fredag den 25. februar 2011

Solskins Fredag

I går mærkede jeg for første gang solen på min krop, da jeg sad og testede den der hjemmeside i Hellerup, bare ganske lidt men nok til at jeg mærkede det og gøs på dén der fantastiske måde man kun gør når man oplever noget som er total nydelse......

Og nu her, liiige nu kan jeg se solen stå skråt ind af mine vinduer, vindues rammen bliver afspejlet i en lysende skygge på min væg, århhhhhhh hvor jeg glææææder mig til jeg skal sidde i vindueskarmen og læse bøger med bøjet ben mens solen bare bager ind på min numse og gennemvarmer mine knogler........

Solens stråler gør også at jeg nu pludselig godt kan se at mine vinduer ikke er blevet pudset siden oktober 2010....doooooooooooo!


SKØN solskin! Der findes ingen bedre sol end den spirende forårssol i Danmark.......INGEN!

Hvem sagde beskidte vinduer?? :(


Jeg har hele morgen vented på at min bankrådgiver skulle ringe, hun sagde hun ville ringe omkring kl. 8, så jeg undlod at tage til fitness for at være sikker på ikke at misse opkaldet - og så ringede hun først kl. ca. 12.30!!

Sagen er den at jeg hele sidste år ikke betalte af på mit lån på gården, hvilket var en super gestus fra min bank/kreditforenings side, men nu vil de altså have deres penge - men min økonomi har jo ikke ændret sig fra 31.12.2010 til 31.03.2011 så jeg kan jo stadig ikke betale! Dybt dybt deprimerende tanke!!

Jeg havde håbet at banken kunne overtales til at lave endnu en ordning i 2011 med at jeg ikke betalte så jeg havde mulighed for at komme på fode igen, dét vil de så ikke være med til og så har jeg tre valg muligheder:

1. Gå konkurs fordi jeg ikke kan betale.
2. Give banken en salgsfuldmagt så de kan sælge gården når de vil til den pris der passer dem.
3. Låne penge af mine forældre.

INGEN af ovenstående tre muligheder lyder særlig appelerende og skal jeg vælge én som min favorit så vælger jeg helt klart at gå konkurs. Det lyder måske mærkeligt at den løsning virker bedst for mig, men jeg orker bare simpelhen ikke mere "pjat" med den lorte gård!! Jeg har lyst til at ruske den (gården) hårdt i armen og råbe lige ind i hoved på den "så er det fandeme nok. STOP så!" men dét kan jeg jo desværre ikke.......den møg ejendom har bare haft alt for stor betydning i mit liv i alt for mange år og jeg gider simpelhen ikke mere!

Jeg kan slet ikke se at min økonomi KAN blive værre end den er nu, jeg har jo ingenting så der er ingenting at komme efter.....og ved en konkurs kan jeg også søge om gældssanering bagefter og på den måde starte helt på en frisk uden nogen former for gæld overhoved.......

Mulighed nr. 2 er at jeg giver Banken en salgsfuldmagt, men dét kommer simpelhen aldrig til at ske - så heller konkurs! Hvis jeg giver dem en salgsfuldmagt så skyder de gården af til den pris som gør at de får mest muligt dækket af deres lån som jeg har hos dem på 1.750.000 kr og så hænger jeg stadig på resten af gælden. Ved en konkurs slettes alt min gæld, så frem jeg altså får gældssanering hvilket jeg ikke kan se hvorfor ikke skulle kunne få med min elendige ikke-eksisterende økonomi.

Mulighed nr. 3 er at låne penge af mine forældre - den mulighed er lige så slem som at give  banken en salgsfuldmagt! Jeg har allerede lånt flere hundrede tusinde af mine forældre og jeg har altså 6 andre søskende som jo også skal leve og have muligheder i livet......Og dernæst, så er det sådan at når jeg låner penge af mine forældre så kommer jeg altid til at høre for det, forstået på den måde at mine forældre gerne vil vide besked om hele min økonomi og hvad jeg bruger pengene på. Dvs. hvis jeg en dag køber en pizza til 50 kr i stedet for at spise havregrød til 7 kr. kiloet så vil jeg komme til at høre for dét - og sådanne små stikpiller, hvor velmente de så end er, dét orker jeg bare ikke!!

ARghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! HVORFOR er det min veninde Bente som har en mange millionær som kæreste der tilbyder at dække alt hendes gæld og ikke mig?? Jeg ville give min arm for ikke at skylde banken penge når jeg nu ikke kan betale.......og specielt nu da jeg ikke har en fast indtægt!

Sikke norget møg!

Hele morgen havde jeg ikke turdet gå i bad af frygt for ikke at høre telefonen, så jeg strøg rundt og fik ryddet op, støvsuget (med telefonen stukket ned i trussekanten) vasket op og gjort rent. Først her kl. ca. 13.00 kunne jeg endelig komme i et længe tiltrængt bad - jeg har jo menstruation!


Stryger sengetøj og kvæler strygebunken.......

Den klamme opvask pist væk!

Min forårsgrønne gril står oven på køleskabet og minder mig om at der er varmere lysere tider på vej......

En dag skal jeg prøve at bage dem her........ Mums!

Der findes næppe noget mere ækelt end at have en beskidt tissekone! I'm telling you, no me gusta!! Damit jeg hader når jeg ikke føler mig ren!! Jeg kan nemt klare en pilgrimsvandring hvor jeg sveder en hele dag men var ren fra morgenstunden af, jeg kan også nemt klare to dage uden bad overhoved hvis det skal være og måske endda længere, men IKKE og jeg mener virkelig med streg under IKKE når jeg har menstruation og har sovet med bind!!

Selv om jeg ikke bløder super meget så ser det jo voldssomt ud, fordi blod er rødt men jeg er allerede ved at stoppe med at bløde igen, og da jeg har læst mig til at en normal menstruations cyklus består af 1 dl. blod, altså én deciliter blod som MAXIMUM så er dét i sig selv jo meget lidt blod og når jeg så tænker på at jeg bløder én dag max 1½ dag så er det jo endnu mindre - men alligevel ser det voldssomt ud og jeg bryder mig ikke om den våde følelse mellem mine ben - jeg bryder mig heller ikke om følelsen af sæd som løber ud af mig eller glidecreme. Først nævnte følelse har jeg ikke haft i mange mange mange år - lige med minus da kondomet sprang da jeg havde sex med Ayal og han kom oppe i mig, men ellers ikke men jeg kan stadig huske at jeg ikke brød mig om det og plejet at tørre missen i dynen, jeg mener om jeg sluger det eller tørre det af i dynen giver vel i bund og grund samme resultat!

Men altså, sjældent har jeg nydt et bad så enormt meget som jeg gjore her til middag - soooooo nice! Jeg prøvede lidt af den body wash min coaching buddy har taget med hjem fra New York, det dufter måske liige lidt for intenst af coconut oil og bagefter prøvede jeg noget af bodylotion - der er i hvertfald ingen tvivl om at jeg dufter af kokus lige i øjeblikket!! Men sprød lækker og ren dét er jeg og jeg har nybarberet mis, ben og armhuler og renvasked hår, så weekend bare kom an!

Og på mandag er det den 28. februar og så er der én måned til jeg står i Spanien på vej på min anden pilgrimsvandring - 1000 kilometers ensomhed, here I come!!

Ingen kommentarer: