søndag den 6. februar 2011

MÆND er latterlige!!

Troels fra Karel Van Mander har netop ringet, inden jeg overhoved tog telefonen vidst jeg godt at når han ringer kl. 14.00 og vi skal mødes kl. 16.00 at så er der noget galt - dér er altid noget galt når mænd ringer!

Han var "kommet til" at tage i byen i går og da han skulle på arbejde i dag fra kl. 11.00 til 15.00 så var han rigtig træt og ville bare gerne hjem og sove.......! Seriøst.........! Hvad sker der for at opfører sig sådan? Han kunne ha sagt at han kom én time senere eller to timer senere, eller om vi kunne lade være med at gå i biografen i aften og så bare flade på sofaen, han kunne ha sagt alt muligt - men han valgte at brænde mig af, det er så 3 gang ud af 4 dates hvor han brænder mig af!

Lur mig om eneste grund til at han ringede i fredags ik var fordi han var liderlig og så kom min søster med hjem og derfor blev der ingenting og nu gør han så som han altid gør, aflyser.

Jeg har netop slettet ALLE indgående, udgående og gemte sms'er, i sidstnævnte bakke var der ingen sms'er fra ham anyway, men nu er alt slettet og jeg har ikke hans nummer mere og kan derfor ikke - NÅR (ikke hvis) vreden rammer mig skrive og svine ham til! Hold nu op hvorfor skal jeg blive så skuffet altid pga. mænd?

Hvornår mon jeg møder en mand som kan se vigtigheden i at starte med at skabe et stabilt solidt grundlag og fundament i forhold til mig? Så kan han altid senere i ny og næ aflyse aftaler (virkelig meget i NY OG NÆ!) pga. noget andet, men i starten som det her jo er, så virker dette her useriøst på mig og jeg føler mig virkelig såret og frustreret!

Hvis man vil et andet menneske så aflyser man ikke - og kan man gå i byen og natten og være en helt kan man også tage sig sammen næste dag, dét er nu engang min mening - specielt fordi jeg ALDRIG ville brande andre folk af - selvfølgelig er det sket feks. med med Lita for ca. 2½ måned siden men ellers så er jeg super god til at holde dét jeg lover og aftaler............og så løber jeg konsekvent ind i folk som ikke er sådan!

IDIOT!!!

Og hvor er han bare tarvelig - meget for at lave "kvindetække"/være lille pige agtig over for en mand, jeg skulle fandeme ha blowjobbet ham lørdag morgen og lokket ham til lydløs sex, så JEG i det mindste havde fået noget ud af hele det her "jeg rydder op, gør rent, vasker, skifter sengetøj, stryger, shaver og lakerer halløj"

Århh hvor er jeg dog skuffet........... :-(

I morges da jeg logget på computeren, inden jeg tog ud og mysteryshoppet, kunne jeg se at Ayal havde skrevet til mig på SKYPE, der er sådan et lille rødt tal som hopper op og ned på SKYPE logoet, jeg er altid, eller næsten altid vist som "usynlig" fordi mange af mine veninder i USA, England og Afrika ofte ringer, jeg vil gerne være "in the mood" til at tale med dem, så jeg er lidt selektiv i mit valg af hvornår jeg er online og ikke, hvor imod min MSN altid er tændt - nå men da jeg så går ind på min SKYPE konto for at læse beskeden - hvad tror du så jeg ser?

HELT ud af det blå ser jeg Norman's billed på min liste over kontaktpersoner.............!

Jeg lyver ikke! Han var dér på min liste hvor han ikke var fredag eftermiddag da jeg skrev til Ayal!!
Liiiiiiige dér var han............jeg fik et helt chock, det gav et gip i mig og skyndte mig at køre musen langt væk fra hans billed, tænk hvis jeg kom til at ringe ham op, så ville han igen tro at jeg stalker ham og sikkert også at jeg forsøger at ødelægge hans forhold og alt mulig andet grimt som hans mærkelig hoved kan komme i tanke om!!

Jeg lover og sværger højt helligt på alt hvad jeg har kært at jeg IKKE har tilføjet Norman til min SKYPE! Og jeg har ikke haft lånt min computer ud fornylig - jeg ringede til min coaching buddy som sagde at dét lød meget mystisk, hun mente at jeg bestemt måtte ha tilføjet ham for ellers kan  han ikke bare sådan komme ind på ens kontakpersons liste - eller også at han måtte have tilføjet mig..............jeg tænker det samme som hun gør men jeg har bare IKKE tilføjet ham!

Hele december har min SKYPE været istykker fordi den gamle computer var i stykker og da jeg endelig logget på igen havde jeg to venneanmodninger - én fra min coaching buddy og én fra min amerikanske veninde Michelle, ingen fra Norman. I swear by God!

Jeg kan heller ikke rigtig finde ud af den nye version og opsætning af SKYPE som er på min nye computer - det er det samme med msn, den er også forandret og jeg kan feks. ikke se hvem der har mig på deres venneliste og hvem jeg har blokeret osv. Jeg tjekkede straks mine indstillinger og så vidt jeg kan se er Norman ikke på min msn liste, altså han er i hvertfald ikke på min liste nu, men jeg ved jeg har én pending request ude til Ayal men det var fra før jeg vidste at han ikke brugte MSN.

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre med Norman, så nu har jeg blokeret ham - kan ikke finde ud af om det generer mig at hans kønne hoved sidder på min SKYPE?

Jow lidt irriterer det mig, jeg er så godt på vej til at komme videre så hvad vil han? Han må da også kunne se på SIN SKYPE KONTO at jeg er på hans liste - og hvis han vitterlig foragter mig så meget som han giver udtryk for så burde han da med alt hans it kompetance blokerer mig med alt hvad blokeres kan - gudern skal vide at dét har jeg gjort, men så åbenbart ikke godt nok lige på SKYPE.

Damit - denne dag så ellers ud til at blive rigtig god, i går aftes lå jeg med Troels' hovedpude i favnen, ja shyyyyyyyyy ik sig det til nogen....... men det gjore jeg altså, den duftede helt fantastisk af mand og dét er en duft som jeg ikke har oplevede i mange mange år, jeg er jo aldrig så tæt på og længe sammen med fyre at jeg kan nå at dufte dem - og her til morgen redte jeg hans dyne igen¨, jeg lod det hele ligge fra i fredags fordi jeg trode han ville komme forbi i dag - men nu kan jeg så rykke det hele af og smide det til vask............fuck it!

Jeg er åbenbart ikke så spændene i mænds øjne som jeg ellers selv går og håber lidt engang imellem
 - tænker på om alle mødre konsekvent opdrager deres drenge til at blive løjnagtige kvindeforagtende mennesker??

Ingen kommentarer: