mandag den 21. februar 2011

Den Koldeste Dag I 12 ÅR!

Jeg har da godt kunnet mærke at vinden kneb lidt i kindkødet da jeg gik mod Fitness her til formiddag men at det ligefrem har været den koldeste dag i 12 år i Danmark, ja dét syntes jeg ikke ......

Min venindes HELT ALMINDELIGE aftensmads bord! SÅ LÆKKERT!!
Her til aften var jeg ovre hos hos min veninde Lita og spise, hun er total husmor på den gode måde, hendes hjem er altid lækkert og rent og fint og hun laver det bedste mad (og de bedste pølsehorn!)

På det sidste har jeg været super dårlig til at huske at lægge billeder ind, jeg tror jeg er lidt piftet som et punkteret badedyr - men her er lidt fra den seneste måned.....

En dag på vej til Fitness så jeg denne her pose ligge på vejen lige ved Føtex på Vesterbrogade, jeg kender godt de her indkøbsnet som kan foldes sammen, har selv to stk. i grønne. Det så ud som om den lige var blevet tabt da den var helt ren og fin - jeg overvejet at samle den op men tænkte at hvis nogen lige havde tabt den ville de komme tilbage efter den - dagen efter da jeg gik samme vej lå den der endnu, denne gang møg beskidt af sne slud og pwadder - på hjemvejen samlede jeg den op og efter en tur i vaskemaskinen er den nu helt fin og så god som ny :)

http://www.envirosax.com/ Genbrugs indkøbsnet, vejer ingenting at ha i tasken og så spare man (jeg) alle de der dyre poser i supermarkederne! Smart
Min søster har lige været i Holland på forretningsrejse og så købt hun mit YNDLINGSSÆBE med hjem som kun kan fåes i LUSH butikkerne, det hedder "Buff" og gør ens hud såååååå silkeblød og lækker og duftene, jeg plejer at få den blødeste mås af det her sæbe - gid jeg snart får en lejlighed til at gør mig hot hot!! Min søster sendte det i en lille pakke med et postkort fra hendes firma - so nice!

Når man som jeg knap kan betale sin husleje så er det ikke særlig fedt at få en konvelut fra DR som jeg UDEMÆRKET ved indeholder et Licens girokort.............jeg har IKKE tænkt mig at betale!! Punkt 1. Jeg er imod Licens og går ind for brugerbetaling. Punkt 2. Når valget står mellem husleje og mad så kan Licens penge slet ikke komme på tale!!

Denne her så jeg på gaden den anden dag - Far har en nøjagtig magen til med budsidevogn på.........REN nostalgi fra da jeg var lille og vi kørte på den med far, alle os børn PÅ ÉN GANG! :)

Og så, pludselig for et par dage siden så jeg denne her midt på vejen.........i februar måned.......dét må da betyde HELD til mig resten af året!!!


Min HELT STORE PASSION er gammelt porcelæn og specielt MÅGESTELLET med guldkant - ja ja grin bare, det gør ALLE andre også og mine "loppemarkedsveninder" syntes også det er herre grimt men jeg elsker det........og en dag så køber jeg DET HELE når jeg får penge NOK!

På loppemarked i søndags fandt jeg så denne lille bog/folder fra B og G men tror du damen ville sælge mig bogen uden at jeg købte HELE stellet? NEJ! Hmf, så nu har jeg taget billeder af bogen og så håber jeg at jeg en dag finder en sådan igen...........

Her er simpelhen katalogisk oversigt over ALT hvad der tilhøre mågestellet...........ÅRHHH GID det var MIG som ejet det hele, med guldkant!!!

Be be - kender du nogen som har en sådan så er jeg SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ INTERSSERET!!

Og så godnat herfra :)

2 kommentarer:

Grith sagde ...

Tror faktisk min farmor har det katalog! Hun har også mågestellet med guldkant.

Jeg skal spørge efter det.

Hilsen Grith

Deirdre-Ann sagde ...

Seriøst??
Jeg har samlet på Mågestellet siden jeg var ca. 17 år og jeg har været på alverdens loppemarkeder og kræmmermarkeder og jeg har ALDRIG set dén lille bog/katalog før!!

Alle jeg kender syntes Mågestellet er gyseligt men jeg kan stadig huske min farmor's fantastiske lange bord med løber, terriner, skåle, fade, tallerkner osv.......såååååå smukt!

Så tusind tak fordi du vil spørge :)