tirsdag den 1. marts 2011

1. Marts 2011 = Ondt i maven....

Århhhhh jeg er SÅ dårlig til konflikter.........

I sidste uge talte jeg med min helt vildt fantastiske pitbull advokat fra Århus, faktisk har jeg to advokater, de syntes denne her sag er så grel at de begge arbejder på sagen - jeg var lige ved at skrive deres navne her men sletted dem igen, da jeg ikke ønsker at min blog skal komme op i forbindelse med søgning på deres navne - anyway jeg talte med min(e) advokater i sidste uge og de sagde at jeg skulle ringe og rykke min gamle advokat "i næsen" pga. at han har sendt mig tre regninger a 15.000 kr fra August 2010 til 26. Februar 2011 uden at have opnået nogle resultater.

Min nye advokat har på 3 måneder fået gratis retshjælpsdækning fra Civilstyrelsen og fået tvunget mit forsikringsselskab i knæ og til at indrømme at de faktisk har forsøgt at begå bedrageri ved at forsøge at slippe for at udbetale de forsikringer jeg faktisk har betalt for........

Mine super advokater, hvoraf den ene er en ældre herre og den yngre advokats mentor, mener at det er helt hen i vejret at kræve så mange penge fra en person som jeg der i den grad er tvunget i knæ. Det syntes jeg selvfølgelig også men jeg kommer 200% til kort når jeg skal argumenterer med folk jeg rent IQ mæssigt anser for klogere end jeg selv - anser jeg folk for små dumme så kan jeg argumenterer herfra og til verdens ende - og tilbage igen!!

Her til morgen mens jeg var i bad har min advokat haft ringet for at høre om jeg har fået talt med min gamle advokat - dét har jeg så ikke...........seriøst, jeg har haft så ondt i maven hver gang jeg har tænkt på det og hver gang har jeg udskudt at ringe til ham, men nu var jeg ligesom presset til at gøre det fordi min advokat ringer og rykker på det.............så jeg ringer op og min gamle advokat begynder at fortælle mig hvilken datoer han har talt med hvem og i hvor mange minutter osv.

Det hele bliver en kæmpe opremselse af tal, minutter og datoer og inden længe kan jeg slet ikke holde styr på hvad der er hvornår og til hvilken regning - jeg bliver kort sagt snot forvirret og siger nærmest overhoved ingenting...........er der noget denne her advokat er god til så er det at snakke, damit han snakker mere ned jeg gør!! Og om alt muligt som slet ikke er relevant, om rockerer og bøller og jura sprog mig her og jura sprog mig dér............og min mave køre op og ned og jeg tænker at jeg virkelig skal på toilet og så fryser jeg pludselig og da jeg tager mit uld tæppe omkring mig så sveder jeg pludselig, så er jeg tørstig osv.............han piber mig HELT ud af den!!

Det ender med at han måske godt vil sænke den ubetalte regning til 12.000 kr fra 15.000 kr men så heller ikke mere for han har slet ikke taget "ulempe tillæg" hvad pokker det så end er og har allerede givet mig halv timeløn på alting............

Jeg ringer bagefter tilbage til min nye advokat og han fortæller mig nu at hans mentor, den ældre advokat er kommet tilbage fra ferie og han siger (den ældre advokat) at det overhoved ikke er at være ukollegial at ringe og tage fat i min gamle advokat og blot nævne for ham at advokatnævnet burde kikke nærmere på de her regninger hvis ikke han annuller den.................så dét ville han gøre med det samme!!

Damit jeg har total ondt i maven og kan slet ikke tænke lige! Min krop laver alle mulige overspringshandlinger, før frøs jeg, så fik jeg dårlig mave, så skulle jeg tissse og nu er jeg træt og ved at få hovedpine...........jeg dur overhoved slet slet slet SLET SLET IKKE til at få presset penge og jura i hoved på én gang!!!

Jeg har ingen penge til at betale med og jeg kender ikke jura godt nok til at jeg kan løfte mit skjold op foran mig og i det mindste forsøge at forsvare mig selv.........jeg er helt forsvarsløs og normalt så ser jeg mig selv komme ridene i vild galop i fuld rustning (nu kan heste godt nok ikke galoperer med en person i fuld rustning på ryggen men dét er jo en helt anden sag) med lansen sænket klar til angreb når folk forsøger at såre mig eller gør mig ondt - og jeg ville ønske jeg kunne få dén følelse tilbage NU og så bare være cool med at min advokat nu sætter tingene på en spids overfor min gamle advokat - jeg sagde flere gange udtrykkeligt til ham at han overhoved ikke skulle overveje at sætte sit ry og rygte på spil for mig og min gamle gård, men han mente ikke at han satte noget på spil, for så længe hans gamle mentor som altid ville være klogere end ham selv sagde at det var okay så var han ligeglad med alt andet og hvad andre advokater siger, tænker og taler om..................

Don't get me wrong, jeg er dybt taknemlig og ydmyg overfor hans hjælp men jeg kan bare slet ikke klare sådan noget - sidder lige og tænker på hvordan det bliver når jeg skal i retten............tror simpelhen jeg må ha en laaaaaaaaaaaang coaching session med min coach inden, for ellers tror jeg at jeg vil være et total nervevrag inde i retssalen!!!

Jeg har virkelig ondt i maven og er pludselig super træt og fryser og ønsker bare at alt det her ER overstået!

Og jeg har ellers fået sådan en god start på dagen!

Kl. 06.40 var jeg i fuld trav på vej mod fitness, jeg måtte dog give op mht. at løbe 5 km da mine ben stadig gør ekstremt ondt efter at jeg skovlede jord i Roskilde i lørdags - så jeg cyklede i stedet for 10 km på ca. 20 minutter og tog 50 mavebøjninger.

På vej hjem gik jeg forbi en ny Netto som åbnede i dag her kl. 08.00, dér var seriøst mange mennesker og halvdelen af Danmarks Indere maste omrking og sloges (helt bogstavelig talt!) om frugten!! Jeg blev brutalt skubbet til side da to inderdamer ville ha nogle chips til 5 kr. pr. pose mens jeg stod og kikkede på noget på hylden ovenover.........jeg blev simpelhen så foraget at det bare røg ud af mig: "Så slap dog af, det er tilbud ikke hungersnød!!" Hvorefter jeg gik videre op mod kølediskene hvor der ingen mennesker var, blot for at blive skubbet til side igen af samme ildelugtende kost, altså virkelig en som tager fat i ens arm og maser sig forbi mens de rykker en væk agtig mens jeg var ved at tage en Ymer fra øverste hylde.

Fordi jeg stod på tær med en sportstaske og en kurv over den ene arm for at få en Ymer fra øverste hylde var jeg lige ved at miste ballancen og falde ind i kølemontret, jeg endte i stedet med at slå mit i forvejen bulet knæ mod kølekanten, jeg blev gal - jeg kikkede på damerne som talte whatever sprog sammen og sagde på rasende engelsk mens jeg skubbede igen: "Now that's it! Get the fuck outta my way!" Og så fik de både en albue i siden og en kurv i maven!!

Hold nu kæft hvor bliver visse mennesker grådige over tilbud!! Jeg kom selvfølgelig også efter at få tilbud men mere forstået på den måde at der var 3 kr at spare på en ymer og en Neutral Shampoo kostede 10 kr, normalt kan jeg få den til 16 kr når den er på tilbud og jeg købte heller ikke andet end En ymer, en pose rugbrødsboller, en pakke skuresvampe, en shampoo, 4 bananer, en lille (bitte) cola light og to pakker Knorr rismix hvor der bare skal tilsættes kød.

Da jeg kom hen til kassen, efter at ha stået i kø lææænge blev det over 289 kr - jeg blev helt varm i kinderne, for jeg havde selv stået og lagt det sammen i hoved og fået det til 189 kr......og jeg er virkelig ikke særlig godt til hovedregning så jeg tænkte et øjeblik "har du nu igen laved fejl Deirdre-Ann........"

Men da jeg tjekkede min bon kunne jeg se at manden ved kassen havde slået ind at jeg havde købt 44 bananer............øhhhhhhhhhhh jeg har altså kun købt 4 bananer!!

Så pænt frustreret indkøbsdag!

Hjemme igen skyndte jeg mig at tage et velfortjent bad så jeg kunne nå at få alle håndklæderne med i vask - bagefter ned i vasketøjskælderen og sætte to kogevask over med sengetøj, håndklæder, trusser, og viskestykker - det er altså fire ting som jeg er super bruger af!! Jeg har virkelig meget undertøj og jeg kan nemt skifte trusser to gange om dagen!

Hvis jeg feks. har udflåd i trusserne når jeg kommer på toilet så hopper jeg straks ind og skifter trusser!! Jeg ved godt at udflåd er et sundhedstegn på et rent og velfungernede underliv hvis det altså er helt hvidt eller klart (hvilket mit er) men når jeg feks. har sorte, blå eller brune trusser på så syntes jeg det er liiidt for synlig og så tænker jeg på hvis der nu skulle ske mig noget og jeg kom på hospitalet, så vil de tro jeg er et svin og går i beskidt undertøj!!

Min søsters kæreste (ups EX-kæreste) er læge på skadestuen og han siger at de (lægerne) ofte taler om hvad tøj forskellige trafikoffre har på når de kommer ind, det er en slags sort humor blandt lægerne som de sikkert bruger til at få voldsomheden af visse patienters tilstand lidt på afstand med - men JEG skal bare ALDDRIG være en laughingstock for et hold overtrætte læger på skadestuen pga. mit undertøj!! Thats for darn sure!!

Sengetøj og håndklæder skifter jeg også regelmæssigt, der er ikke noget mere gustent end at komme hjem til folk og der så hænger halvvåde håndklæder på badeværelset........evvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv! Eller sengetøj som lugter ulm.............Og jeg skifter næsten altid viskestykker efter at jeg har vasket op, fordi jeg syntes sådan et vådt og krøllet viskestykke er ulækkert...........sarte emsige Deidre-Ann!!

Og bagefter fik jeg en god portion ymer med musley og rosiner og ½ liter vand, så alt i alt en god morgen lige indtil jeg skulle ringe til min gamle advokat, og selv nu hvor jeg har været i kælderen og skifte vaskene om til en sort vask, så har jeg total rystet inden i, alt det her som sker lige nu mellem de to advokater minder mig SÅ meget om alt det som skete sidste år hvor jeg var så tæt på at blive et nervevrag. Jeg forstår slet ikke hvordan jeg kom igennem den tid.........

GODT min camino er liiige om hjørnet! I so much need to go!!

3 kommentarer:

Jannie sagde ...

Hejsa

Nu har jeg fulgt din blog i et par måneder, og syntes den er fantastisk :O)
Jeg har også læst mange af dine indlæg fra før i tiden, men jeg har et problem.
Du skriver ofte om alt det bøvl med gården, men jeg kan ikke finde et indlæg om hvad der egentligt er sket, findes det ikke??

Mange tak for en god blog

Hilsen jannie

Deirdre-Ann sagde ...

Hejsa - og tak fordi du læser med, det er altid skønt at få kommentar på det jeg skriver.

Mht. min gård så er det faktisk ganske bevist at der ikke er en udførlig detaljeret beskrivelse over hvad der er sket, det er lidt her jeg vakler imellem mit ønske om anonymitet og mit ønske om at hele verden skal se mine tidligere lejer dingle fra galjen.

Begge dele er nemlig ikke muligt, og selv om jeg ikke har skrevet noget i min blog jeg ikke kan stå inde for, så er jeg ganske overbevist om at jeg kan finde de første ti personer som vil blive alvorligt vrede hvis jeg lagde mit rigtige navn til bloggen.

Jeg vil dog tænke over det du har skrevet....

Jannie sagde ...

Det er helt forståeligt, det er jo netop ærligheden i bloggen der er så fangende, og noget af det ville jo nok gå tabt, hvis du føler at folk ville genkende dig.
Så jeg kan sagtens styre min nysgerrighed, det var mere hvis det var et indlæg jeg havde glippet.

mvh Jannie