torsdag den 3. februar 2011

Træt Hård Torsdag!

Hold nu op hvor en hård hård dag, altså en seriøst hård dag!

Jeg var hjemme i går nat kl. 03.30 og oppe kl. 08.00 - ikke godt for min skønhedssøvn!

Men lad mig skrue tiden tilbage og starte ved starten .....

I går gjore jeg mig smoking hot - med min nye gamle ladyshaver trygt i hus var det jo en smal sag at få skrabet mine ben helt silkebløde og jeg kunne med rutineret stålfast hånd barberer mig uden frygt for at miste diverse uerstattelige dele af mine kønsorganer! En fantastisk oplevelse!!

Bagefter smurt jeg mig ind i min fine dejlige creme som jeg fik fra USA af min coaching buddy fordi jeg passede hendes elskede kat mens hun var i New York - normalt ville jeg gemme en sådan crem til "specielle lejligheder" men efter mit gemmestunt med min champange som blev for gammel i 1998 hvilket jeg først fandt ud af i tirsdags så har jeg besluttet mig for at leve livet her og nu og hvis jeg nu dør i morgen så vil jeg være utrolig ked af at jeg aldrig fik lov til at prøve at gå rundt med fin lækker creme på fra New York.......det samme gælder faktisk med den creme jeg har fået af min veninde Annabell, hun sendte den hjem fra Australien til min 30 års fødselsdag og jeg har stadig ikke brugt ret meget af den......

NU er jeg begyndt at bruge ALT hvad jeg har i mine skuffer, ligesom jeg også fandt mit sølvtøj frem i sommer, jeg tænker at jeg lige så godt kan spise med sølvtøj som det kan ligge i skuffen - i alle de år jeg har ejet det har jeg måske brugt det 5-10 gange og vi taler over en periode på ca. 13 år!

Det er der laved om på og det er der også med mit tøj og mine andre ting som jeg går og gemmer til "specielle lejligheder" - som jo så aldrig kommer!!

Jeg tog min fine strikkjole på og cyklede ud til min veninde på Nørrebro - i regnvejr, så hvordan tror du lige mit fine hår sad da jeg kom frem........vådt hår og cykelhjelm? Its a no go - men da jeg aldrig cykler uden cykelhjelm er der ligesom ikke noget valg dér!

Vi fik en drink inden vi tog videre, champange til min coaching buddy og øl til mig, sjovt at hun syntes Champange smager såååååååå fantastisk! Jeg syntes det smager surt og bittert! *Pwadder.....*

Så cyklede vi - igen i regnvejr - ind til Store Strandstræde hvor der ligger en klub som hedder "Simonsen" - den skulle efter sigende være meget mere populær og trendy end Karel Van Mander, efter at ha været begge steder må jeg sige at de anmeldere som siger sådan (skriver sådan) vil jeg meget gerne møde - hvordan i alverden kan en lille skummel kældernedgang hvor ALT og jeg mener seriøst ALT er maled sort, være mere trendy end dejlige lyse Karel??

Når jeg siger at alt er sort, så er det alt - lige fra gulvene, væggene, toiletterne, vandhanerne på dametoilettet, barene osv. og lyset derinde er elendigt og som den sikkerheds 6'er jeg er, så kunne jeg kun se én nødudgang og så en masse smalle skumle gange, NOT my kind of place! Plus at en fadøl koster 99 kr på alm.dage - i går var alt gratis. 



Mikro MIKRO terasse på Simonsen, det  her må simpelhen være verdens mindste gård - dette er et billed taget op af mod himlen - jeg stod og fik flash tilbage til dengang der boede fattige mennesker langs en stinkende Nyhavns Kanal og i disse huse, hvor må det ha været et fugtigt koldt mørk sted, denne her baggård....jeg kunne ligefrem mærke hvordan fattigdommen hang i de der bygninger - Puha, ikke et fedt sted!
Der var heller ikke ret mange steder man kunne sidde ned og musikken var forfærdelig - men det er jo meget fedt at ha været dér, for nu ved jeg hvad folk taler om og jeg kan med 200% sikkerhed sige at jeg ikke er jaloux og at jeg ikke behøver komme dér igen med mindre der selvfølgelig er fri bar :)

Aldrig i mit liv har jeg været et sted hvor jeg pludselig er blevet så bevist om at jeg er 159 høj og at min coaching buddy er 155/157 høj!! Selv med meget høje stilletter på var jeg mikro lille ved siden af alle de sindssyg høje modeller, mændene bed jeg ikke så meget mærke i, altså i deres højde men  kvinderne - er du helt vimmer hvor var de høje!! Og desværre, så var der ikke nogen af dem som var helt fantastiske smukke, de var bare sådan lidt specielle at se på, ultra tynde på den ikke særlig pæne måde og meget hvide og knoglet og for mig er det altså ikke et pænt look til en kvinde!

Men høje dét var de!

99% af mændene derinde opførte sig som bøsser og var det sikkert også - jeg tror helt klart butterfly må være det nye in ting - og det er ikke en indting jeg syntes er fantastisk, det minder mig om min lillebrors kostskoleuniform!! :) Og når så grand voksene mænd dribler rundt med en butterfly på, ja så er det altså lige til at grine af....... der var dog én som var sprød, han var over 2 meter høje men meget kraftig/robust bygget, just like i wann'em!

Men fordi jeg ligesom skulle tænke så meget over hvilken signaler jeg sendte ud så anede jeg helt bogstavelig talt IKKE hvad jeg skulle sige til ham, så vi fik bare skålet og jeg fandt ud af at han hed Chris, og så stod super snaksagelige Deirdre-Ann bare dér og lignede en tåbe, jeg sværger, det var som om min tunge klistrede sig til ganen.......jeg vidste bare ikke hvad jeg skulle sige!! Dét har jeg ALDRIG prøvet før!!!

Altså jeg har prøvet før at jeg ikke vidste hvad jeg skulle sige i en given situation men aldrig at min tunge ligefrem strejkede!! Jeg KUNNE fysisk ikke tale! Og så kikkede han mærkeligt på mig og gik og så stod jeg der og tænkte arrige tanker - jeg ville så gerne have klædt ham af, wicked body!!

Min coaching buddy som er til prettyboys syntes han var helt forfærdelig grim og stor - jeg syntes han var møg lækker, men sådan er vi jo heldigvis så forskellige!!

Min coaching buddy var rigtig sød til at præsenterer mig for alle dem som hun kender - og hun kender åbenbart ALLE, folk som jeg aldrig har set før men kun hørt om, folk jeg har set i tv og i blade, hun kender dem alle og de kender alle hende - dét var virkelig sjovt! Men jeg er slet ikke misundelig, forstået på den måde, det er selvfølgelig helt vildt fedt at se kendte mennesker helt up close men når jeg nu ved hvor mange fester min coaching buddy egentlig går til fordi det er en del af jobbet osv. så er jeg slet ikke misundelig - don't get me wrong, jeg ELSKER mit nye liv og jeg ELSKER at jeg kommer så meget ud, men jeg er ikke misundelig på folk som lever et så celeb liv!

Jeg lå i dag og tænkte på hvor skønt og stille der er ude på gården en varm sommerdag hvor jeg kunne gå i haven (de få gange jeg kunne gøre det uden at min gudfar var på nakken af mig) og bare nyde duftene, summen af bi'er og lyden af de græssende køer og så et falsh tilbage til denne her mørke mørke fest! Vildt syret billeder jeg lige fik inde i hoved!!

Så alt i alt så er mine minder fra festen at der var mørkt, meget meget mørkt!

Da vi skulle hjem tog vi en taxi, min coaching buddy blev SÅ fuld, når hun bliver fuld så får hun sådan et død blik i øjene men hun er utrolig cool til at holde sig "værdig" altså man kan ikke se på hende at hun er død stiv med mindre man kender hende, hun siger selv at hun aldrig kan huske noget når hun når til det punkt......anyway vi tog en taxi til Nørrebro hvor hun bor og hun havde sin cykel med bag på taxien. Hun faldt i søvn og jeg måtte betale - arghhhhhhh! Nå men vi blev sat af ved Konya Kebab på Nørrebrogade fordi vi ville have noget mad.

Indenfor sidder der 7 unge mørke mænd og spiser, en onsdag nat kl. 03?? Nå men vi får bestilt vores mad og sætter os ned, da de der fyre begynder at råbe efter os - ja du hørte rigtig, de råbte af os, eller nærmerer af min veninde! De råbte: Hvad fanden, de lukker sku da også alt ind i det her lorte land......

Øhhh WTF? HVAD sagde du lige din lille pis lort? Jeg blev helt varm i ørene da jeg hørte ham råbe sådan - og ejerne sagde ingenting......jeg ignoreret dem og kikkede over på min coaching buddy som, trods hendes pivstivve tilstand, sænkede øjene og kikkede ned i bordet. Så kom den ene fyr over og siger noget i retningen af: Sig mig lige, hvor mange penge måtte der slippes for at du kunne komme ind? Jeg kan ikke  huske hvad jeg svarede men det har helt sikkert ikke været pænt - hvorefter en hæftig diskution begynder, de står og småråber at de hepper på de facistiske lande og bla bla bla. et eller andet sted i larmen får min coaching buddy sagt: Jammen jeg er hittebarn.......hvorefter de flipper endnu mere ud, hvilken kast hun kom fra og at hun var så uværdig og så lidt værd at ingen gad have hende osv.

Jeg kan rolig skrive at jeg var ved at myrde denne her fede idiotiske perker!! Jeg er slet ikke racistisk anlagt men jeg havde samtidig også glemt fra mine dage i Sydstaterne i USA at der er lige så meget racisme mørke mod negere, negere mod asiater som der er fra de hvide mod de mørke og religioner imellem - jeg var sel en del af et mindretal på 4% hvide på min skole i USA men det var okay, for de fleste var søde og respektfulde, men nu er det åbenbart også kommet til Danmark!

Jeg endte med at tage vores sodavand i tasken, som den mest ædru måtte jeg ligesom tage affære her og få os ud inden det kom til fysisk slåskamp, jeg er pænt overbevist om at jeg ville have fået en omgang læsterlig klø hvis jeg havde sparked eller slået en af idioterne! Så maden hånden og sodavandene i tasken og så fat i en taxi igen og så hjem til min coaching buddy.

Hun var så sød som hun sad der i sofaen og spiste mens hun sagde "hmmm" hele tiden, enten var hun helt vildt sulten eller også var hun helt vildt fuld, eller lidt af hvert, knap var hun færdig før hun gik ind i sin seng og faldt i søvn, da jeg havde spist færdig gik jeg ind og kikkede og så at hun lå på sengen fuld påklædt men at dynen lå på gulvet - jeg overvejet et øjeblik om jeg skulle klæde hende af, det er aldrig sjovt at sove i strømpebukser, men får så kolde ben af det, men jeg tænkte at jeg ikke kendte hende godt nok til at hive tøjet af hende, så jeg gav hende en pude under hoved og pakkede hende ind som et lille barn i dynen og bagefter i sengetæppet, da jeg gav hende en pude under hoved sagde hun: "Århh det er faktisk helt dejligt....." og så var hun væk igen :)

Jeg lagde hendes telefon på natbordet og satte resten af hendes mad i køleskabet, lagde en seddel og gik hjem, eller gik ned af Nørrebrogade indtil jeg fandt en taxi som kørte mig hjem - det var 3 taxiture på mit dankort på én aften inkl. mad! AV AV AV AV!!

Min venindes entre - er det ikke et smukt billed? Og så har hun som jeg, en svaghed for gl. kongelig porcelæn...... :)

Det tog pænt lang tid før jeg fandt en taxa - og det her er hvor øde Nørrebrogade er en onsdag aften (nat) kl. 03.00!!


 I dag har jeg været ude i Bella Centret til Modeugen og dele min venindes modeblad ud til alle mulige, dét var hårdt! På søndag skal jeg dele flere blade ud og lave en mysteryundersøgelse som så ikke er en rigtig mysteryundersøgelse, for jeg skal ikke være anonym, jeg skal bare tjekke op på hvor mange der er tilfredse med de varere de har fået leveret fra Bella Centret.

Og så skal jeg i byen i morgen igen - to forskellige fester som min coaching buddy har fået os med til, eller hun skulle afsted under alle omstændigheder og hun har skrevet os begge i døren, så det bliver vildt fedt, vi skal være såååååååååååååååå fine!! :)

Jeg skal have min fine grønne kjole på - jeg fik jo en mindre størrelse af Die Kühe som havde fået pletter på den anden, nu har jeg vasket den og de pletter er nu gået af, så den skal bare stryges og så skal jeg dulles helt vildt meget - århhh gud hvor jeg godt gad at have en mand som kunne se hvor fin jeg bliver!! *SUK* Dét er helt klart the down side ved at være single at når man er lækker så er der ingen til at rose en......... og give varme dejlige komplimenter.

Lige her for 10 min. side kom jeg hjem fra Nørrebro hvor jeg skulle hente en Iphone som jeg skal bruge til at taste nogle skemaer som mysteryshopper på, det er ret vigtigt at dissse skemaer kommer ind med det samme de er tastet, derfor skal jeg bruge en sådan - og jeg har aldrig så meget som holdt en i hånden før! Det tætteste jeg har været på sådan en telefon var da Norman viste mig en Camino App han havde på sin telefon tilbage i September 2010!!

Nå men jeg skulle hente den på Jægerborgsgade..............jeg ved godt at dét engang har været højborg for narko og stoffer og hjemsted for Hells Angels men det var ikke lige dét jeg tænkte over da jeg kørte rundt og ledte efter husnummeret - pludselig, men jeg køre ganske langsomt i min sorte vw Golf 1,9 TDI med sænket undervogn, sportsudstødning og semi tonet ruder (en rigtig boybil, men sådan er det når man har brødre som er mekaniker og selv er lidt bil nørded) men pludselig går to hærdebrede fyre ud på vejen foran mig, de er tatoveret helt op af halsen og i ansigtet og på hænderne og de står der bare og stirre på mig - inden jeg når at se mig omkring står der to fyre bag bilen og en på hver side af bilen.............så ud af det blå står der 6 fyre omkring min bil og jeg holder helt stille og er liiiige ved at græde så bange blev jeg!! De så overhoved ikke venlige ud!!

Den ene kommer hen til bilen og banker på ruden og siger, mens han kikker ind: Nå vi skulle bare lige se at det ikke var en flok perkere som kom kørende......Øhhh nej det er bare mig og jeg er faret lidt vild, skal finde nr. 44........

Seriøst!! Hvad sker der for folk!! Kæft jeg blev bange, jeg var lige ved at sige skid hul i den fucking telefon til mig selv og køre hjem - men jeg har jo brug for pengene!

Tror der skal gå et godt stykke tid før jeg skal færdes på Nørrebro i bil igen!! Eller på kebab bar for den sags skyld!

Nå men back til i dag - jeg var nede og hente min cykel foran Simonsen og på vej tilbage gik jeg en laaaaaang tur langs Nyhavn, det var piv koldt og blæste en halv pelikan så der var næsten ingen mennesker - men solen skinnede bare så fantastisk dejlig og jeg stod og drømte mig tilbage til min lejlighed på Christianshavn hvor jeg altid havde vandet som jeg elsker tæt på - men det var en skod lejlighed, så selve lejligheden savner jeg ikke, jeg savner MIN Netto, selve Holmen og den ro der er derude men alligevel med bevistheden om at jeg er midt i byen.......


Det ses måske ikke tydeligt på billed her, men solen skinnede helt fantastisk.......

Mere skøn skøn sol

Foråret er på vej........... I can feel it! :)

Inden jeg tog ud i Bella Centret var jeg inde på min coaching buddies kontor i midtbyen og hente flere magasiner, hun har til huse i et fredet gammelt hus fra 1700 tallet og dén her udsigt kunne jeg slet ikke stå for....prøv at se hvor skæve vinduerne er, ikke bare er men er laved, altså vinduerne er laved skæve fordi huset er skævt, så dem som har laved vinduerne har gjort dem skæve med vilje - selve trappen op til kontoret er så piv skæv at man næsten føler man sejler/gynger når man går - hvordan det er muligt at bygge noget skævt er mig en gåde, men charmerende!

Skævt og Gammelt

Glemte helt at fortælle, at i går, mens jeg stod inde på "fancy" Simonsen så kommer der pludselig en fyr op til mig - ret lækker so to speak men helt sikkert bøsse eller også ultra ultra metroseksuel på den ufede måde. Anyway han siger: Hej, kender jeg ikke dig?

VERDENS dårligste scoretricks! Nå men jeg sværger jeg aner ikke hvem han er, men han ved åbenbart hvem jeg er, for han snakker og snakker og jeg høre egentlig ikke rigtig efter fordi jeg 1. stod og kikkede på hvad min coaching buddy lavede og 2. havde de vildeste kampe inden i mig selv mht. hvordan jeg skulle være, altså at jeg skulle være sød og fin og ja alt det som mine coaching buddies har sagt jeg skal være........

Pludselig høre jeg manden sige: bla bla bla.......i Bruunshåb.......bla bla bla.......og jeg er bare Øhh HVAD sagde du lige??

Det viser sig at manden kommer fra Bruunshåb! Nu ved jeg ikke om du kender Bruunshåb, men det er cirka verdens mindste (og hyggeligste) by lidt uden for Viborg i Jylland og jeg har ALDRIG før mødt nogen som kender dén by - der er jo intet i byen (næsten) og den ligger helt afskåret fra  store veje men alligevel tæt på by og liv.........hvor er det syret at stå på en mega dunkel bar i København en onsdag aften og så pludselig er der en fyr som kender MIG og som kommer fra Bruunshåb!!!

Jeg fandt aldrig rigtig ud af hvor han kendte mig fra..........men han blev ved med at sige, sikkert fordi han var piv stiv, at jeg stadig var lige så smuk som han huskede mig - dejligt at  høre men jeg gik lidt i panik over at han vidste hvem jeg var og jeg ikke vidste hvem han er.........han sagde at han ville holde øje med mig til Viborg Byfest til sommer (24. juni) og at han ikke havde set mig her i sommer - hvilket er ganske korrekt, jeg blev væk fordi jeg var bange for at støde på Norman - men NU har jeg da slet ikke lyst til at komme..........vildt mystisk!

Ingen kommentarer: