mandag den 28. februar 2011

Cool Cash & En Ny Lampe!

Jeg har netop tjekket min postkasse og i den lå der et brev fra min mor - som burde være kommet i fredags.....

Money in my Pocket!! :)
Min mor trode brevet var gået tabt og har derfor sat det samme beløb ind på min konto.........grunden til at hun ikke gjore det fra starten af var at hun var bange for at pengene ville forsvinde ned i et sort hul (som der jo desværre er på min konto i disse "dage") Pengene er for ting som jeg har solgt fra gården og som mine forældre har været så søde at sælge for mig.

Altså jeg har slået dem op på dba.dk og så har folk været på gården og hented tingene, og dét med udleveringen og getting the cash har mine forældre sørget for! Sooooo nice, jeg håber jeg kan sælge ALT ude fra gården!! I could use the money!

Da jeg var ude og teste den der hjemmeside i sidste uge fik jeg også et smykke fra Barton.dk et smykkefirma fra Viborg - jeg er SLET ikke til den slags smykker, jeg er virkelig en guld pige og gerne af den gammeldags klassiske slags, så jeg har straks lagt smykket til salg og håber at jeg kan få det solgt ligesom NU?


Inder smykke eller hippi smykke??

Not at all me.....
Min veninde som jeg skovled jord for i weekenden skrev at jeg kunne komme forbi og hente min nye lampe nu, så nu har jeg endelig for første gang i jeg aner ikke hvor mange ÅR en ordentlig lampe man ikke får ondt i øjene af at kikke på!!

Mit skarpe øje ser selvfølgelig det kikset i at der er to forskellige størrelse lys i mine stager, men i går da Ayal kom gik det ene lys ud og det andet brændte videre.........*ups* Men fin lampe ikk?

Den er også fin når den er slukket

SÅ skønt at have en lampe! Og LYS!

En anden ting - en hemmelighed som jeg ikke har delt med nogen endnu..........jeg ved ikke helt selv hvordan jeg har det med den her nye tanke skråstreg opdagelse i mit liv, men jeg tror jeg måske skal have briller...........!!

Jeg kan næsten ikke magt tanken, hvorfor? Fordi jeg tænker at de koster en formue og dernæst, når formue tanken har lagt sig, så tænker jeg at jeg har så rundt et hoved at jeg kommer til at ligne en ballon med briller på...........så udover at det rammer min pengepung så rammer det også min forfængelighed.

Jeg ved ikke hvordan det skal føles når man skal bruge briller men jeg kan ofte ikke holde ud at kikke på computerskærmen ret længe af gangen, nogle gange når jeg køre bil så kan jeg ikke se skiltene og andre gange så syntes jeg at bogstaverne i en bog bevæger sig. Men mest af alt får jeg bare tit ondt i øjene, ikke i hoved men i mine øjne......det er som om jeg kan mærke hvordan øjene sidder fast inde i hoved og jeg kan mærke celletrådene i dem og det gør ondt....er dét mon et tegn på at jeg skal have briller??

Jeg tænker på om jeg kan vente med at få dem til efter min pilgrimstur......? Jeg har dels ingen penge lige nu og dernæst så orker jeg ikke at skulle bære på dem og lærer at passe på et par briller på en tur som i forvejen bliver krævende.......

Bugger, briller er bare ikke lige dét jeg har brug for lige nu, eller altså det er det nok men ikke mentalt og økonomisk!!

Så Schyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy................ik sig noget til nogen, tænk nu hvis jeg kan miste mit kørekort pga. at jeg ikke kan se ordentligt!!!! Mit ELSKEDE kørekort!

Ingen kommentarer: