tirsdag den 21. februar 2012

BUSTED i Lufthavnen!!!

Ohhh my fucking dear GOD!!!

Hvad er det ABSOLUT VÆRESTE DER KAN SKE, når man er på vej ned for at besøge It manden og dermed It chefen for det firma man liiige er blevet opsagt fra??

Hvad er det ABSOLUT VÆRESTE der kan ske når man gensidigt har besluttet sig for at holde ultra ULTRA lav profil indtil vi begge ved hvad "det her er for noget"?


Det er SELVFØLGELIG at gå ind af af døren til Billund lufthavn, hvor Mor har sat mig af, kikke efter drop off stedet for Ryan Air og så gå derhen, top nice og lækker i tøjet SELVFØLGELIG og opdage at ens FUCKING CHEF står i køen foran en til drop off for bagage til Malaga!!!

Yes sir, min chef.......altså ikke min chef chef, min dumme chef men stadig min chef, nemlig ham aktionæren som til daglig bor i Spanien!! Ham med den super søde kone der var så venlig overfor mig og som lige har fået en lille bitte top nuser søn.....

Han står lige dér foran mig, jeg opdaget ham med det samme men det var for sent at bakke ud og gå væk fra køen som jo er hegnet ind med sådan noget bånd så man går i lange rækker..........OMG SÅ FUCKING PINLIGT!!

Er du helt åndssvag hvor blev jeg RØD SOM EN SOLMODEN TOMAT i hoved, jeg rødmet og mine ben begyndte at ryste og jeg anede slet ikke hvad jeg skulle sige!!

Han kikker på mig og siger "Hej!!! Hvor skal du hen?" Øhhhh jeg står ved drop off til Malaga....jeg sagde bare "Samme sted som dig...." og hans super søde kone som slet ikke fattede mistanke kikker smilende på mig og siger "Aiii hvor længe bliver du denne gang...??" Jeg kviet mig SÅ MEGET ved at svare!!! Men måtte til sidst sige "14 dage...." og SÅ rødmet jeg lige en tand mere.......hvilket sikkert pynter på mit udseende idet jeg er iført navy blå kabelstrikket strømpebukser, mine sorte slangeskindsstøvler med stor sløjfe på, en lyserblå retro nederdel jeg har lånt af min søster, en sart sart lyserrød t-shirt og en navy blå habitjakke (fra Bilka til 149 kr! Et fund!) med blå og hvidstribet for der titter frem fordi jeg har bøjet ærmerne op. Mine negle er postkasserøde og jeg har mine fine lange "guld" ørenringe i ørene og løsthængende hår, Mors gamle forlovelsesring på venstre hånd og Mormors ring på højre hånd (Mor har givet mig dem igen efter alt det ballade der var med ringene sidste år.....men jeg har dem aldrig på i nærheden af min lillesøster, som stadig mener jeg har stjålet ringene eller hmmm tilraget dem til mig)

Jeg måtte købe mig et stykke chokolade og en cola at styrke mig på! Er helt blæst i kroppen efter den oplevelse!

Her sidder jeg og gemmer mig i et hjørne....

De skulle droppe deres barnevogn af et andet sted så jeg spænede igennem security, ud og tisse af og nu har jeg gemt mig i en meget afsidiges krog af lufthavnen, her bliver jet til flyet boarder!!

Shit shit shit hvor PINLIGT og hvor arghhhhhh - It manden som jeg sms'et til syntes det var SÅ sjovt!! Specielt fordi det gik ud over mig og ikke ham....naller

Det var som om det stod "Guldgraver tager til Spanien efter PIK" i min pande!! Jeg kan jo stadig huske aktionæren sige at "han har et par millioner" - men jeg vil jo slet ikke ha ham for pengene, jeg ved faktisk end ikke om jeg vil ha ham!! Jeg syntes han er sød, ja men er det kærlighed? Who knows og hvordan ved man det??

Kors hvor er det her pinligt......

Og nu skal jeg dæleme tisse igen.....crap!

Jeg lover at holde bloggen opdateret, så ofte jeg kan down there - og lad os nu se, det kan jo være han slet ikke er noget og at han ikke kan li mig osv.....


Puha jeg stresser inden i lige nu!

Ingen kommentarer: