lørdag den 25. februar 2012

Dejlige Spanien

SKREVET TORSDAG D. 23. FEBRUAR


I skrivende stund ligger jeg i It mandens seng og prutter lystigt - han er her SELVFØLGELIG IKKE!

Han havde en tid hos lægen i dag, her til morgen og samtidig har han så fået et hold i ryggen da vi var i Ikea i går, helt vildt synd for ham. Jeg gav ham massage i ca. en halv time med varm olie men det hjalp ikke, så jeg håber lægen kan hjælpe ham.

Men altså, han er kørt og henter mig om ca. en time så det her er kun en hurtig kort opdatering. Jeg har ordnet køkkenet og sat opvaskemaskinen til og ligger som sagt nærmest på tværs i sengen 

It mandens seng i Spanien - sengetøjet dufter sååå godt af nyvasket og lige nu har jeg hapset hans hovedpude som dufter af ham...
Se de to fine sjaler i vinduet, det azur blå og det postkasserøde, det er to pashmina sjal som It manden gav mig i går! Jeg blev helt rørt og syntes det var SÅ SØDT gjort af ham, det var ham selv ser sagde: Nu køre vi til Mijra (tror jeg det hedder) og så køber jeg to sjal til dig så du ikke fryser (havde glemt min jakke i huset...) Jeg er SÅ GLAD for dem, specielt det røde, jeg elsker også det blå men rød er og bliver min YNDLINGSFARVE!! Min fine røde kjole hænger i højrnet... :)

Udsigten fra soveværelset, når det ikke er lidt skyet som nu kan man se helt til hmmm ja nu har jeg glemt hvor det er man kan se helt til......hihi nå men øhhh langt!

I går da vi var ude og spise frokost spiste vi på et vinmuseum - og nu må jeg altså i bad ellers løber tiden fra mig!

Tapas på Vinmuseet - jeg drak vin for første gang nogensinde! Kunne ikke lide det, men manden gjorde et ihærdigt forsøg på at finde en god vin til mig - og jeg følte mig SÅ fin med mit nye tørklæde mens jeg drak vin i dejligt selskab...

Fisketapas :) Jeg spiste endda to oliven som du kan se i billede - de smagte mærkeligt men jeg gjorde det!!

Bønnetapas - ikke liiige min favorit men jeg smagte på det - OMG hvad sker der for mig "jeg er voksen og ansvarlig gen?"

Vinmuseet indefra 


Skriver senere - PROMISE!!



LØRDAG D. 25 FEBARUAR!!!

Hmmm ja det dér "skriver senere" blev så til meget meget senere!! Faktisk flere dage senere, shame on me!

Men altså, sidst jeg skrev, gik jeg i bad og så kom It manden og vi kørte ned på kontoret hvor firmaet ligger. Det har jeg været før, da jeg var i Spanien sidste gang, eneste forskel var at denne gang var min chef der ikke (dejligt!) og at jeg denne gang mødte en af firmaets udviklere, en ung fyr fra Lithavn som er super sød og helt nede på jorden. Ham kan jeg godt lide, og det kan it manden også.

Hele dagen gik med at arbejde og da klokken var ca. 18.30 kørte vi ud for at shoppe, bla skulle vi ha en værtinde gave (min ide og mit krav) til fredag aften, hvor vi var blevet inviteret ud til en af It mandens venner, hans kone og nogle af deres fælles venner - det var SÅ hyggeligt men mere om det senere :)

Vi endte med at købe en lilla orkidee og en hvid potte, da jeg skal sætte den op på båndet er blomsten ved at vælte, så for at den ikke vælter sætter jeg blomsten op i potten (på kassebåndet) og It manden betaler. Så betaler jeg for mine ting bagefter - da vi kommer hjem siger It manden at damen ved kassen snød sig selv, hun scannet åbenbart kun blomsten og ikke potten.........dooooo jeg fik dårlig samvittighed!! Det var jo ikke fordi jeg ville snyde eller stjæle mig til en potte!! Men jeg handlede i god tro, for havde jeg vidst det havde jeg også sagt det, men da jeg ikke vidste noget kan jeg jo ikke gøre noget.......puha godt ingen opdaget det, tænk hvis de troede jeg stjal en potte!!

Bagefter kørte vi hjem og bagte en pizza, dvs. det gjorde It manden, jeg sad på køkkenbordet og kikket på :) Den smagte rigtig godt og det var meget overraskende da den jo er hjemmelavet og jeg er en spade til at lave mad!

Onsdag var vi forresten i Ikea og ude og købe lamper til it mandens lejlighed, vi har ikke fået dem tjekket om de er gode endnu eller ej, sagen er nemlig den at man her i U-lands Spanien ikke kan få lov til at se lamperne tændte i butikken, dvs. at vi ikke aner om den giver et godt lys eller ej.......så vi købte tre lamper og dem skal vi så ha tilsluttet så vi kan se om de lyser godt. To af dem er ret specielle på den ikke så pæne måde - jeg elsker specielle ting men der findes både specielle ting som er pæne og specielle ting som er grimme - de her ligger midt i mellem grim og pæn, måske 80% grim og 20% pæn men 100% specielle. Valget er heldigvis ikke mit men it mandens og det er jo bare dejligt for jeg har selv store kvaler med at finde lamper til min egen lejlighed :)

I går aftes, eller hmmm torsdag aften gik vi i seng kl. hmmm 23 eller sådan noget, vi PRØVER at gå fornuftigt tidligt i seng men det lykkes bare ikke - og når vi så kommer i seng så skal vi jo nusse og pille (best thing ever!!) Torsdag aften kysset vi for første gang!!

OMG den mand kysser godt, han har de blødeste læber og jeg tror min konklusion om at han kun lugtede så kraftigt af sved da han var oppe ved mig fordi han var nervøs, holdt stik - for han dufter helt fantastisk nu :) Jeg har altid været SUPER bevist om at jeg er one hell of a fancy fuck og at jeg er kanon i sengen, men det er som om at jeg sammen med It manden, eller i hans selskab bliver til en hval på land!!

Jeg kluntre rundt og kan slet ikke huske basale ting som: "Hvordan kysser man??" I'm like, how the fuck can you forget??

Måske fordi jeg ikke har kysset nogen siden Hr. Højesteret i hmmm maj 2011!! Hr. Romlund og jeg kyssede ikke rigtigt, vi gik straight til the sex part. Jeg tror jeg må spørge ham i aften, om jeg altså er god eller dårlig.....jeg kan mærke at jeg tvivler stærkt på mig selv og lige på sex punktet så ligner det SLET IKKE MIG at tvivle på om jeg er god eller ej..

(Sidder ude på terassen i solen mens It manden sover inde i soveværelset, her kan jeg prutte lystigt i fred og pille næste og klø mig i måsen uden at han kan se mig og tænke "Fuck hvor gross!" samtidig med at jeg nyder udsigten og kan se helt til Gilbatar. Jeg sidder med min dyne kun iført g-strings trusser og med bare bryster (!), der er jo ingen naboer og natkjolen er inden for rækkevidde...)


Solskin i februar :)
Torsdag aften lå vi læææænge og bare kysset - jeg kan ikke helt finde ud af om jeg skal ta styringen eller ej, sagen er den at det er dét jeg plejer at gøre. Tage styringen, sørge for at jeg kommer hurtigt så jeg i det mindste får noget ud af det og get it over and done with og It manden er ikke den mest aktive person når det kommer til sex....
SLET IKKE forstået på den måde at han ikke kan finde ud af det, jeg tror bare han er utrolig genert, jeg er 200% overbevist om at han er en 5'er i Ennegrammet og jeg ved at han er utrolig nørdet men på den gode funktionelle brugbare måde, men en af hans hæmninger er, tror jeg, at samle mod til sig når han er sammen med en pige. Jeg kan nemt tage initiativ men så er det for at få det overstået og ikke indblande følelser i tingene - og jeg tror det er dérfor jeg kommer så meget på glatis, jeg aner simpelthen ikke what the fuck to do!

Der er ikke følelser involveret fra min side, eller det tror jeg ikke der er, jeg syntes han er sød osv. men hvordan og hvornår ved man om det er noget? Jeg vil gerne prøve at gøre noget anderledes, noget jeg ikke normalt gør, så feks. når han røre ved mig så vil jeg gerne bare føre hans hænder hen dertil hvor jeg ved det er godt og så komme med det samme - det der med at vente og så måske ikke få muligheden igen er for mig ikke en option, men nu tænker jeg at sex måske ikke KUN handler om at komme og om at få en orgasme.......men hvad handler det så om?

Damn det er store tanker der køre rundt inde i Frk. Roberts!

Mens vi lå der torsdag aften og kyssede vippede han mig om på ryggen, han lå selv på ryggen og jeg lå henover ham sådan lidt skrå fra siden, fordi hans ryg stadig gjorde ondt, men det tændte mig SÅ MEGET at han ligesom tog føringen og det tændte mig SÅ MEGET da han gjorde klar til at ha sex med mig, han fandt kondomet frem og jeg syntes det var dejligt at vide at han virkelig havde lyst til mig - men jeg blev også top mega ekstrem nervøs og troede et øjeblik at mit hjerte ville springe ud af halsen på mig så jeg skyndte mig at lukke munden blot for at erfare at mit hjerte måske kunne finde på at springe min brystkasse og kravle den vej ud.....

It manden blev også nervøs, jeg ved ikke om det var mig der "smittede ham" men i hvertfald så endte det med at han mistede rejsningen (på hans pik som ellers har en rigtig dejlig størelse og længde!!!) jeg blev helt ferbrilsk og tænkte hvad nu hvad nu....

Jeg endte med at sidde oven på ham, med hans semi stive pik placeret mellem mine skamlæber og så kørte jeg underlivet frem og tilbage mens vi kyssede helt vildt meget og *bang* så  kom jeg på samme tid som ham, altså uden at vi var inde i hinanden....OMG det var godt! Frækt og godt :)

Jeg glemte helt at fortælle, onsdag da vi kørte op i den by hvor It manden købte to fine phasminasjaler til mig, der rørte vores hænder hinanden et kort øjeblik, jeg kunne ikke helt finde ud af om han ville holde mig i hånden eller hvad - her havde vi end ikke kysset endnu. Jeg rørte ved hans fingerspidser med mine hænder og det var som om jeg fik stød i kroppen - århhh jeg havde totalt lyst til at røre ved ham hele tiden men turde ikke....Jeg overvejet længe om jeg ville holde ham i hånden men det var alligevel lidt for kæreste agtigt (for mig)

Anyway, i går var vi så igen på arbejde hele dagen, da vi fik fri havde jeg ca. 30 min til at blive færdig før vi blev hented og skule ud til It mandens venner og spise, jeg havde total tøjkrise - jeg kender jo ikke menneskerne og aner ikke hvor fin jeg skal være eller ikke skal være........endte med at tage min polkaprikket blå kjole fra Jackpot på, min fine nye navy blå habitjakke fra Bilka og mine fine blå sommersko fra Tommy Hilfiger, syntes selv jeg så helt fin ud da jeg gik - bortset fra at min hud er helt død pga. jeg har købt noget forkert crem!

Huden skaller og tørre ind og jeg aner ikke mine levende råd - må købe noget nyt selv om det er helt vildt dyrt - jeg kan ikke holde min hud ud plus at jeg ikke vil se sådan her ud når jeg er hos It manden, Frk. Tørhud! :(

I går aftes da vi gik fra It mandens venner, kl. ca. 3 stoppede it manden og kyssede mig midt på gaden og bagefter tog han min hånd......det er så sødt, for når han bliver fuld så snakker han løs, jeg ville ønske jeg ikke havde været så træt for jeg var ved at falde i søvn mens vi lå og talte sammen inde i sengen i går og på et tidspunkt tror jeg - kun TROR JEG - at han var ved at spørge mig om vi skulle være kærester........jeg ville ikke sige noget eller bringe det op igen, for jeg har det sådan at på de store punkter, dér VIL JEG at manden tager initiativ, hvordan kan jeg ellers vide om han mener det seriøst og alvorligt?

Hvis jeg feks. spurgte ham, så ville han måske bare sige ja for ikke at gøre mig ked af det og så ville jeg altid ha en uvished inden i om han nu også ville MIG 100% - dén uvished vil jeg ikke ha, det er lige lukt kursen til fiasko og dårlig selskab - det minder mig som Norman og ham behøver jeg godt nok ikke blive mindet om.

Da vi kom hjem var jeg SÅ LÆKKERSØVNIG at jeg kunne ha hapset ham i én mundfuld - jeg kom vist til at køre over i min sædvanlige rille og tage styringen, hvilket der jo heler ikke er noget galt i, jeg kunne bare mærke at jeg gik efter at komme her og nu - hvilket der jo i teorien heller ikke er noget galt i, det er mere hmm ja det er svært at forklare men for mig er det her jo noget nær en hel holdningsændring jeg skal igennem i forhold til sex.....

Jeg har jo sex med hoved og ikke med kroppen eller følelserne og nu er jeg total på slingrekurs! Jeg vil gerne prøve at ha sex med kroppen, ligesom da vi havde teenagesex i Danmark men det er svært fordi jeg ikke ved hvor jeg har ham og OM jeg har ham og endnu værere: VIL JEG HA HAM????  (hvordan ved man når det er??)

Arrrgh fuck alle de tanker!

Jeg endte med at komme i går aftes og jeg ville også gerne få it manden til at komme, men han siger slet ingenting når vi er sammen, som i SLET INGENTING (!) så jeg ved ikke hvad der er godt og hvad der ikke er godt - plus at mine kæber er lidt ømme efter at jeg blowjobbet ham ret længe i går....så efter at ha nusset ham og givet ham lidt oralsex så måtte jeg simpelthen kapitulere - jeg var SÅ træt!!

Klokken var 13 minutter i 5 om morgen da vi lagde os til at sove - kvæsted dækker ikke!!
Det var her at han begyndte at tale om retningslinjer og om at vi måske burde være kærester.....og det var så også her jeg var ved at falde i søvn flere gange og begyndte at vrøvle fordi jeg talte mens jeg sov, hvilket var til stor morskab for It manden, så vågnede jeg igen, kæmpede for at tale med og lytte men faldt alligevel i søvn og så *bang* vrøvlede jeg igen.....

Her til morgen vågnede jeg ved at jeg drømte om sex med it manden og så lå han og nusset mig og pillede på mig lige så stille...........århhh hvor en SKØN måde at vågne på samtidig med at solen varmede mit venstre ben.....uhmmm!

Han kan nå mit g-punkt og enden af min skede med sine finger og det var såååå dejligt - jeg var tæt på at komme flere gangen men jeg var alt for tør, don't ask why for det var VILDT godt men alligvel forblev jeg tør - fodnote til mig selv: HUSK glidecreme!! Til sidst sagde it manden selv at jeg godt måtte hjælpe lidt til - dén var jeg klar på!

Lidt spyt og 3 sek. efter kom jeg helt fantastisk :)
 - men jeg var lidt af et skarn, for jeg var simpelthen så træt og så lidt vågen at jeg ikke orkede at gøre noget ved ham. Havde han bedt mig om det havde jeg gjort det men når han ikke sagde noget så lod jeg tvivlen komme mig til gode.......lidt stridt men jeg er stadig træt som jeg sidder her og skriver.....

Jeg tænker altså lidt for meget over hvad det her "er for noget" og det irritere mig at det fylder så meget....

Men bottom line, It manden er sød og dejlig og han dufter godt og kysser fantastiks og han behandler mig så godt at jeg nærmest bliver mistænksom (!)og som fodnote til mig selv, må jeg snart drikke ham stiv igen, for hold da op hvor han snakker om det inderste når han er beruset!! :) :) :)
 - og så skal JEG selvfølgelig være udhvilet!!
Her er den dejlige It mand med sit røde hår som jeg efterhånden et par gange (KUN 2!!) har taget mig selv i at tænke var smukt.....HVAD sker der for det?? Betyder det at Sømandens handlinger mod mig er ved at være væk fra min bevisthed??
Men ER han ikke dejlig at se på?
(Hold nu op jeg lyder som en teenager!!)

Vores frugttallerken til sengen onsdag aften :)


Nu skal jeg tisse - og ha et bad, syntes jeg lugter suspekt! Og så skal jeg måske ha en lur sammen med ham den frække inde i sengen :)


Ingen kommentarer: