mandag den 13. februar 2012

Ild i Pejsen = HYGGE

Sidder i stuen hos mine forældre (som stadig ikke er kommet hjem niiiceeeee) og pejsen knitre, der er lys på bordet og varme popcorn, filmen "The Notebook" skal til at starte og om lidt er tærten i ovnen færdig....

Århhh jeg hygger mig!! Helt gevaldigt! :) Jeg tror måske endda jeg er ved at begynde at hygge mig med at blogge igen, det har været lidt op af bakke på det sidste (sorry) men det har det.

Den fucking tærte er stadig ikke færdig! Den har snart været i ovnen på 175 grader (som der stod på tærtedejspakken!!) i én time og den er stadig flydene inden i!
NU er jeg pissed og har besluttet mig for at se en film med Jim Carry i stedet for - The Notebook så lidt dyster ud i betrækket, en dement dame er sku ikke lige hvad jeg har lyst til at bruge min aften på!

Nå, men lad mig starte ved starten. I fredags kørte jeg først ud for at hente min lillebror, efter at havde fyldt bilen, jeg måtte gå tre gange før jeg havde alt mit gejl med, jeg kommer jo ikke hjem før d. 7 marts så jeg har pakket rigtig meget og må så sortere det inden jeg skal ned til It manden - for jeg kan kun ha 15 kg med i indtjekning og 10 kg i håndbaggage - og NEJ dét er ikke meget når jeg gerne vil være top tunet lækker HVER dag hos It Manden.......og så har jeg allerede opdaget to ting jeg har glemt derhjemme: Parfume OG min elektriske tandbørste så mine tænder er total mærkelige at køre tungen henover...! Arghhh

(Tærten fra helvede er stadig ikke færdig!!)

Nå, men jeg får pakket bilen og kørt ud til fields hvor jeg skal mødes med mine brødre, ha min lillebror med over i min bil og så afsted - midt mens jeg holder og venter på mine brødre som selvfølgelig SELVFØLGELIG kommer forsent, så smser mine forældre mig og beder mig om at tage mine forsikringspolicer med hjem.......de ligger så under min seng i lejligheden!

Arghhh! Jeg ville jo ud af København inden fredagstrafikken blev krydret med vinterferienstrafikken.......dét lykkes ikke og jeg endte med at bruge 4 1/2 time på at køre fra København til udenfor Viborg, WTF!

Nå, jeg "lander" kl. 18 hos mine forældre, losset min bror ud og kørte op til min søster, skiftede tøj og kl. 19.20 tog vi bussen ind til Århus hvor vi mødtes med nogle af min søsters veninder og spiste på "SideBar" - mega mega lækkert!!!

Mens min søster blev færdig med at tuller rundt tændte jeg for min computer og der lå en skøn mail fra HAM = It manden :)

Jeg fik ikke læst det hele fordi min søster hunset rundt med mig - anyway, mailen var sendt allerede torsdag aften men jeg havde jo ikke set den fordi jeg ikke havde tjekket min private mail hele fredag - på vej hjem fra København kørte jeg nemlig også forbi Ringsted og afleveret min arbejdcomputer som jeg har fået renset så den er HELT tom for alt INFO jeg har lagt ind, så mine tanker har ikke lige været på privat mail og pludselig tænkte jeg "Århhh nej han tror jeg ikke vil svare....." så jeg skyndte mig at sende en sms - hvilket de andre grinede af, fordi normalt så smser jeg aldrig med nogen......
 - hvilket fik mig til at føle mig lidt vigtigt :)

Tærten fra helvede er færdig - og brændt på!
Det endte med at It manden svaret mig tilbage på min sms :) Hvilket fik mig til at føle mig ENDNU mere vigtig! Jeg har seriøst ALDRIG sms'et med en fyr før - det skulle da lige være Hr. Romlund før han skulle ha trykket lettet eller Højesteretsdommeren under samme omstændigheder :)

På vej hjem, efter at min lillebror og jeg havde hentede forsikringspapirene (og min lillebror havde lavet bummelum gange én million på mit rene wc!) så holdte vi i krydset ud for Tivoli hotellet med kurs mod Fisketorvet (og motorvejen)
Jeg holdte i yderst venstre vognbane som bil nr. 2. Foran mig holdt en taxi. Ved siden af mig holdt der en gammel peugeot med en vinduesvisker der hang nedaf, i bilen sad en ung mand, på ca. min alder og røg, han lænet hoved op mod vinduet og pustede ud på en mærkelig måde - da jeg kikkede derover fik jeg øjenkontakt med ham og jeg så tydeligt at han sad med et joint i hånden og var sikkert pisse skæv.

Da lyset skiftede til grønt gasset joint manden op (han holdt også som nr 2) og kørte direkte ind foran mig i min vognbane så jeg måtte hakke bremsen i - han gav derefter mere gas og kørte frem og så ind til højre igen, sådan at han nu lå foran den bil han før lå bagefter.

Jeg fik et MEGA chock og gik nærmest i stå da jeg knaldet bremsen i. Selv min bror fik et chock. Jeg får bilen i gear igen og køre frem blot for at måtte lave samme manøvre igen, denne gang MIDT i krydset! En  lille Ford Fiesta kommer bankende ind foran mig og jeg hamre bremsen i bund og bilen ved siden af mig, som Forden nu var ved at køre ind foran hamrede også bremserne i - min lillebror som er inde i en periode hvor han syntes alle er enten "smat" (slang for smatso) eller "mongo" (slang for mongol) eller andre latterlige ting udbryder "Hvad fanden sker der for de låårte Køwenhavnere!!"

Vi kommer igang igen og jeg beslutter mig for at sakse over i højre vejbane, mine nerver har ligesom ikke nerve nok til at håndtere den der slags kørsel. Ligesom vejen går fra tre spor ind til to og så et spor lige ved broen over fisketorvet, ser jeg de to sindssyge biler hamre ind i højre side af vejen og sætter farten vildt ned - det viser sig at joint idioten havde holdt foran en civil politibil som så valgt at tage forfølgelsen op da han så jointidioten køre ind foran mig - nu blev joint idioten stoppet af den civile bil og vi så to betjente i uniform stige ud!

SERIØST!! Det er FØRSTE gang jeg nogensinde har et politiet når man har brug for det! A-fucking-mazing oplevelse!!!

Så kan han lærer et sådan en idiot!!

Mine forældre er lige kommet hjem - klokken er nu 23.04 - og NU er den så 00.00.....

Fuck jeg får jo intet skrevet!

Min søster har lige ringet og jeg har haft et skænderi med min far - flot taget i betragtning af at de kun har været hjemme i knap én time.....ohhh la la laaaaa det skal nok blive en spændende uge!!!!! NOT!

Jeg vil ned til MIN It mand nu eller øhhh nøjee hvor lød jeg ikke særlig skarp lige dér!

Hmm time to log off så jeg kan få måsen ud af sengen i morgen og arbejde - har mange ting jeg skal nå - og mange ting jeg skal fortælle her, bla om min bytur, om mine forældre der oplevede et jordskælv i Zürich da de besøgte min søster, om min søsters date der hedder det samme som It manden, om min Gudfar og om at jeg TRODE jeg havde lagt alle mine billeder fra mit kamera over på min mac og derfor renset kortet til kameraet blot for at finde ud af at det har jeg så IKKE!!

WTF!


2 kommentarer:

Tante Kage -kagedage sagde ...

Sødeste D-A, hvor er du dog henne i disse dage? Vi er nogen som savner lidt godnat-drama fra din front. Bare ham It-manden og hans interesse i din blog, har fået dig til at tøve med at dele dine tanker!

Deirdre-Ann sagde ...

Bare rolig - I'm here! :)

Har bare rasende travlt her i Jylland og så er jeg blevet helt vildt snottet efter min tur på gården i går.....prrrr