tirsdag den 29. marts 2011

Prrrrrrrrrrrr In Texas!

SO True og husk så ogå at være glad for så vil cocktailen være = Succes og Lykke :)



I dag har det desværre været rigtig koldt her i Texas og jeg har som altid - eller i hvertfald som én gang før (på caminoen) ikke pakket korrekt med tøj, jeg har pakket til sommer og ingen uldundertrøjer eller varme bluser - total bommer!!

Samtidig er tre af børnene i huset blevet syge og jeg har en meget snigende fornemmelse af at jeg måske er på vej med noget også, by God I do NOT  hope for that!! Hader simpelhen at være syg - og så lige på min første ferie i flere år........nej tak!!

Jeg har ENDELIG altså virkelig ENDELIG ENDELIG ENDELIG fået uploaded mit materiale til Mediehøjskolens server, I'm telling you, hvis det ikke var for en super skrap computerfyr fra Ireland som er på besøg her i huset - han bor egentlig i Spanien ca. 10  min. væk fra Normans hus (Do!!) så ville jeg ALDRIG ha kunnet uploade mit cv, motivations og erfarings beskrivelse til deres server!!

Jeg gjore ALT hvad der stod i vejledningen men serveren lavede ged i det så fantastiske Jason gik ind og over wrote hele Mediehøjskolens computer fra hans egen computer her via hans computer i Ireland og en anden computer i Spanien - aldrig har jeg laved så meget unix skrift eller kodning om du vil, og aldrig har jeg lært så meget - han var suuuper god til at fortælle mig hvilken kommandoer han brugte og hvilken jeg skulle bruge.
Det tog os 2 stive timer at få slettet det hele, formateret det og uploaded det igen, så fejlede noget af det og vi måtte starte forfra - det mærkelige var bare at mens vi var "idle" dvs. optaget af noget andet, ja så lod Mediehøjskolens server bare adgangen stå åben.............hvilket ikke er særlig betryggende at tænke på når alle mine filer har min cpr. nr som navn........men igen, de brugte et skod system så det undre mig ikke, bare det faktum at jeg skal uploade alting som PDF Filer via en FTP server og bruge ASCII i stedet for Binary fortæller for mig, som egentlig ikke er den store computer nørd det hele..........

Jeg endte med at uploade via Binary i stedet for ASCII som der ellers stod i "manualen" til hvordan man skulle uploade - og efter at ha talt med Jason så er jeg ganske overbevist om at det må være en fejl fra skolens side at de skriver man skal bruge ASCII da PDF filer uploaded på den måde vil lave små huller i tråden af uploads og de her små "huller" optager jo plads og da jeg kun har fået tildelt 10 MB så dur det jo ikke at der er små "huller" som optager plads som jeg ellers kunne bruge på noget andet vel?

Anyway, nu er det hele uploaded og jeg nåede det inden deadlinen som er om ca. 6 timer dansk tid, dvs. Tirsdag d. 29 Marts 2011 kl. 12.00 hvilket er kl. 05.00 om morgen herovre - klokken er nu 23.03.
Så all there's left er nu at krydse fingre for at jeg går videre - selv om jeg egentlig slet ikke kan finde ud af om dét egentlig er hvad jeg vil............

Jeg ved jo godt hvad jeg vil, jeg vil tjene penge og helst ved at lave radio men altså, at ha en plan B og en plan C er jo noget en 6'er kan lide! Og nu er beslutningen ude af mine hænder og dét er også en god følelse, theres nothing else I can do og jeg har gjort det bedste jeg kunne. Punktum.

I dag har jeg været ude og se den ældste stadig virkende dansehal (dancehall) i Texas, jeg har været der før men det var meget sjovt at se det igen, specielt er jeg forelsket i alle de gamle ting de har, ragelse i manges øjne men små guldgruber i mine......

Og så ER der jo noget med Memory Lane når man som jeg er en 6'er i Ennegrammet, jeg lever i fremtiden men elsker at huske fortiden :)

Feks. kan jeg som et af de eneste mennesker jeg kender falde i svimer over det her oldgamle træ - er det ikke smukt? Og fantastisk? Jeg mener, se hvor stort det er! Der er nogen som i 60'erne har hældt cement ind i træet for at undgå at det væltede helt til den ene side og så har de sat støttegrene under.

Jeg tænker tit på hvad så store gamle træer kunne fortælle hvis de kunne tale........? På Caminoen så jeg et kæmpe træ og jeg tænkte på hvor mange pilgrimme dét træ mon havde set og hvilken tilstand de forskellige pilgrimme havde været i da træet så dem.............jeg tænkte i dag på hvor mange slaver træet her har set lide, mon der er slaver som er døde ved hængning på dét her træ? Og ER det bare mig som kan få millioner af tanker bare ved at se på ét træ?
 (tænk på hvad der sker inde i mit hoved når jeg går i en skov!!!)
Vandtårnet i Gruenen, Texas

Hmmm altså ER det bare mig som ser det her som en pik-port?? Jacks Pik-Port?? (Ja Ja jeg ved da godt at det skal være en kaktus når porten er lukket, men come on det dér er fandeme dårligt designet eller i hvertfald gennemtænkt!!!)

The Gritmill i Gruenen, Texas - her kan du simpelhen få kylling uden hud og fjer............nice to know!

Jeg har skrevet en masse postkort som jeg vil sende i morgen når jeg skal mødes med min gamle lærerinde fra skolen (da jeg gik i skole herovre) Hun var og besøge mig i Danmark i sommer med hendes mand, han sakl HELDIGVIS arbejde så jeg slipper for ham det meste af dagen, thank God for jeg kan simpelhen ikke udstå ham!

Jeg har også skrevet et postkort til Ayal, jeg ringede til ham fra New York da jeg var dér, han havde en dårlig dag  hvilket faktisk var helt skønt at høre, jeg mener, manden er altså altid så happy happy at selv Ole Henriksen virker sur ved siden af - og da jeg så ringede havde han en møg dag, hans ene båd var gået i stykker, nogle malere havde malet noget hvor malingen skallet af igen osv. Så jeg prøvede at muntre ham op og lagde en lille sød hilsen på hans facebook væg hvor jeg skrev "If I win the Million dollar lottery in New York I'll buy you a new boat" - han, altså Ayal sagde at jeg skulle købe en lottokupon til dét lottery fordi der var 46 milliarder dollars i puljen, jeg vandt selvfølgelig ikke.

I dag har han så slettet min kommentar - hvad er det med mænd og deres sletten kommentar? Jeg kan ikke huske at jeg nogensinde har slettet en kommentar på min facebook men så igen, jeg har heller ikke ret mange som kan lægge beskeder dér og dem som kan, ja de lægger aldrig noget grimt - var min besked grim? Jeg syntes det ikke men altså Ayal er som Norman, de sletter åbenbart alt hvad jeg skriver.

Og da jeg sad med postkortene så overvejet jeg da også stærkt ikke at skrive et kort til ham, men dels så kan jeg lide at skrive postkort og dels så betyder det faktisk ikke noget for mig at han har slettet min besked, ja det er mærkeligt men ham om det - det ER jo bare facebook. Og det ER jo bare et postkort.



Nå, klokken er mange og jeg må heller få noget søvn - har siddet og surfet på jobsider og fundet et par gode jobs jeg skal søge når jeg kommer hjem, jeg syntes min nye fremtid ser rigtig dejlig lys ud - stadig med humbler og bumbler men SKØN!

Ingen kommentarer: