tirsdag den 8. februar 2011

Århus

SÅ er jeg hjemme hos mine forældre!

Jeg har fået spagetti med kødsovs til aftensmad og sidder nu og ser "Tvillinger" på Tv2 - altså hvor er små babyer bare skønne.........selv når de brækker sig udover en nystrøget dåbskjole og skider så meget at bleen ikke kan holde the poo indenfor!!

Men stadig, jeg er dybt taknemlig for at jeg ikke er skruk nu når jeg er alene og single!

Hele vejen hjem til Jylland sad jeg og tænkte på min pilgrimsvandring, hvis jeg ikke har fået et job i midten af Marts, så tror jeg godt jeg kunne finde på at fremskynde den og tage afsted allerede dér selv om min plan var at starte 1. april, jeg er rastløs og vil bare afsted........jeg tænkte på hvad jeg mon manglede af ting inden jeg kan tae afsted, jeg mangler helt sikkert en fleece bluse med hætte og så skal jeg finde mit liggeunderlag frem, da jeg har læst at der ikke altid er madresser hvor man skal sove. Der er ikke så mange vandrehjem /Albergue på ruten, så mange steder skal man sove i en gl. skole, gymnastiksal osv. og så er det smart at have eget liggeunderlag med.

Ellers tror jeg faktisk ikke jeg mangler noget, jeg vil selvfølgelig gerne have en fin ny telefon som kan optage men den er dyr - jeg tror jeg ender med eller nøjes med at købe et større memory kort til mit kamera og så optager video på den - har meldt min gamle computer til forsikringen og håber at få penge tilbage så jeg kan købe en lille ny jeg kan tage med på turen, sådan en lille bitte en, selv om alle siger at det er skod at have en sådan - jeg tror det er fantastisk! :)

Jeg tænkte også lidt på Norman men ikke så meget. Jeg havde lyst til at ringe til ham inde i mine tanker, både for at skælde ham lidt ud for at være sådan en vatarm og bladlusmand men også for bare at tale med ham, han er jo en af de få jeg kan tale med uden noget knurren, jeg kan ikke forklare det, det er bare en følelse af at jeg gerne vil tale, jeg tror i teorien at det kunne være hvilken som helst mand som havde den der egenskab hvor vi kan have "samtaler som aldrig nogensinde slutter" - men jeg kender KUN Kunstmaleren og Norman som har de egenskaber, eller som tænder dét hos mig.

Jeg tænkte også på min Viborg date, på om han er sød osv. Han ser faktisk virkelig lækker ud og så skriver han så sødt i et brev til mig "Jeg bor i Viborg......Generelt er jeg bare til sex og har faktisk ikke prøvet så meget, men elsker sex og finder jeg en jeg føler jeg kan stole på vil jeg gerne prøve en del...
Men kan godt li at lege med pigen i laaaang tid, det tænder mig en del...
Og hvis jeg ser mager ud snyder billedet vist lidt hehe :) " Dét syntes jeg var dejligt skrevet og godt at læse, måske han er til meget pilleri og langt forspil, dét har jeg ikke haft i årevis, altså vi taler snart et helt årti!!
Her 2. marts har jeg været single i 9 år!

Jeg var total lækkersøvnig på den helt vildt begær agtig måde mens jeg kørte, jeg tænkte på hvordan det vil være en dag at have sådan en trang til en mand og så faktisk ha muligheden for at få tilfredsstillet sig selv!! Helt fantastisk tanke tænker jeg, tænk hvis jeg havde haft en kæreste jeg kunne køre hjem til.......nogle gange er langt forspil frækt men det kan altså også være frækt bare at få sex her og nu, hårdt og lige på. At mærke en mand presse sig op i en...........hmmmmmmmmmm men dét er altså ikke aktuelt for mig, desværre.

One day......

I morgen skal jeg til samtale, wayyyyyyyy out vest på, så jeg må heller komme tidligt i seng og begynde at forberede mig nu, skal feks. ha lagt nyt neglelak på hænderne og tænke lidt over hvad de vil spørge om, de vil nok forlange at jeg laver en dummie, hvilket også er okay, jeg skal bare lige ha forberedt inde i hoved hvad jeg skal sige, forberedelse er godt :)

Men jeg ved stadig ikke om jeg vil have jobbet, hvis jeg altså får det - jeg mener, vil jeg bo dér og undvære mine veninder og livet i København som i min verden er helt fantastisk? Jeg har jo én gang i mit liv før haft drømmejobbet over dem alle, men når jeg fik fri var mit liv ét stort tomrum - vil det blive dét igen hvis jeg fik dette job, som kunne være starten til et drømmejob i København??

Masser af tanker at tænke.......!! Og hvor pokker er min sparringspartner?? Det er virkelig på tidspunkter som disse at jeg mangler en til at tale med som kan komme med feedback og stille mig spørgsmål som jeg måske selv glemmer i processen.......

Da vi havde spist aftensmad var der noget i Aftenshowet om unge som ikke kunne få arbejde, der var 3 unge ind som alle havde sendt over 60 ansøgninger siden august 2010 og stadig intet job havde fået selv om de var veluddannet, ligesom jeg! Jeg har så efterhånden sendt over 100 ansøgninger og stadig intet - hvor var dét skønt at se dét program sammen med Far og Mor som jo ikke lægger skjul på at de mener det er mig som der er noget galt med når jeg ikke kan få et job - dét piner mig mere end nogen aner at jeg ikke kan få et job og det piner mig endnu mere at mine forældre mere end én gang har påpeget at jeg må være små doven og kræsen........de viste også nogle kurver med at det var de unge mellem 25 og 35 som var hårdest ramt af arbejdsløsheden. Far og Mor sagde ingenting bagefter, det gjore jeg heller ikke, men jeg tænkte mit.......!!

Godnat

Ingen kommentarer: