torsdag den 24. marts 2011

Gate C30

Klokken er nu 06.59 Torsdag d. 23. Marts 2011 og jeg sidder ved Gate C30 i Lufthavnen i København på vej mod San Antonio i Texas via New York.

Jeg har været væk fra bloggen et stykke tid og forklaringen på dét kommer senere, når jeg lige får tid - har mange stikord liggende som jeg skal have skrevet til, her kan man virkelig tale om at være bagefter med at blogge....!!

Jeg har glemt at lakerer mine negle på hænderne, fødderne er ready to go i et par sandaler men hænderne har jeg glemt og dét er ret krise for mine negle er virkelig grimme, flossede ude i spidsen, rillede hvide revner ind mod neglen og så et mærkeligt fænomen som jeg aldrig har set hos andre men kun på mine egne negle - mine negle flækker i små flager...........ja jeg ved hvordan det lyder men de flækker indaf og så kan jeg ligesom pille en lille flage negl af, det gør overhoved ikke ondt, det svare vel til at pille noget ud af tænderne (!) irriterende men ikke spor smertefuldt - jeg ved ikke hvorfor mine negle ser sådan ud, jeg spiser 3 Longo Vital piller hver morgen og 2 fiskeolie så jeg får vitaminer nok, måske jeg får de forkerte vitaminer??

Damit jeg er SÅ træt at jeg sidder her og nikker med øjene!!

Men tilbage til det som jeg skal fortælle - jeg har måttet droppe min længe planlagte og forventningsfulde pilgrimstur på via de la Plata i Spanien :(

Min sorg over dén beslutning vil ingen ende tage - jeg kan slet ikke beskrive hvordan det føles at træffe et sådan valg, jeg har planlagt denne tur de sidste 11 måneder, jeg havde knap sat fod på Dansk jord efter sidste tur før jeg begyndte at planlægge næste tur og så *vupti* da alt næsten er klart så kan jeg ikke rejse alligevel.......

Det som skete var at jeg var så heldig (afhængig af hvilken dag jeg lige kikker på!!) at få den helt fantastiske penthouse lejlighed på Kgs. Nytorv - jeg mener det ER jo fantastisk at få sådan en lejlighed og at få sådan en mulighed, hvor mange ville ikke give sin halve arm for et sådan sted at bo?
Men når jeg holder det op mod hvad jeg måtte opgive, så er det at min tvivl kommer snigende, var det nu det korrekte valg at træffe? Burde jeg ikke ha holdt fast i min drøm om at gå igen?

Jeg valgte at sælge mine sidste aktier - som jeg faktisk slet ikke vidste jeg havde, min mor og far har engang før 2005 købt nogle skattefrie aktier til os børn, der har nok været for 50.000 kr til hver, dvs. at hvis aktierne nu bliver 100.000 kr værd så er alle pengene skattefrie, for evigt.
Men jeg valgte altså at sælge mine - hvilket vist var ret heldigt for mange af dem var Danske Invest Japan........og efter først jordskælvet, tsunamien og deres radioaktive udslip så er de faldet helt vildt, men jeg solgte dem og fik knap 43.000 kr.

Ud af dem har jeg brugt knap 38.000 kr på at betale 3 måneders depositum, 3 måneders forudbetalt leje plus leje for April måned og jeg er nu igen ohhh so so broke!!

Jeg havde set mig selv sælge dem, bruge 10.000 kr på pilgrimsrejse MAX og så købe mig en dejlig ny sofa - har solgt min spåndpladesofa inkl. savlepletter (laved af min nevø på 3) til 1500 kr. Gav selv 2000 kr for den inkl. levering for 1½ år siden - jeg savner at ha en sofa, helt vildt endda, får mega ondt i måsen af at sidde ved mit spisebord hele tiden, men jeg savner ikke sofaens design, farve eller hårdhed, savner kun det at ha noget at ligge på/sidde i som ikke er sengen og mit spisebord.

Og pludselig var der så ingen penge til at gå for, selv min lille opsparing var væk - de resterende 5000 kr er bla. gået til tlf. regning, køb af plastiksække til flytning, leje af trailer, indkøb af gaver til turen, betaling af visa til USA, rejseforsikring osv. småt klat klat køb her og dér.

Jeg havde egentlig for længe siden truffet et valg der hed at jeg heller ville på pilgrimsvandring end jeg ville til USA til 50 års bryllupsdag, men pludselig var ingen af delene muligt og så sendte min gl. værtsfamilie mig en billet til at komme - det var sødt af dem, men samtidig gør det også at det er umuligt at sige nej - men det koster jo selv om jeg får rejsen betalt!! Og det er dér min panik ligger lige nu........

Som sagt 14 dollars i visa, 1000 kr for en rejseforsikring, ca. 1000 kr for gaver og så har jeg 2000 kr på min konto (indtil videre) og ca. 100 dollars med i lommepenge.........I'm telling you, økonomisk så burde jeg blive hjemme men min coaching buddies har givet mig en ordenltig overhaling om at jeg burde få noget luksus ind i mit liv og at jeg burde tage afsted, jeg mener, det bliver helt sikkert også rigtig sjovt og hyggeligt, men jeg er bare SÅ træt at jeg næsten ikke kan hænge sammen om jeg der så blev brugt superglue!!

Samtidig så er jeg som person heller ikke suuuuuuper god til forandring og slet ikke mange store forandring på ganske kort tid, så som feks. at flytte og at rejse - begge dele helt alene og uden nogen at snakke med og til, så jeg har det faktisk sådan inden i at jeg ligefrem ser FREM TIL at jeg sidder her igen, på vej hjemad, sådan at turen ER overstået så jeg ikke skal bekymre mig om det uvisse mere - jeg syntes ALT i mit liv er uvist lige nu og dét kan jeg næsten ikke bære, det er ganske forfærdeligt faktisk!!

Sidder og gaber meget at jeg får helt tåre i øjene, jeg fryser også hvilket er et sikkert tegn på at Deirdre-Ann er putteklar, helt vildt putteklar men der er ingen dejlig ren seng i udsigt til mig den næste uge. Gad vide hvor jeg skal sove når jeg kommer til Texas? Lige nu er der over 14 mennesker i deres 3 værelses hus (3 værelser, én stue, 2 badeværelser og ét køkken) jeg kommer nok til at sove på en madress på gulvet, hvilket også er helt fint, bare jeg har et rent sted at sove. Måske jeg skal sove sammen med børnene??

Der er ret mange sprøde fyre her i vente området, jeg håber på den ene side at jeg kommer til at sidde ved siden af en af dem, på den anden side håber jeg på en gammel mand og frygter børn - men først, så skal jeg bare sove sove sove.............

Det tog mig forevigt at pakke i går aftes, jeg anede jo ikke hvor nogen af mine ting var, i flere dage har jeg slet ikke brugt deodorant, uhumsk lugte som pludselig kommer frem fra ens armhuler når man ikke har deodorant på, har læste engang at man som kvinde skal prøve at løbe uden deodorant så ens indre "Urkvinde" kan komme ud, kroppen sveder bedre uden deodorant på - måske jeg skal prøve en dag, nu er jeg jo forberedt på hvilken aromaer der kan komme frit frem...........Pewwwwwwwwwwww!

Jeg sad også i går aftes og forsøgte at skrive en motiveret ansøgning og en personlig ansøgning til Mediehøjskolen - jeg er gået videre til trin 2 ud af 3 i deres optagelsesfase

(så nu begynder bording af første klasse)

Men altså, jeg skal skrive disse ting og have den indsendt inden 29 marts, dvs. inden på tirsdag - jeg må simpelhen få det gjort snart SNART!!!

Nå caio herfra, nu vil jeg borde, lave bumme lum på et rent toilet og sove!!

Ingen kommentarer: