fredag den 4. februar 2011

SUPRISE!

Mens jeg stod og strøg min fantastiske grønne kjole og hørte meget højt musik på min elskede radio............



og skrålede med da min telefon ringede fra et nummer jeg ikke kender - jeg tager den, i højt humør og en mand begynder at præsenter sig, jeg høre ikke rigtig efter før han siger " bla bla bla......job.....bla bla....." Øhhh undskyld jeg skal lige slukke radioen.....

Jeg har efterhånen søgt SÅ mange job at jeg næsten ikke kan holde styr på hvor jeg har søgt og hvor jeg IKKE har søgt - og det her job, dét lød bare ikek som noget jeg har søgt, eller kan huske at jeg har søgt!! Specielt fordi han præsenterede sig fra en afdeling hvor jeg seriøst ALDRIG ville søge job, det er fra en lille by i Jylland, en dejlig by men stadig en LILLE by i JYLLAND!!

De ville ha mig til samtale på onsdag kl. 11 - hvilket betyder at jeg skal til Jylland allerede tirsdag, for ellers kan jeg ikke nå det - 7-9-13 så vil jeg selvfølgelig gerne have jobbet men i den her by.......damit!! Nå men altså det er jo heller ikke sikkert at jeg får jobbet og gør jeg, så er det kun for ét år max, altså en tidsbegrænset stilling.

Bagefter måtte jeg lige tjekkealle mine jobopslag som jeg har søgt, jeg printer dem altid ud og skriver på hvornår jeg har søgt dem så jeg kan ringe og rykke efter ca. 2-3 uger. Det her job, var et værtsjob hvor de manglede 12 personer fordelt over hele Danmark og man skulle skrive i annoncen hvor man gerne ville arbejde, jeg skrev København, Næstved, Odense, Århus og Ålborg, i dén rækkefølge!! Jeg skrev ALDRIG denne her by på.......hmmmm men okay......

Det var i hvertfald en suprise!! :) En god Suprise!

Jeg har også sendt en kæmpe bobbelplast pakke til min bror fyldt med slik, mest lakridser og bolcher - og når jeg liiige har set Extreme Home Makeover færdig med Ty Pennington, SÅ skal jeg i gang med at gøre mig selv hot! :)

(eller skal jeg med min nyfundne selvtillid skrive "hottere??" )



Ingen kommentarer: