torsdag den 2. februar 2012

Status over Januar

I går aftes sad jeg i sofaen og lavede en status over årets første måned, på facebook kom den til at se sådan her ud:

Spiser varm leverpostej med knasende sprød agurk mens jeg sidder i min elskede røde sofa og fundere over årets første måned, der har budt på så mange ting bla. en luksustur til frisøren, en ny men grim computer, uventede besøg, rare nye opdagelser, en vundet konkurrence, to solgte artikler under eget navn, en dato for retssagen mod mine tidligere lejere, en ny men lille bule i prinsessebilen, en biograftur, tømmermænd, 1250 gram mindre mavedelle og en heftig kassekredit der røg i nul efter flere måneders spinken og sparren - I'm happy :) 

Og så slog det mig at jeg vel nærmest ikke har fortalt alle de positive ting herinde? Bruger jeg mest min blog som affaldsplads? Hmmm jeg tænker at det gør jeg ikke men jeg fik lige en snært af gør jeg??

Altså, frisør turen har jeg fortalt om, mit hår er stadig lækkert lækkert og jeg føler mig lækker lækker så det er jo bare dejligt. Min nye mac computer har jeg også fortalt om - lige nu står den dog i sin kasse på stuebordet og kikker på mig med sit metalliske grimme blik......jeg syntes det er utrolig når Mac er SÅ populært at de så ikke har fattet at de burde lave den i andre farver, eller sørger for at man kan bestille den i andre farver, feks. rød!

Så SÅ kloge er de nu heller ikke, de der Mac folk!

Uventede besøg, dét var It manden :) Jeg erglad for at han kom, virkelig - om end jeg først forstår ham og hans bevæggrunde EFTER at han tog afsted.........det er ironisk at det kommer ud af min mund men hvor meget viser det ikke lige HVOR ENORMT VIGTIGT det er at lave en forventningsafstemning? Jeg troede han kom for at kneppe og han troede at han kom for at lærere mig at kende........jeg har stor respekt for ham i dag, at han ikke bare ville vippe mig om på ryggen og kneppe mig som alle andre mænd gør. Tænk engang, han var interesseret i MIG! MIG DEIRDRE-ANN! Now that ain't never happend before! Jeg er stadig forbløffet - men værst af alt så frygter jeg at jeg måske har forspildt min chance........fordi jeg ikke var obs på hvorfor han var her.......who knows og hvis det er tilfældet så vil jeg ikke græde, jeg vil ærge mig, that's for sure men jeg vil ikke slå mig selv i hoved med det. Hvordan skulle jeg vide at hans agenda var anderledes end min?

Rare nye opdagelser er mine nye opdagelser med teenage sex........jeg gyser stadig ved tanken......! Jeg har før skrevet at It mandens hænder var rare at se på og take my word for it, de var også rare at blive kærtegnet af....!!!

En vundet konkurrence - ja den har jeg ikke fortalt om! Der er et blad der skriver om friluftsliv og folks rejseoplevelser, derinde kan man lave rating så ens gear og jeg gik derfor ind og lavede en rating på noget af mit camino udstyr og *wupti* så vandt jeg en meget dyr men også meget grim hue! Sådan en slags elefanthue som man har på når man går op hvor det er virkelig koldt, feks. Kilimanjaro eller andre drøn kolde steder. Til mit forsvar, hvorfor jeg ikke har nævnt noget før, så vandt jeg i går!

To solgte artikler - jeg har til samme blad solgt én artikel omkring min pilgrimsvandring som kommer med i næste udgave af bladet og så har jeg solgt en artikel til Lime, det gratisblad der ligger i alle Netto butikker hver den første torsdag i måneden. Til sammen giver det mig 5500 kr - nu skal jeg så bare ha dem skrevet først!!! :)

Datoen for retssagen har jeg omtalt herinde - jeg tæller ned næsten hver dag........bliver godt at få en afslutning på det hele. Måske der kommer en som vil købe min gård til en fair pris når det hele er overstået?

En bule i bilen.........doooo! Den har jeg ikke fortalt om!! Jeg er jo blevet neddegraderet fra at være på øverste kælderetage i p-kælderen til at komme ned i den nederste. Det betyder at nu holder jeg samme sted som da kælderen blev oversvømmet i juli 2011........jeg har godt nok fået en anden plads, men den er dårligere. Der er nemlig sådan nogle bøjler ind i vægen som skal fungere som trappetrin i tilfælde af at kælderen skal tags i brug til beskyttelsesrum. Den er sikret til både beskyttelsesrum ved bombeangreb men også ved atombomber og radioaktivitet. De stikker jo lidt ud af vægen og da jeg så bakket tilbage en dag for et stykke tid siden så *bang* bakket jeg lige slask ind i et af de lorte trin og ja, de flyttet sig ikke, det var min bil der måtte vige i form af en bule.......

Biografturen var med Lita, da vi var inde og se Niceville (The Help på engelsk). Det har jeg fortalt om.

Tømmermænd var også med Lita, den aften hvor It manden ringede til mig.....fuld fra Spanien :)

1250 gram mindre mavefedt er vist ikke blevet nævnt herinde og faktisk så viser vægten KUN det når jeg vejer mig om morgen, vejer jeg mig feks. om aftnen så viser den betragtelig mindre, så måske det ikke er heeeelt korrekt selv om den så viser det samme positive resultat næste morgen - men det behøver folk på facebook jo ikke at vide vel!! :)

Og min kassekredit - ja den gik så i nul i går tirsdags!!

Ja du læste rigtigt, den gik helt i nul!! 0!
Hvor fantastisk er dét ikke lige??? Der står nu 3 kroner på den i plus, men det betyder at jeg fra September har betalt mere end 80.000 kr af! Hold nu op hvor har jeg også bare spinket og sparet!! Og lagt alle mine forpagtningspenge ind i den for at få den ud af verden.....I'm so so so so HAPPY!!

Nu er jeg ikke helt så dårligt et parti mere.....ja vist skylder jeg stadig 1.750.000 kr på gården, men dem håber jeg at jeg kan få ud af verden når jeg en dag sælger og kommer der penge til overst skal jeg helt klart betale Far og Mor de penge jeg skylder dem, hvilket er ca. 300.000 kr uden at kende det korrekte tal.....

Så fordi i dag er en god dag, så vil jeg mene at jeg kan være gældfri inden 3 år. Helt gældfri. Men da jeg også er realistisk, så ved jeg godt at mange ting kan ændre sig, feks. har jeg ikke noget fast job fra og med næste fredag og hvad så, hvor skal pengene så komme fra?

Jeg har mange ting i støbeskeen men ingen af dem er 100% sikre endnu og jeg er frygtelig bange for at jeg må spise af min kassekredit igen en dag hvis jeg ikke får et fast arbejde snart..........argh hvor er det uretfærdigt når jeg nu så gerne vil arbejde! Jeg har faktisk op til flere veninder der helst ikke vil arbejde men bare gerne gå hjemme, specielt efter at de har været på barsel og ungen er kommet i børnehave så vil de bare gerne gå derhjemme og fede den. Jeg syntes det er så foragteligt!

Hvis du vil leve i vores dejlige land og nyde godt af vores velfærd så må du også yde!! Faktisk gør det mig forarget at de er sådan.

Men nok om det, jeg vil hellere bruge min energi på at jeg selv får mere arbejde!

Jeg har ikke rigtig hørt fra it manden siden han var her dvs. jeg har hørt fra ham rent arbejdsmæssigt og jeg opfører mig 100% som før. Jeg skriver stadig "Godmorgen Malaga" til ham hver morgen ligesom jeg skriver Godmorgen til alle de andre, jeg skriver alting som om intet var sket - der er INGEN der skal klandre mig for at jeg ikke kan adskille faglighed og følelser, for selvfølgelig kan jeg det.

Dernæst, så er jeg ikke forelsket i ham og som tingene ser ud nu, så tvivler jeg på at jeg bliver forelsket i ham nogensinde men meget kan jo ændre sig og ingen ved hvad fremtiden bringer - men én ting er sikkert. Jeg har den største respekt for ham som person - at noget menneske kan være så god og så varm og så rummelig inden i, dét er mig ubegribelig specielt set i lyset af hvor mange nederdrægtige selvcentreret mennesker (mænd) jeg har mødt i min tid og så endelig, ud af mørket træder én person der nærmest matcher alle mine kriterier og så ender jeg med at fucke det op......

Cela-fucking-vie!

Når jeg skriver "nærmest matcher alle mine kriterier" så mener jeg at jeg aldrig lige havde set i mine kort over fremtiden at jeg skulle syntes en RØDHÅRET MAND var fræk at se på!! Når jeg tænker rødhåret så tænker jeg sømanden eller sjovt nok, dét gjorde jeg!!! Sådan tænker jeg slet ikke i dag. Når jeg tænker rødhåret i dag så tænker jeg "It manden" og straks er jeg ét stort smil!! :)

En anden meget mindre ting, er at jeg heller ikke liiige havde set at den mand jeg skulle syntes godt om, ville lugte ud af munden og lugte af sved! MEN, når dét er sagt, så har jeg jo siddet ved siden af ham i Spanien i over 1½ uge, bogstavelig talt sad vi skulder til skulder og arbejdet og han lærte mig hele systemet at kende osv. og dér bemærket jeg aldrig så meget som én eneste gang at han lugtede, hverken ud af munden eller under armene og min næse er ellers ret så delikat - så jeg tænker at han måske bare har været mere nervøs og svedt mere heroppe og at han måske har haft en periode med dårlig ånde....

Under alle omstændigheder - skulle vi blive et par en dag, hvilket jeg desværre ikke ser, men skulle det ske så har jeg ingen problemer med at fortælle ham at han 1. skal skifte deodorant og bruge mere af den 2. skal børste sine tænder oftere, bruge tandtråd og gå regelmæssigt til tandlæge og få gjort noget ved de tænder hvis han også vil beholde dem når han er 60! Det kan godt siges på en pæn måde.

Men ellers.......ja hvad er der sket i mit liv? Jeg har lavet mere PR for damen som jeg arbejder for og glæder mig efterhånden til at jeg skal ha nogle penge af hende......

Her er nogle billeder af de sidste par dage......

I går fik jeg strøget en del, men ikke alt - jeg har både vasket det sengesæt jeg selv havde på før It manden kom og de to sæt ham og jeg brugte, håndklæder og en masse trusser. Imens lyttede jeg til min playliste på youtube fra min gl. arbejds computer som jo egnetlig ikke er gammel men bare herre dårlig!

Hele sofaen svømmer i strygetøj og det samme gør mit tørrestativ........der er meget jeg skal ha ordnet i aften når jeg får fri (ja jeg er en dårlig medarbejder og bruger min arbejdstid på at skrive blog men jeg kan simpelthen ikke koncentrere mig hvis jeg ikke får tømt hoved.....og desuden så arbejder jeg ofte om aftnen så jeg føler med hånden på hjertet ikke at jeg skylder dem (firmaet) arbejdstimer)

Sådan sover jeg når jeg er alene :)

Min bamsehund med hul i siden kom op fra skuffen hvor den har ligget siden It manden kom, der er jo INGEN grund til at han ved at jeg sover med bamse i ny og næ........!! Den passer bare så godt ind i fagnen på mig når jeg føler mig alene om natten.....

Mine kamikker med lammefor er gået i sålen, så de måtte lige ha en klat lim og lidt press fra taburetten! 

Inden It manden kom, fik jeg også hængt dette her spejl op ude i gangen, jeg hang det ca. 1½ hoved over mit eget hovedhøjde men alligevel hang det alt for lavt til It manden og han grinede meget af at jeg havde hængt noget op som for mig var højt oppe men som for alle andre var mega lavt.........Hmf!

Jeg fik også købt sterinlys inden han kom........

Og en masse fyrfadslys :)


Så nu mangler jeg bare at komme ind i en god stime med at træne igen, få ryddet op i min lejlighed og få mig noget mere arbejde, så køre det hele snart på skinner igen. I'm quite sure!

2 kommentarer:

Kageleg sagde ...

Jeg ved godt, at du garanterer for slåfejl, men jeg var nu alligevel ved at tænke, at du måske var lidt utaknemmelig, da du "brokkede" dig over at have vundet en meget dyr, men også meget grim hus. Men ok, en grim (omend dyr) hue er godt nok ikke så anvendelig som et grimt, dyrt hus...

Deirdre-Ann sagde ...

Ha Ha ja okay - dén retter jeg lige så andre ikke tænker at jeg er total utaknemmelig! :)