtryk, eller var det kolesteroltal? Anyway, min far har det også og det er ret farligt, man kan dø af det! Jeg blev først ret chokeret og så ret vred på ham og nu har han så lovet at tage til læge og blive tjekket - det kan lige passe at jeg bliver glad for ham og så *bum* så dør han!!

Men altså han har sådan en sundhedsforsikring som han aldrig har brugt og nu har han så lovet at blive tjekket, jeg skrev så en mail til ham om vi ikke kunne aftale at vi begge gik til læge og blev tjekket for alle mulige kønssygdomme (Hiv, Klamydia, Herpes, Gonore, Kønsvorter, Fnat og Syfilis) fik det med på skrift og ikke gik i seng med andre før vi ved hvad fremtiden bringer for os?

Og ved du hvad han sagde? Han sagde ja! OMG! Jeg havde troet han sagde nej! Eller som min. argumenteret for det........nu skal jeg så til læge i morgen kl. 11.30, jeg kan jo ikke byde ham noget jeg ikke selv vil gøre eller stille op til!

Og hvad tror du så lægen sagde da jeg ringede? Min søde læge...... Han sagde om jeg så også skulle ha p-piller.....dén havde jeg ikke lige tænk over! Hvor er det voksent at komme på p-piller! Det er nærmest som at ha en kæreste allerede........og om lidt har jeg menstruation, jeg tror den stopper inden jeg skal afsted til Spanien men jeg ved det ikke og så sagde lægen at jeg skal starte på P-piller på min første blødningsdag (nasty ord!) Puha det går godt nok hurtigt det her, jeg havde slet ikke lige set det komme........at jeg skulle starte på p-piller......

Men som lægen sagde så kunne jeg jo lige så godt starte på det med det samme som vente en måned mere......Min radiojournalist veninde fortalte mig i går at hun havde taget p-piller fra hun var 16 år non-stop! Altså som i alle de år uden pause! I 17 år! Det er godt nok mange år at flyde sig med piller og hormoner........mon det er sundt? Jeg får det helt skidt ved tanken om at jeg skal til at tage piller........lægen ved godt at for mig er piller det samme som at være syg - jeg tænker helt klart på dengang hvor jeg boede på gården og fik anti-depressiv medicin. Never again om jeg vil så langt ud og jeg VED GODT INDERST INDE at p-piller ikke kan sammenlignes med lykkepiller men sådan tænker min hjerne altså bare......!

Puha.........

Og mht. flybilletten, så endte jeg med at betale den selv. De billetter It manden havde købt kunne ikke matches med dage der passede ind i vores kalender, så jeg endte med at betale selv. Jeg flyver fra Billund, når jeg nu alligevel er i Jylland. Det er billigere men billetten kostede alligevel 2300 kr og dét er så enormt mange penge at jeg helt seriøst havde lyst til ikke at trykke på "betal" - men jeg ved godt at det er mest fair at jeg selv betaler og at jeg kommer ned til ham............men jeg kan bare ikke lege rig når jeg ikke er rig.........hver krone jeg bruger er en krone jeg ikke får ind igen i næste måned og når min løn fra min konto er væk til 1. marts så må jeg igang med at bruge af min kassekredit igen......jeg får virkelig ondt i mave af det her økonomi!

(Jeg kan høre Livgarden marchere forbi nede på gaden :) Så er klokken snart 11.45!)

Hvor er det dog en forfærdelig følelse at vide at man ikke har råd til at leve......jeg har nærmest ikke råd til at tage ned og besøge it manden........og oven i dét så syntes jeg at jeg måske har talt liiiiidt for åbent og liiiidt for meget økonomi med ham = NOT good! Ergo vil jeg ikke nævne ordet for ham fremadrettet. Jeg må bare klare de 13 dag hos ham og så plyndre Mors køleskab når jeg kommer hjem og leve smalkost resten af tiden frem til jeg får fast arbejde igen.

Jeg skal nok klare mig.........tror du ikke?



2 kommentarer:

Tante Kage -kagedage sagde ...

Du kommer til at klare dig helt fantastisk!!! Det er ganske vist.

Deirdre-Ann sagde ...

Hvor ER det dejligt at høre!

Ikke at det nødvendigvis er korrekt det I skriver, men det er skønt at høre, lidt ligesom at kikke på fotos med dejlige minder, på en dag hvor man har det dårligt....det giver en lidt faith igen :)

Penge penge penge....hvis jeg bare en dag ikke var så nervøs over hvor de skulle komme fra.....