onsdag den 16. februar 2011

Bloddonor

I dag har jeg været inde og afgive en squees af mit (åbenbart) meget eftertraktet blod, Rhesus Negativ AB. Mit blodtal lå på 8,1 på en skala fra 7-11, den lå sidst på 8 så lidt stigning i den er der sket men  hvad det egentlig betyder ved jeg ikke.

Det var min tapning nr. 28 og jeg blev spurgt om jeg ville med i Det Danske Bloddonorstudie (http://www.dbds.dk/) hvor de vil prøve at kortlægge hvorfor bloddonore oftere har et bedre helbred end ikke bloddonore - jeg tænker at det kan skyldes mange ting, dels at det oftere er dem som er lidt skarperer oven i hatten som er donore og at de alene af den grund levere et sundere liv end Nick Nielsen fra København Syd Vest som har 10 tusser og ryger 40 smøger om dagen men også fordi jeg faktisk tror at det er sundt at få tappet lidt af sit blod i ny og næ - dét er altså min helt egen filosofi.

Hader at skulle hive plaster af huden....... *uff*

Jeg får altid de vildeste stikmærker efter kanylerne, i dag havde de meget svært ved at finde min åre og ham som skulle lægge nålen var bange for at stikke igennem min blodåre (!) så han fik en anden til at lægge den men det tog også lige to stikforsøg før den sad hvor den skulle - jeg tænker tit på hvis jeg ender som en Jane Doe i en gyde, hvad mon retsmedicinerne vil konkluderer ud af alle de faktisk relative tydelige stikmærker jeg har albuen?? At jeg er junkie??
Hi Hi :)
Men jeg tænker, udover når en kvinde har menstruation så kommer et normalt rask menneske jo sjældent af med blod og som så mange andre ting i kroppen som der produceres mere af så tror JEG at det er sundt at få lidt af det "gamle" blod tappet ud så kroppen kan vågne op og producerer mere ny blod. Men altså, det er min filosofi!

Bagefter mysteryshoppet jeg hos Real Mæglerne, tre forskellige butikker fordelt på Frederiksberg og Nørrebro - elendig service so to speak! Ingen af dem spurgte om jeg var intersseret i andre boligere og ingen af dem forsøgte at få mine kontaktoplysninger, eller dvs. det gjore én af dem men det var kun fordi jeg udviste skeptis overfor konceptet "andelsboliger og deres økonomi" så ville han sende det seneste regnskab til mig, men ellers var der ingen som tænker at her er der en mulig køber, hun skal gafles indenfor i vores firma..........tjae what can i say?

Jeg har fået nogle flere mysterybesøg men da skæringsdatoen for løn er 20. Februar skal jeg vist ikke regne med at få mere end ca. lige knap og nap 2000 kr udbetalt........det kommer til at holde hårdt med at få huslejen hjem til Marts og samtidig få mad nok at spise.............men jeg ved jo godt hvor en stor del af skylden ligger, jeg kørte vist lidt for meget i taxi i modeugen, jeg skulle simpelhen (set i bagklogskabets lys) have hevet min venindes dankort op af hendes taske når hun blev kørt hjem eller når hun ville at vi tog en taxi i stedet for at gå - men jeg brød mig ikke om tanken om at tage en fuld persons dankort, det er lidt ligesom at forgribe sig på mennesker der ikke kan tage vare på sig selv.......... men set hvorfra jeg NU står, så skulle jeg have gjort det!

I går så jeg at radio NRJ søgte en sælger til radio reklamer - i juli 2010 søgte jeg jobbet, var til samtale hos THE MOST SMARTARSE salgschef som havde de vildeste ambitioner og som brugte en god del af samtalen på at tale om hans et eller andet mærke smarte convertible hvide bil som holdt ned på parkeringspladsen.
Da jeg aldrig har været synderlig imponeret af folks evne og behov for at blære sig så preller sådan noget helt af på mig - men han var såååååååå imponeret over min radioviden og ville gerne at jeg skulle til en samtale mere sammen med en anden chef fordi "jeg var lige hvad de manglede" - sjovt nok hørte jeg aldrig fra ham igen, når jeg ringede tog han ikke telefonen osv.

Nu søger de igen og jeg kan se at det er en ny salgschef, så jeg har i ren og skær harme over deres måde at være på, blot ændret adressen og datoen og smidt den selv samme ansøgning afsted igen, nu må vi se om jeg så kommer til samtale denne gang også - hvis jeg gør så ved jeg lidt mere om hvor nogle røvhuller de er!! Dét kunne faktisk gå hen og blive helt sjovt! Og i mangel på bedre kan jeg da godt tage jobbet hvis jeg får det men det er bestemt ikke et sted jeg ønsker at arbejde, at all!
Jeg kender jo flere mennesker på forskellige radiostationer i Danmark og jeg har godt hørt om deres salgsmetoder........no me gusta!

Og appropo "no me gusta" så er det vildt som min hjerne tænker på spansk lige i øjeblikket!! Jeg øver og øver hver aften med at læse OG forstå et par sider i min spanskbog, bare så jeg kan klare mig i de spanske nationalparker hvor jeg ikke forventer at nogen taler andet end spansk.

Jeg er klar til at tage afsted!! Ohhh yes yes!

Men altså.........penge penge penge.........Christ jeg håber jeg snart får et job jeg vil elske og som vil værdsætte mig!

Min opvask er nu officielt SÅ stor at jeg ikke her mere service, derfor spiste jeg morgenmad sådan her.......


I en Margrethe skål som engang har indeholdt noget rødt som nu ikke kan gå af - når jeg engang får penge (og børn) så vil jeg ikke bruge plastik service mere, det indeholder talater som kan skade børns kønsdele - faktisk burde jeg nok slet ikke bruge det nu da det jo oplagers i min krop og derved vidergives til et eventuelt foster men money is too tight to mention så, ja dét må på ønskelisten over ting jeg vil købe når jeg engang får pegnge.


Køleskabet er også tomt, lige for en gangs skyld...... så frokosten så sådan her ud (og smagte nøjagtig som den så ud, af *pwadddder* og jeg spiste kun 1½

Torskerogn med mayonaise på grovboller........hver for sig er alle delene dejlige men som denne kombi kan den bestemt IKKE anbefales!

Ingen kommentarer: