lørdag den 12. februar 2011

Føregreb

I går aftes eller nej i går eftermiddags sendte jeg en sms til den fantastiske fyr fra Romlund - vi havde jo oprindelig en dillerdate i dag kl. 12, så jeg skrev til ham om han stadig var ledig i dag kl. 12 - jeg vil jo gerne se ham igen og ha mere af dét dér tryllestøv han dryssede udover mig i går!

Men jeg har intet hørt, overhoved.

Dét er jo som at smide vand i hoved på mig, trampe på min brystkasse med store Dr. Marten støvler og bagefter håne mig, dét føles på nøjagtig samme måde! Intet mindre.

Jeg har derfor taget en rask beslutning som jeg selv føler er nødvendig inden jeg bliver helt rundtosset og ender med en ny "KunstmalerenNorman" idiot i mit liv.

Jeg stod op her i morges kl. ca. 07.00 og slettede alle sms'er i min indbakke og i min udbakke til dillerdaten, jeg slettede hans telefonnummer og jeg slettet ham fra min scor profil, ikke bare slettet så han ligger i skraldespanden, jeg tømte også skraldespanden.

No more - nu tager jeg føregreb på mig selv og guider mig selv dérhen hvor jeg ønsker jeg skal gå og dét er IKKE ud på vejen der føre til flere knuste hjerter, følelsen af svigt og følelsen af at være ligegyldig!

Og nu går jeg i bad og bagefter vasker jeg dét tøj jeg havde på dérud, så dufter det heller ikke mere af mand.

Way to go Deidre-Ann, way to go! Me Gusta!!

Ingen kommentarer: