torsdag den 16. februar 2012

Kapring af Fjernbetjeningerne!

Jeg har kapret alle tre fjernbetjeninger, for første gang i det nye år! Happy Happy!

Jeg har fyret op i pejsen (med resten af brændet) og har den sidste halvanden time siddet foran pejsen med fødderne mod pejsen i håb om at jeg kan tø dem op - de har ikke været varme siden jeg forlod København og jeg fryser virkelig konstant......

Men med ild i pejsen og to afsnit af Bones i tv og I got the remotes = Happy Happy!

Knitrende ild i pejsen...!

Varme i tæerne - be om NUUU!!

Macbook Air, mig og pejsen
Gammel tændstikkeæske som jeg fandt på et loppemarked i sommer

Fjernbetjeningerne!!

Jeg har fået en suuuper sød mail fra It manden i dag, han har bestilt bord på en restaurant ved havnen hvor jeg skal ha fin kjole på..... er det ikke sødt af ham? Jeg ved dog ikke om det er en invitation altså hvor han betaler eller om det er mig der skal betale.....tænker at det nok ikke er så dyrt i Spanien som i Danmark. Men tænk engang at, It manden og jeg skal ud og spise sammen, det har vi gjort før men nu skal vi ud og spise fint sammen.... :)

Jeg har desuden fremskaffet bogen om Ennegrammet fra da jeg læste til coach og nu vil jeg begynde at læse om personlighedstyperne. Jeg er nemlig ret overbevist om at It Manden er en 5'er i Ennegrammet. En af de få ting jeg husker bedst er at en 5'er er et hovedmenneske, de tænker med hoved og ikke med maven som feks. jeg gør og det kunne være sjovt at vide hvad der er godt i forhold til at kommunikere med en 5'er når man er en 6'er....

Sidder og spiser mandariner, pakket ind i tæpper FORAN pejsen og har efterhånden fået følelserne i mine tær igen...nice!


Prøv at se mine forældres pejs, når lågen er åben så danner den port med indersiden af pejsen som er dekoreret md riddere og (skønne) jomfruer - jeg elsker den pejs :)



P.S: Mine forældre har nu set det tv klip der var i tv med mig, min mors enest kommentar var at jeg øjeblikkelig skulle stoppe med at sige "KatteLORT" WTF? Hvad vil du ha jeg ellers skal sige? Katteekstrementer, Katte afføring....øhhhh. Ingen kommentare, jeg hepper på retssagen i stedet for.

Ingen kommentarer: