mandag den 27. februar 2012

Her går det godt!

Bortset fra vores ups'er med den "glemte" kondom, så går det strygende her i Spanien, vi hygger og knalder på livet løs.....

Jeg må indrømme at det er som om jeg ikke har lært af min fejl, for her i morges havde vi igen sex uden kondom....It manden kan ikke så godt få rejsning med kondom på, så vi hygget uden men han trak sig ud inden han kom.....TOTAL søgt, I know men ak....I'm so horny!!

Jeg har lige læst en kommentar til mit tidligere indlæg, og jeg har bestemt tænkt meget på fortrydelsespillerne men it manden siger ikke noget og jeg aner ikke helt hvordan jeg skal bringe det på bane...??

For det første er der alt det praktiske, har prøvet at google fortrydelsespiller men kan ikke helt lure hvad det er der sker når man har taget en sådan - får jeg så menstruation eller hvad er det som sker?

Nå men nu har jeg talt med It manden om det, vi er blevet enig om at køre ned til et døgn apotek han ved hvor ligger og købe en fortrydelsespille - jeg må også hellere købe bind og tampax så jeg er forberedt, hvis jeg da overhoved kan få en sådan pille?

Hmmm dumt at begynde at tænke på det igen men altså, må hellere være ansvarlig fra nu af og ikke lade mine sexdrifter (og lyster) tage overhånd!!!

I dag spiste vi frokost på en cafe der hedder "Con Leche", it manden, to it fyre og jeg, det var rigtig hyggeligt og jeg nyder deres selskab, selv om jeg kom til at spise for meget og fik ondt i maven! Allerede i sidste uge da vi spiste der var der ingen sæbe på wc'et, jeg sagde det til ejeren. I dag var der så stadig ingen sæbe så jeg holdt mig (bumme lum) helt til vi kom tilbage på kontoret........christ hvor skulle jeg godt nok s**** til sidst!!!

I går var vi oppe på den der racer bane som It manden skulle køre på, jeg fik ret meget sol - uden at ha tænkt over det - så i dag har jeg stadig solbriller på når jeg tager dem af! Flot at blive krebse rød i hoved oven i at min hud er tør og skaller pga. forkert crembrug............håber dæleme jeg ligner en pæn krebs sådan at it manden ikke helt syntes jeg er pwadder!!

Bilerne var faktisk rigtig fine og det var lige før jeg fik lyst til at prøve at køre selv, men ej, så måske ikke alligevel......jeg ved det ikke, det kunne være sjovt at give den gas men på den anden side så er jeg også bange for at køre galt...

Der var en masse andre mennesker deroppe, bla. så vi en fyr hvis kæreste stod og pillede næse på ham! Ja du læste rigtigt, kæresten pillede næse på fyren.........jeg trak en streg i sanden og gjorde det klart at med mindre it manden en dag blev virkelig virkelig alvorlig syg, så måtte han pille sin egen næse! Pwadder og MEGA KIKSET!!


Nå, vil smutte igen - har så mange tanker i mit hoved lige nu......trænger til at it manden røre ved mig og siger at det hele nok skal blive okay, men det gør han ikke, han er blevet helt stille, 200 på at han sidder og google fortrydelsespiller max i øjeblikket...



2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej - fortrydelsespillen skal tages inden der er gået 72 timer, men chancen bliver mindre og mindre for at den virker for hver time der går- sorry to say! Men har selv været der! Du får ikke mens af at tage fortrydelses pillen, men ret ondt i maven af det! Forstår ikke når man allerede er nervøs for der er noget, at man så fortsætter sin agt, en diller "spytter" også under samleje, dvs selvom han trækker sig ud, kan han sagtens ha spyttet safter inden han kommer.. Kan næsten du ikke er på p piller.
Håber I finder ud af det.

Mvh en anonym

Veronika sagde ...

Signerer det som er skrevet her,men jeg fikk ikke noe vondt i magen. Merket ikke noe jeg,kanskje litt ondt i brystene?
Håper det ordner seg:-) nyt en lekker mann du!
Spania er mega deilig!! Suser selv til Thailand fredag morgen,what a joy :-)