søndag den 6. marts 2011

MIN VENINDE LYVER #2

I går Lørdag spurgte min coaching buddy om jeg ville med ind til byen, hun skulle finde en kjole til et photoshoot hun skal have i morgen Mandag for et blad hmmm tror det var ELLE eller sådan noget, anyway vi traskede rundt inde i byen og det var rigtig hyggeligt.

Normalt går jeg aldrig ind i selve København på gågaden og sidegaderne, jeg har ingen penge og der er ingen grund til at friste sig selv over evne, så jeg bliver i udkants København og går i stedet for ture i Frederiksberg Have osv. Kun når jeg skal mysteryshoppe går jeg ind til selve byen men så er jeg ekstremt fokuseret på hvad jeg skal og på at løse opgaven korrekt og så kikker jeg ikke på andre ting, særlig meget that is :)

Mens vi går fortæller min coaching buddy mig om hendes fredag. Hun skulle på MASH med to af hendes veninder som havde givet hende en tur dérind i fødselsdagsgave i December, hun ville gerne mødes med mig senere fredag aften fordi hun mente at de var så kedelige, hvilket de også var for kl. 00.30 var hun hjemme igen men jeg valgte at blive i min sofa fredag aften og dét var rigtig dejligt.

Min coaching buddy fortalte at hun så Ayal på MASH. Først havde hun set hans nevø komme ind (de to ligner hinanden som to dråber vand og man skulle ikke tro at det var onkel og nevø men nærmere brødre, der er heller ikke den store aldersforskel på dem) med to unge piger og bagefter var Ayal kommet med en ven.

For lige at få hele billed klart her, så tog Ayal jo til Frankrig sidste søndag hvor han har et vinslot, dér skulle han være sammen med nogle venner og ville komme hjem til weekenden, altså fredag formiddag. Jeg havde netop talt med Ayal over sms og SKYPE fredag, hvor han havde sagt til mig at han bare ville hjem og slappe af efter et par lidt hårde dage.

I bund og grund tror jeg ikke at dagene i Frankrig har været hårde, men jeg ved at Ayal ligesom jeg selv sætter pris på at få lov til at være alene i ny og næ uden at der er nogen specielt grund til det, så selv om jeg godt kunne have kravlede rundt oven på ham fredag aften og lørdag formiddag så er det ikke en ting jeg bliver fornærmet over eller skuffet over.
Havde han været min kæreste havde jeg måske nok surmulet en lille smule fordi jeg så nok ville have savnet ham så meget at jeg bare ville røre ved ham for at blive mindet om at han stadig var "min" og at hele det her "forelskelses scenario" ikke bare var en drøm - men jeg er ikke forelsket i Ayal, det er  bare sådan jeg kan huske at jeg havde det med Kunstmaleren for 9 år siden dengang jeg var head over heal in love.

Jeg har for flere måneder siden præsenterede min coaching buddy for Ayal og omvendt. Min coaching buddy klagede over at hun ikke kendte nogle rigtige dejlige mænd og jeg syntes jo Ayal er noget nær perfekt, vi passer bare ikke helt 100% sammen, hvilket kan været lidt af et irritations moment for mig, for her er denne her total sprøde dejlige fyr og hvorfor fanden klikker vi så ikke??? Anyway, jeg er holdt op med at prøve, for jeg ved inderst inde at vi ikke passer sammen på dén måde, så jeg pæsenterede dem for hinanden og de er nu venner via Facebook og jeg ved fra min coachingn buddy at Ayal har skrevet mange lange mails til hende, men de har endnu ikke mødtes.

I starten blev jeg lidt sådan - WTF!! Skriver han mange lange breve til DIG?? Det har han aldrig gjort til mig men nu er jeg ligeglad og hvis de en dag finder sammen, hvilket jeg er overbevist om at de ikke gør, men gjore de så ville det jo være rigtig dejligt for dem begge og en dejlig tanke for mig, at jeg har hjulpet til at to mennesker finder hinanden :)

Anyway, min coaching buddy siger så at hun ser Ayal på MASH fredag aften og så fortæller hun at hun "gemte" sig for ham fordi hun ikke ville møde ham sådan dér med hendes veninder og desuden så var han sleeeeet ikke noget for hende nu når hun havde set ham men at han havde siddet og kikket på hende hele aftnen, jeg tænkte at det da var mærkeligt at hun havde set Ayal på MASH for han havde jo netop sagt til mig at han ville blive hjemme fordi han var træt - men så igen så tænkte jeg at manden jo kunne havde ombestemt sig og blevet overtalt til hygge med sin nevø, hans kæreste og nogle gode venner og dét er jo helt fair - selv om jeg nok, hvis vi havde været kærester ville ha tænkt " Øv han vil heller dem end jeg" men det er sådan noget tøsefnidder som jeg kan huske at jeg tænkte da jeg var kærester med Kunstmaleren og som jeg håber jeg kan se mig selv for god til når jeg engang får en kæreste igen (hvis jeg får en?)

I går aftes (Lørdag) inviterede min veninde Lita mig på sushi på Istedgade - hvilket ikke var særlig godt, det var næsten ingen sushi på båndet (det var Running Sushi) men en masse varme retter som lignede noget fra deres frituregryde og jeg får virkelig dårlig mave (sprut mås!) af frituremad, men mens vi sidder dér så får jeg en sms fra Ayal om han skal kikke forbi - men jeg er ikke hjemme og meningen var at vi skulle ud på druk bagefter, så jeg skriver det kan jeg ikke men at det var ærgeligt at han ikke kikkede forbi i går aftes efter han tog hjem fra MASH for dér var jeg såååååååå klar på fræk sex.

Jeg får en sms tilbage fra Ayal med hvad jeg mener med "i går da han gik hjem fra MASH?"

Jeg skriver kort tilbage (syntes nemlig det er super uhøfligt at sms'e med andre når man er i selskab med et andet menneske, få ting er så vigtigt at det ikke kan vente!!) at han kunne have kikket forbi da han var på MASH med sin nevø men at jeg nu var ude med en veninde og bla bla bla.

Dét var så nok som at sætte ild til en stang dynamit!! Ayal blev hammer sur og jeg fik en mega sur sms som jeg ikke læste før jeg kom hjem - Lita var pludselig træt (efter at hun fik en sms om at kæresten var kommet tidligt hjem fra sit arbejde som kok.........) så vores druk belv til én øl og nich weider.

Men da jeg så kommer hjem og læser denne her sms logger jeg på computeren for at finde Ayal på SKYPE og lige tale med ham, og så ser jeg at han har skrevet en mail til mig inde på Facebook:

Jeg er ikke sur men har hverken tid eller humoer til at hoere paa at jeg er fuld af loegn .jeg har ik problemer med at sige hvor jeg er og jeg lyver ikke.det behoever jeg ikke ,hvoffor sku jeg det saa maaske vi ik sku tale mere naar du har det saadan .

Øhhhhhhhh what? Så er det at jeg igen sidder og tænker "Deirdre-Ann, hvordan havnede du lige i denne her situation??" Og hvad skete der lige her??

Når jeg er sådan? Jeg skrev bare at han skulle ha kikket forbi da han var på MASH, ikke andet........jeg har skrevet et langt brev til ham men han har endnu ikke svared - jeg fandt  ham på chatten og skrev: Hey hvad sker der her? Han var så arrig og skrev at jeg fandeme var dårlig informeret i mit sladder for han havde ikke været på MASH, han havde laved mad derhjemme og kl. 01.00 var han cyklede ned på den ene af sine bar her i København med nye øresnegle til dørmændene og dér havde han været i 30 minutter og snakkede og så var han cyklet hjem igen og gået i seng så han gad fandeme ikke høre på at han havde været et sted når han ikke havde og jeg skulle ikke sådan udstille ham som en løgner.........

Og selv om jeg aldrig har taget min coaching buddy eller Ayal i at lyve, langt mindre haft mistanken om at de lyver så er jeg 100% overbevist om at Ayal siger sandheden, men hvorfor lyver min coaching buddy?? Og hvorfor tror Ayal nu pludselig at jeg er en løgner?? Og vil han virkelig ikke snakke med mig mere?

Jeg har sådan en lyst til at ringe til min coaching buddy og spørge om hun er 100% sikker på at hun har set Ayal på MASH selv om jeg egentlig helst ville ringe op og sige: "Hvorfor siger du at du har set Ayal på MASH når han ikke var der?" men det ville også virke total anklagende og jeg er bare VIRKELIG SINDSSYG DÅRLIG til at konfronterer folk med sådanne ting!!!

KONFLIKTER er not me - jeg føler altid jeg kommer til kort og at jeg ender med at må undskylde selv om jeg egentlig ikke har gjort noget galt, som her med Ayal............

Jeg sms'et min coaching buddy for at høre om hun ville med ud og gå en tur i solen i Frederiksberg Have men hun skulle ud og trave rundt om søerne med en anden veninde men at jeg måtte komme med, men jeg vil ikke gå dér, dels er søerne i København mega beskidte og klamme og dels kan jeg ikke særlig godt lide hendes veninde som gerne vil ha et donorbarn men som ingen penge har og som altid brokker sig over sin økonomi selv om hun får over 45.000 udbetalt pr. måned - jeg har det lidt sådan "Luk røven Ko og gør noget ved dine drømme/problemer i stedet for at brokke dig"

Men nu er jeg begyndt at tænke lidt (for meget) over ting min coaching buddy har sagt i fortiden og hvor mange gange hun mon har løjet for mig......og ikke mindst hvorfor hun har løjet for mig?

Jeg er virkelig rysted inden i, måske det er en lille bitte ting i nogle menneskers øjne men i min verden er det her en stor ting - en alt for stor ting! Man lyver bare ikke - hvorfor lyver folk? Hvad får hun ud af at lyve om at hun har set Ayal? Er det et forsøg på at gøre mig misundelig? Og hvorfor ønsker nogle mennesker at gøre mig misundelig?

Why Why Why??? Jeg forstår det virkelig ikke - jeg lyver sååååååååååååååååååå sjældent! Faktisk er sidste gang jeg kan huske at jeg bevist løj, da jeg mødtes med Norman 2. september på cafen hvor vi spiste på 47 minutter, der sagde jeg til ham at jeg aldrig fik sex selv om jeg lige havde fået sex da han sad og blæret sig med at han "fik sex hele tiden" og igen da han sagde at han aldrig ville date en pige som ikke havde menstruation fordi han ville have børn, der sagde jeg til ham at jeg ikke havde menstruation, eller nej jeg kan ikke helt huske hvordan det var, jeg ved ikke om jeg løj direkte for ham eller om jeg bare lod ham blive i troen om at jeg ikke havde menstruation, hvilket vel egentlig stadig er at lyve for det er jo i ond tro.........men ikke en direkte løgn? Anyway, det er sidste gang jeg sådan rigtig kan huske at jeg sagde én ting men vidste at det ikke var korrekt og hvor jeg 100% gjore det med vilje.

Jeg er ganske overbevist om at jeg ikke høre fra Ayal mere, ikke at det er den store sorg for han er ikke min soulmate men jeg er da træt af at vi skal skilles på den her måde - men sur, dét er der overhoved ingen tvivl om at han er!

Gad vide om min coaching buddy er sådan en lille finke som gerne vil gøre sig selv mere speciel end hun er? Hmm jeg kan virkelig ikke lide den her nye tanke inde i mit hoved.............

Men til noget helt andet!!! Subject Change!!

Jeg skal have kvalt min strygebunke og min nasty opvask for i morgen og hver dag ugen ud i den kommende uge skal jeg arbejde i Lufthavnen. Engang for mange år siden (12 år) arbejdet jeg i Århus Lufthavn og lærte at bruge et computer program som ikke særlig mange bruger, det er et booking system og et dansk flyselskab mangler i næste uge og de næste 5 uger frem folk som kender dette system. Jeg har sagt ja tak til én uge, tør simpelhen ikke sige ja til 5 stive uger (eller 3 for jeg skal jo på pilgrimsvandring) og så blive bundet i noget som er forfærdeligt! Total 7'er agtig ifølge Ennegrammet, 7'er kan heller ikke holde ud at være bundet eller fanget i noget de ikke er sikker i/på.........

Men jeg starter i morgen kl. 8.45!!

Har lige fået en mega sur sur mail fra Ayal som jeg slet ikke gider forholde mig til, jeg har jo intet gjort galt - eller har jeg?




3 kommentarer:

Jannie sagde ...

Ej hvor underligt, det der giver da seriøst ingen mening???
Hvorofor lyve om sådan noget, og hun må da vide at der er en chance for det bliver opdaget, da du er i kontakt med ham... Meget sært...

Tror nu alligevel du skal tage bladet fra munden, og høre hvad f.... hun har gang i, ellers ødelægger det alligevel jeres forhold i længden...

Deirdre-Ann sagde ...

Jeg ved du har ret og jeg kan sagtens høre min coach sige til mig at jeg skal tage fat ved roden ellers vil mit forhold med min coaching buddy ikke være "komplete"......

Jeg tror lige jeg skal tænke noget mere (meget mere) her

Deirdre-Ann sagde ...

Og tusind tak for din(e) kommentar, det er så skønt at hører andres meninger! :)