søndag den 27. februar 2011

Bare Søndag

Jeg har gjort noget dumt.......

Ikke dumt som i uoprettelig skade men dumt i den forstand at det følelsesmæssigt er som at sparke mig selv i hoved med en af de der grimme træskostøvler med jernbeslag på snuden som var så moderne i 1980'erne.....

Jeg sad og tjekkede indstillingerne for min facebook konto - er stadig paranoid efter alt den ballade der var sidste år om hvem der kunne se hvad, fordi nogle mennesker i mine forældres landsmands omgangskreds som taber agtigt nok sad og sagde til min Far at "Når vi skal opdateres på jeres liv så kikker vi bare på Deidre-Ann's facebook"

Dét VED jeg så ikke passer for jeg har altid sat sikkerhed og vished utrolig højt og hvis jeg vil have sikkerhed og vished i mit liv så er det jo logisk nok at jeg ikke overlader meget til tilfældighederne, i hvertfald ikke ting som kan gøre mig utryg, så som at dele tlf. nummer, email og billeder med gud og enhver mand!

I sidste ende viste det sig jo også at det så var min søster i Schwitz som havde en åben profil og når hun så tagget mig i ét billed så kunne alle jo se resten af albummet fordi HUN var (er?) en nød til Facebook men som altid er det nemmer at sætte mig for skud.

Men altså, jeg sad lige og tjekkede om alting nu var som det skal være og så "kom jeg til" at un-block Norman fra min facebook.........det betyder jo at jeg kan se hans profil og hans billeder............doooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!

NOT TO FUCKING CLEVER DEIRDRE-ANN!!!

Han er åbenbart i Miami lige nu, sikkert med sin plastik fantastisk frille og så er han i gang med at renovere sit hus - først nævnte får jeg meget fortælling agtigt til at betyde at de stadig er total tutteluuuuuuu nyforelsket og at hun sikkert er i gang med at blive præsenteret for familien, men altså kun fortælling selv om jeg er ret sikker i min sag.

Sidst nævnte ting gør mig faktisk - om muligt - endnu mere misundelig og endnu mere irriteret over at jeg ikke er venner med Norman, jeg ELSKER JO HELT VILDT ENORMT MEGET at sætte i stand og gad da så godt at det var mig som var i gang med at fræse el ind i vægen, jeg kunne ud fra billederne allerede se ting jeg ville have gjort anderledes og som ville have gjort dén process letter............feks. så er der et billed hvor han har svært ved at få maling af vægen......her skal bare bruges "Bums" så er det pist væk! Når "Bums" smørres på så bobler malingen op og kan fjernes med en spartel/palet, piece of cake!

Dernæst så ville jeg have taget trædørene af, slebet dem let og givet dem en fin omgang olie af et par omgange i stedet for at lade dem sidde og suge støv, træ er et levende materiale og skal behandles derefter.

Jeg fik helt vildt meget lyst til at lægge kommentare til halvdelen af billederne, ikke sådan "flot" eller noget andet men brugbare kommentar fordi jeg kan se hvor de laver dummefejl...........men dels ville det betyde at jeg skal tilføje ham som ven og risikoen for at blive afvist er jo ganske reel så dét gjore jeg ikke og dernæst hvis jeg var venner med ham på facebook så mindes jeg også ganske smerteligt da han slettede mine kommentar "sidst" vi var "venner"

Dernæst, vil jeg virkelig oprigtig talt være venner med en mand som jeg stadig har visse følelser for og som er kærester med en 20 årig frille?

Nej dét vil jeg faktisk ikke og jeg har derfor også blokeret ham igen og loved mig selv at jeg ikke vil gøre sådan noget dumt noget igen!

I går aftes efter at jeg havde leget med lystperlen kom jeg i tanke om at dét brev jeg sendte til Norman i starten af November 2010 ligger i min øverste skuffe i natbordet, jeg læste det for første gang i flere måneder og jeg må indrømme at det faktisk stadig er et utrolig velskrevet brev som virkelig er ærligt og som jeg tænker umuligt kan have gået hans tanker forbi efter at han har læst det. Og jeg er overbevist om at han har læst det, dertil er han alt for nysgerrig til at lade være. Norman er det mest nysgerrige menneske jeg kender, lige efter mig selv - men om han har brevet endnu, dét ved jeg ikke - der kan være fifty fifty chance for det.

Og selv hvis han stadig har det, så kommer det jo ikke til at gøre nogen forskel, han har jo en kæreste.

Jeg har været til fitness her til formiddag og dér så jeg en pige eller unge dame løbe på et løbebånd iført en sort burka med "gitter" foran øjene ........... dét var lidt af et specielt syn! But why??

Gider overhoved ikke tænke over hvad deres langt ude mærkelige begrundelser for at tildække sig så meget at de risikerer knogleskørhed er. Konklutionen er bare at det så mærkeligt ud og at hun må svede som et svin for dét gør jeg og jeg har trods alt kun løbe tights, sportsbh og en t-shirt på!! Dét må også være utrolig anstrengende at trække vejret.......

Da jeg kom hjem gik jeg i et dejligt bad, barberet missen og måsen så jeg nu er helt glat og ren - og så må klokken ligesom godt blive 18 så Ayal kommer, det er så typisk at jeg ikke kan få sex når jeg har lyst!! Og lige nu har jeg mega meget lyst til sex.........!

Men med hånden på hjertet så er det stadig Hr. Romlund jeg tænker på...........men sådan vil det nok være et stykke tid endnu. Dog er jeg ret overbevist om at det her bliver Ayals sidste besøg hos mig, jeg kan bare mærke at jeg ikke rigtig gider gøre noget ud af det mere, jeg mener, jeg gider end ikke skifte sengetøj og jeg gider ham slet ikke som person, syntes han er mega træls at høre på, altid så mega "happy happy" total Ole Henriksen og dét syntes jeg er påtaget!

Så ha da for helved en dårlig dag, så JEG feks. kan få lov til at være den som får dig til at smile igen!! Det er også mega irriterende at JEG aldrig må ha en dårlig dag når jeg taler med ham for så er jeg straks negativ ladet........og dét er helt forkert, jeg er faktisk ret sjældent negativ, ja jeg har dårlige dage men det mener jeg er meget  normalt men 99% af tiden er jeg faktisk i ganske udemærket humor og der er aldrig ret langt til et smil i mit ansigt, men når Ayal altid tror jeg er sur så kan jeg også mærke at jeg begynder at blive lidt små sur omkring ham - hans holdninger smitter jo også af på mig!

Lidt ligesom med Norman, han har altid været så uhøflig over for mig, så mistroisk og talt rigtig grimt til mig, og så begynder jeg jo også at blive mistroisk over for ham og tror konsekvent at alt hvad han siger er løgn, hvordan skal jeg kunne tro andet når det er hvad han sender ud i universet? Jeg er også hammer mistroisk overfor ham, det han siger, jeg analyserr alt for at finde fejl og når jeg er sådan så vil jeg jo naturligvis finde dét jeg leder efter hvis bare jeg leder længe ok ikk.........virkelig en dårlig vibe at sende ud!

Selv prøver jeg altid at være oprigtig høflig, smilende og snaksagelig når jeg møder mennesker, både folk jeg kender og folk jeg ikke kender, jeg tænker at hvis jeg altid er smilende og glad så får jeg nok det samme igen........ved ikke helt om den gamle skrøne virker, men jeg forsøger ihærdigt!

Virker den på dig som læser med? :)

I morgen er det sidste af dag i Februar 2011 og 2 måneder af dette nye år er gået -og jeg er desværre stadig arbejdsløs..........Jonas har loved at have mine speaks klar til i morgen eller i hvertfald inden 1. marts og så håber jeg at jeg kan komme i gang med at sende ansøgninger ud!! Would be so wicked nice!

Ingen kommentarer: