tirsdag den 7. februar 2012

Flybilletten...

Puha SÅ er flybilletten bestilt - og jeg har TOTAL ONDT I MAVEN! x 1 mio!

Puha, tænk engang, jeg skal være dernede i 13 dage helt præcist.......nu må det briste eller bære, men tænk nu hvis han ikke kan li mig, tænk nu hvis han vil ha at jeg rejser hjem, tænk nu hvis han bliver sur på mig, tænk nu hvis han ikke vil mig alligevel.........

Tænk nu hvis og tænk nu hvis.......jeg får SÅ ondt i maven af det her! Ingen har NOGENSINDE fortalt mig at det er tidskrævende at syntes godt om en fyr og ingen har NOGENSINDE fortalt mig at man får ondt i maven af det.......jeg kan nærmest ikke holde det ud mere!

Fuck fuck fuck - og billetten er non-refundable!

Jeg har sååååååå ondt i min mave.......

Men én positiv ting er der da sket, jeg har holdt mig fra slik og chokolade og søde sager siden i lørdags, det er nu tirsdag hvis nogen skulle ha glemt hvilken dag det er! Jeg har så, dog, i dag drukket to meget små dåse cola light (alm. størrelse men det tæller næærmest ikke vel......)

Jeg har været til fitness og cyklet 25 km da løbetbåndet var optaget og så har jeg spist vilderis og tun i vand med en masse salat til aftensmad og gemt halvdelen af salaten til i morgen til min frokost - jeg er da HELT VILDT sund!

Sagen er den at jeg gerne vil tabe mig lidt inden jeg skal ned til It manden, ikke at jeg tror jeg kan nå at tabe mig mere end måske ét kg men det er også mere mit eget velværd jeg tænker på, tanken om at jeg føler mig godt tilpas, lækker, flot osv. er MEGET vigtigt for mig!

Seriøst, jeg får helt ondt i maven ved tanken om at jeg skal afsted...........prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Og inden da skal jeg lige igennem en suuuper vigtig retssag!!!

Jeg har simpelthen ikke nerver til det her liv!!!

Lige nu har vi chattet sammen siden kl. 20 - jeg frygter at min chef begynder at undre sig over hvorfor han så ofte er på skype om aftnen når han før "alt det her" ALDRIG var på når han først havde fået fri.........puha hvor er jeg bare vildt bange for at blive "opdaget" i det her som jo slet ikke er forbudt men jeg tænker mere, hvad nu hvis det ikke bliver til noget, hvad skal jeg så gøre?

Er jeg så bare firmaets skøge? Er jeg bare hende den mærkelige? Tankerne alene gør at jeg får lyst til at melde afbud......jeg bliver nød til at logge af nu og tænke og sove, mest sove - jeg må simpelthen sove.......

Talte kort med Anika her til aften, og fortalte hende at min største altopslugende frygte er at han afviser mig når jeg først lige er begyndt at vænne mig til hans venlighed og hans nærvær - hvis dét sker så tør jeg slet ikke tænke på hvordan jeg får det inden i.....

Tanken er nærmest lige så smertelig som den tsunami bølge af smerte der vil komme væltende henover mig hvis det skete - og hvad er garantien for at det ikke sker???

Ingen kommentarer: