tirsdag den 22. marts 2011

Uendelig Uendelig Træt

Lorte Pisse Dag...........

Er jeg den eneste som har dage hvor alting bare strammer sig sammen uden at det er muligt at sætte en finger på hvad det er som gnaver?

Laaaaaaaaaaaaaaaaaaang historie kort: Jeg har fået den fede fede lejlighed på Kgs. Nytorv i København, jeg burde være himmelhenrygt, tro mig, jeg er også glad men jeg er bare træt at jeg næsten ikke kan nyde min lykke og mit held.
Hele torsdag, fredag og lørdag har jeg flyttet, alene - for sjovt nok så er alle dem jeg har hjulpet igennem tiden og hvor jeg har lagt bil og trailer til "pludselig" optaget eller helt gået under jorden - selv Sofie og hendes kæreste har ignoreret min sms om flyttehjælp!!! At de kan være sig selv bekendte!!

Men seriøst, jeg er træt - så så så træt!! Jeg har pakket en hel lejlighed ned, tømt et hel loftrum (5 sal og ned til stuen) og flytted det HELE i min egen bil, båret et ind i opgangen, kørt det som kunne komme ind i elevatoren op på 5 sal - resten har jeg måttet bære op, alene............er du egentlig klar over hvor langt op der er fra stuen til 5 sal?!!

Natten til søndag var jeg træt kl. 21 da jeg endelig var færdig at jeg ikke orkede at vende min seng om og sove på dén (skulle skifte langen osv) så jeg sov direkte på topmadressen på gulvet i stuen..........vågned kl. 03.00 fordi jeg havde ondt i ryggen........natten til Mandag sov jeg bare dårligt og natten til i dag har jeg næsten ikke sovet..........jeg dur ikke når jeg ikke får min. 5 timers søvn!!

Jeg har netop gjort den gamle lejlighed hermetisk ren, der er intet at sætte en finger på, intet - så nu håber jeg bare at min forpulet udlejer ikke sætter sig på tværs og udbetaler mit (stærkt tiltrængte) depositum........

Ingen kommentarer: