tirsdag den 8. marts 2011

Flugt Flugt Flugt

Når ting går galt i mit liv som har noget med følelser at gøre eller som rammer mine følelser så vil jeg bare væk - og det kan ikke gå for hurtigt og jeg kan ikke komme for langt væk - og sådan har jeg det nu.

Efter endnu en intetsigende dag hos et dansk flyselskab hvor vi var 5 mennesker til 3 computere - og jeg mødte endda først kl. 13 så jeg burde ikke ha syntes at det var død sygt som jeg gjore men 3 personer om én computer i 3 timer.............WTF det er bare ikke seriøst arbejde hvis du spørger mig.

Da jeg kommer hjem ligger der en lang mail fra min advokat med to meget tung, både fil mæssigt og læse mæssigt vedhæfted breve fra min ex-lejer og hendes advokat. Dels så bestrider de så godt som ALT hvad jeg har gjort krav gældene mod og dernæst så skriver de pludselig at JEG skylder DEM penge, fordi de mener at 10.000 kr pr. måned er ågerpriser for 140 kvm. stuehus og 800 kvm. udebygninger, garager med atutomatisk porte, værksted, have og alle omkringliggende arealer - men de har mærkeligt nok aldrig klaget over lejen til mig mens de boede dér.

Og de penge vil de nu have retur!!! Like I have the fucking money - og så har de endda smadret hele mit hus og hele min gård, hvad sker der??

Det er så her jeg virkelig VIRKELIG INDERLIGT ville ønske at jeg kendte en advokat som ikke er MIN advokat, altså en ven eller veninde eller nogens kæreste som kunne fortælle mig hvad det her betyder uden at jeg behøver at ulejlige min egen advokat, jeg føler mig i forvejen som en total tumpe når jeg kontakter ham og jeg vil ikke bruge mere af hans tid end nødvendig - og hvad er nødvendigt?

Jeg har så meget brug for at høre at vi nok skal vinde den her sag og at jeg ikke får en regning mere........jeg har aldrig før NU tænkt at jeg kunne tabe, men Gud - hvad nu hvis jeg taber? Jeg mener, jeg har aldrig gjort dem noget - jeg har aldrig været en dårlig udlejer og alle inkl. en dommer må da kunne forstå at jeg som udlejer aldrig har haft nogen interesse i at misvedligeholde min egen ejendom, det er jo alle de penge jeg har!!!

Kors hvor skal jeg bare på pilgrimsvandring LIGE OM NU!!!

I morgen vil jeg lave de nødvendige opkald og så vil jeg begynde at booke flybilletter og pakke min taske, I'm so outta here, jeg kan slet ikke tåle flere trusler og sure mennesker, jeg har bare meget brug for søde ord, knus og et "hey det skal nok gå" - men Ayal er stadig sur på mig over noget jeg slet ikke har kontrol over og mændene i mit liv ja de eksisterer ikke og selv om jeg egentlig har mange veninder så føler jeg mig alligevel utrolig venne-løs lige nu, hvilket faktisk er en forfærdelig følelse og tanke...... :(

Jeg har tit tænkt på at jeg burde få flere veninder og måske også nogle veninder med børn, men hvordan får man lige veninder med børn i København? Jeg mener, hvor gemmer de sig og hvor møder man dem når man ikke selv har børn?

Min veninde Anika i Jylland er en super mamma, med 5 børn og så er hun kun 31 år - hun emmer altid af ro og stabilitet, sådan en dejlig mamma-veninde gad jeg godt have herovre også, en jeg kan tale godt med men også en  hvis børn jeg bare ubetinget kan elske, kramme og lege med i timevis. Anikas børn elsker når jeg kommer på besøg fordi jeg altid gider lege og jeg elsker at komme fordi hendes børn elsker mig så ubetinget........

Men hvor tager mødre på min alder cirka + / - hen for at få nye veninder når de har 3-5 børn her i København?? Se dét gad jeg godt vide!

Nu vil jeg gå ud og rense af, og prøve at tænke så lidt som muligt på alle de ting som lige pludselig gør så forfærdelig ondt inden i - jeg burde slet ikke ha læst den dumme mail!! Tænk engang, hvordan kan nogle mennesker overhoved holde ud at være advokat?? Det må være et ubetinget sindssygt hård psykisk job!!! Jeg ville meget gå ned med flaget hvis det var mig, bare tanken om at skulle gå gennem sådanne ting hver dag.............puha!!

TOTAL maridstanke!!

Ingen kommentarer: