tirsdag den 28. februar 2012

Ansvarlighed? JA TAK!

GODT SÅ!

Jeg har åbenbart været under dårlig indflydelse eller også er mit hoved bare skruet forkert på for tiden, i hvertfald har jeg taget de kommentarer til mig, som der er blevet lagt her på bloggen de sidste par dage
 - og INDERST IND så ved jeg det jo godt!

Jeg er en KÆMPE TÅBE OG MEGA DUMDRISTIG!!

At ha sex uden beskyttelse er ikke noget jeg nogensinde har gjort før, så hvorfor jeg pludselig finder det total ligegyldigt nu, er og bliver mig en gåde! Men sådan er det åbenbart!

Men nu har jeg sadlet om, jeg er tilbage i mit nogenlunde snusfornuftige Deirdre-Ann attitude og i går aftes kørte It manden og jeg ned til et døgn apotek og fik en fortrydelsespille. Da jeg spurgte damen om hun havde en "Morning after pill" så kikkede hun tvært på mig og sagde "Yes, 18,95!" 

Okay, damen sælger åbenbart mange af dem at hun kan prisen i hoved - jeg bad om en, betalte og gik ud i bilen og tog den med det samme sammen med en par store slurker vand. Dermed ikke sagt at jeg er home safe men jeg håber at jeg ikke er blevet gravid.

Hvis jeg er, så må jeg tage de tanker til dén tid. En ting er i hvertfald sikkert, ikke mere "snig dilleren ind i miveren uden kondom sex" til mig!

Når jeg kommer hjem køber jeg en graviditetstest og tjekker den, er den negativ skal jeg ha prævention on the spot! Er den positiv tager jeg den problemstilling til den tid.

Men da jeg ikke har kunnet finde ét eneste sted på nettet hvor der stod HVAD der skete når man tager en fortrydelsespille, så købte jeg også bind og tampax i går aftes, jeg har nemlig engang hørt (tror jeg) at man får menstruation. Men en af kommentarene i går aftes sagde at det gjorde man ikke, man fik bare ondt i maven.

Klokken er nu snart 18 og jeg tog pillen i går aftes omkring kl. 21.20 og jeg har overhoved hverken ondt i maven eller dirrea, menstruation, kvalme eller noget - ja jeg har sluppet en bette fis i ny og næ en hey, dét gør jeg nu alligevel på et dagligt basis uanset om jeg har spist piller eller ej! Så det tager jeg ikke som noget alvorligt syndrom - valgte dog at lægge mig med måsen VÆK fra It manden i går aftes så jeg ikke kom til at prutte ham på maven..............dén ville alligevel ha været pænt uheldig!

I går ordnede jeg også vasketøj, it manden går kun i de samme bukser i to dage, så ryger de til vask.....jeg vasker kun når tøj er beskidt så det er nemt at se hvem der har mest vasketøj af ham og jeg!!
It manden lavede lasagne til os mens jeg ordnede vasketøj - total god ordning! Hader at lave mad og elsker at ordne vasketøj, stryge og lægge sammen så det passede mig PERFEKT!

I dag har jeg desuden sendt en faktura eller et betalingsforslag til fitnessdamen jeg laver PR for, vi havde aftalt at jeg skulle tælle mine timer i januar og februar og så vende tilbage, jeg har det hele på mail. Men da jeg har arbejdet næsten 300 timer på to måneder og min timepris er (siger It manden og min søster) 675  kr i timen. Jeg kan - selv med mine dårlige matamatikgener regne ud at dét bliver dyr for hende....

Så jeg sendte et forslag om at hun kunne betale mig 28.000 kr for januar og 28.000 kr for februar og så det samme fremadrettet med mindre vi aftale at hun skulle bruge mig mindre eller mere.

Her skal det siges at jeg har skaffet hende et par rigtig lukrative jobs, dels skal hun skrive en fast klumme for et af Danmarks førende dameblade hver måned, dels skal hun lave faste artikler til et fitness blad hver måned og dels skal hun hver 14. dag ind i en af de landsdækkende tv kanaler og fortælle om træning, fitness osv. - til dem der ikke ved meget om PR så er landsdækkende tv når du har eget firma uvurderlig GRATIS reklame.

Dernæst så har jeg også skaffet hende omtale i blade som Cityavisen, Aok.dk, Børsen, FitLiving, Lime Magasin osv.

Men damen mener at jeg ikke rigtig har skaffet hende noget PR, at hun selv har skaffet det - men jeg har jo mails på det hele, hvilket jeg også skrev til hende. Jeg tog simpelthen en mail fra et blad, som har skrevet om hende og videresendt den til hende, så hun kunne se at det faktisk ER mig som har ordnet den deal.....

Men stadig så er jeg virkelig skuffet, altså virkelig virkelig skuffet over at hun ikke syntes mit arbejde er godt nok! Hun slog på at jeg lavede en del endelsesfejl - fair nok, dét ved jeg er korrekt. Men ellers så slog hun på ting som jeg slet ikke kunne se var korrekt. Dernæst så HAR vi jo lavet en fast aftale på mail....og jeg har desuden arbejdet gratis hele november og hele december...

Nu er vi så ret uenig om hvad jeg skal ha - hun havde regnet med 15.000 kr for begge måneder.....dét ser jeg ikke helt ske men jeg er jo presset da jeg ikke har et fast job og så må jeg jo nok ende med at sige ja tak til det når jeg ikke har anden mulighed for at tjene penge lige pt......men aiii hvor en møg ko for at sige det mildt - og dét mener jeg så end ikke, for hun er virkelig et sødt menneske!!

Min søster skrev til mig hvad jeg skulle skrive tilbage, men min søster er også bare en benhård dame så jeg har ikke fulgt hendes råd, selv om jeg nok burde - det er bare ikke min stil....Min søster skrev bla: "Sidste ting…. Da du har så gode kontakter, kan du jo foreslå hende at du lige skrive en presse meddelelse om hvordan hun behandler folk. Grådige svin og måske sende hende et udkast til den J så kan hun fandeme lære det forpulede advokado røv"


Iden er mig fjerne men det KUNNE være at en pressemeddelelse kunne få hende til at hoste op....Nå men altså, nej dét kunne jeg ikke finde på, overhoved. Min computer er ved at løbe tør for strøm så jeg vil smutte - det er også "gå hjem tid" her på kontoret og It manden er kommet og sidder i den anden sofa her på terassen hvor jeg gik ud for at få lidt ro efter at jeg blev vred (og meget ked af det) pga. hende fitness damen.

En sidste ting - TUSIND TAK for kommentarene, I har allesammen ret - det er MIG der er helt afsporet! Dét er der rettet op på nu :)
(Håber det er tids nok!)



2 kommentarer:

Veronika sagde ...

Alt ordner seg for snille tøser !

Deirdre-Ann sagde ...

Dét håber jeg! :)

Håber du nyyyder varmen i Thailand, er er der 22 grader og dét er mere end nok for en ægte Viking og Nordbo som jeg :)