torsdag den 17. februar 2011

Godmorgen!

Sjovt som alle aviser skriver "Danmark begravet i sne" - der er ikke ét eneste snefnug udenforan mit vindue - og jeg kan bevise det, se bare det her billed som jeg netop har taget!


No Snow!

Jeg føler mig snydt, jeg elsker virkelig sne og det er som om vi mennesker og undertegnet er bedre til at huske at tage varmt tøj på når der er sne end når det udenfor ser helt almindeligt ud, så glemmer jeg at klæde mig varmt på og så sidder jeg og fryser!

Det er sjovt som jeg kan sove i t-shirt og trusser med min lækkre dyne med åben vindue og ikke fryse overhoved, jeg kan stå op, klæde mig på, gå til fitness, komme hjem, klæde mig af, tage bad, tørre mig i soveværelset, tage tøj på og lægge make-up, stadig i soveværelset og stadig med vinduet åben uden at fryse men SÅ, når jeg kommer ind i min varme stue og jeg som nu har en uld undertrøje på og to strikk cardigangs, bukser, alm. sokker og et par mohair sokker og mine varme uld kamikker (hjemmesko) fryser jeg helt vildt og jeg sidder og gaber og øjene  løber i vand og jeg kan slet ikke få liv i min krop..........vildt mystisk!

Da jeg var på radioen frøs jeg også altid om morgen, ikke på vej derned eller noget men når jeg sad i studiet og skulle performe, *bang* så frøs jeg, helt vildt - de fleste morgner sa jeg med min tykke varme Monclar jakke på INDE i studiet til stor morskab for gæster og alle de andre på stationen - jeg gad godt vide hvorfor min krop reagerer sådan og hvad jeg kan gøre for at ændre det........?

Sidder og lægger annoncer ind på Dba.dk og Trendsales.dk, jeg får 10%  af alt hvad jeg sælger for min coaching buddy og for en af hendes veninder, jeg har så fundet ud af at det er alt for lidt i forhold til alt det arbejde der er med at tage billeder, skrive tekst og lægge annoncerne op plus at på Trendsales skal du være VIP medlem og det kostede lige knap 200 kr.......så av der skal tjenes meget før det her bliver en god forretning! :(

Men et ord er et ord, så igang med mig.........

I morges var jeg oppe og træne, jeg kunne simpelhen ikke holde ud at løbe 5 km - what's up with that? Jeg fik først sidestik, så fik jeg ondt i skulderen og til sidst følte jeg ikke rigtig jeg kunne trække vejret igennem i maven, det var som om noget trykkede på mine lunger så de ikke blev rigtig fyldt ud når jeg forsøgte at trække vejret - så efter 3,58 km stoppede jeg, tog 50 mavebøjninger og cyklede 5 km på 9,44 minutter. Dét må også give noget i kroppen!

Jeg har sat printeren til at printe 100 opslag ud, det er meningen jeg vil sætte dem op i morgen tidlig, jeg har fundet frem til at jeg har det bedst med at gå alene på gaden og sætte opslag op uden at nogen kan se mig, ikke at jeg decideret skammer mig over min situation og over at jeg må gå rundt og sætte opslag op for at få et sted at bo, men måske lidt alligevel, det er lidt en ydmygende situation og jeg vil gerne slippe for folk dumme kommentar, så i morgen står jeg rocker tidligt op og plakaterer (kan man sige det?) hele København, starter med Vesterbro og Frederiksberg, så Nørrebro og til sidst Østerbro og København K - men i morgen er det altså Vesterbro og Frederiksberg som står for skud - det ER jo muligt at få noget at bo i til 5000 alt inkl. Det er faktisk ret dyrt for en lille lejlighed, jeg ved jo selv hvad det koster at eje en lejlighed, og så ved jeg også ALT om at have en dårlig lejer - jeg er mine ex-lejers dimentrale modsætning x 1 million!!

Men nu er min printer løbet tør for blæk, så jeg må ned og rykke i mit dankort igen og købe en ny printerpatron, den koster nok også en 3-400 kr............arghhhhhhh det er skruen uden ende det her!!!

Det her var min meget lidt velsmagende aftensmad i går aftes


Overkogt spagettig med rejser, dolmio sovs og majs.............øllen smagte dog rigtig godt!

Yep, det smagte NØJAGTIG som det ser ud.......!

Efter at jeg havde drukket min store 75 cl øl ringede jeg til Hr. Romlund - ja ja floooooooooooot Deidre-Ann men altså, hvorfor siger han én ting og gør noget andet og mener noget tredje og skrive en sms med noget helt fjerde i??

I don't get it - han tog heller ikke telefonen og bagefter slettede jeg alt fra min telefon, alle opkaldslister, alle sms'er osv. Jeg har kun hans nummer fordi han har skrevet til mig - nu har jeg det ikke mere og så må det være dét.
I det mindste så fandt jeg jo ud af at der findes god sex out there og at jeg ikke er en følelsesmæssig afstumped kælling uden æggestokke..........eller ja noget i dén retning!!

Men jeg har tænkt lidt på ham (meget måske endda) han snakkede om at han til sommer gerne ville sætte sit hus i stand, nye lofter, skrabe det gamle tapet af vægene, nyt gulv, isolerer kælderen, lave nye rum på overetagen hvor der er alt for mange små ikke brugbare værelser osv.

Jeg ELSKER ELSKER ELSKER jo helt VILDT ABNORMT MEGET at ordne sådanne ting!!

Altså vi taler på dét niveau hvor jeg allerede nu har aftalt med min veninde Sofie at jeg skal bruge hele min lørdag og søndag på at grave fundamentet ud omkring deres hus i Roskilde, det bliver sikkert bidene koldt hvis vejret forsætter sådan her, men jeg elsker det og jeg glæder mig allerede!

Det er skønt at gå og gøre ting i stand og jeg drømmer om at min kommende mand og jeg kan købe et skønt gammelt hus med masser af charme og en skøn gammel have og så selv sætte alting i stand, selvfølgelig er der ting man skal have håndværker til, om ikke andet så for forsikringens skyld men der er bare så meget jeg selv kan gøre!

Feks. er det da pice of cake at rykke de gamle trælofter ned der var i hans hus og så lægge isolering og sætte gipsplader op, spartle dem filte dem, grunde og male dem - det er også pice of cake at isolerer rundt om vinduerne, noget han ikke mente der var gjort, hvilket jeg nok måtte give ham ret i, gardinet bevægede sig........*fnis*....... hvilket også er tilfældet her i lejligheden, dårlig isolering giver en forfærdelig træk

Men jeg har gået og tænkt på at jeg vildt gerne vil hjælpe  ham med det, hvorfor? Fordi jeg keder mig, først tænkte jeg at det måske var fordi jeg var lun på ham og at han var god sex, men nu her efter en uge så ved jeg at det ikke er tilfældet og at jeg ville hjælpe enhver jeg kender som stod overfor sådan en ombygning hvis jeg havde tiden. Jeg elsker det helt vildt meget og så kan jeg lide den fysiske udfordring der er i sådan noget arbejde.

En dag bliver det vel også min tur til at få et hjem jeg ejer (igen) og hvor jeg aldrig skal flytte fra med mindre jeg selv vil og som jeg dermed kan sætte mit eget præg på...........*drømmer drømmer drømmer*

Jeg fik kvalt min kæmpe opvask i går, eller fik started på det - pludselig fik jeg så ekstremt ondt i maven at jeg blev helt svimmel - jeg skyndte mig at gå ind i sofaen og sætte mig og efter en tur på toilet uden noget resultat gik jeg på hoved i seng med mascara på og med ubørstede tænder............damit jeg fik det dårligt! Heldigvis faldt jeg hurtigt i søvn og her til morgen var jeg super frisk igen.


Bombet køkken! Opvask og vasketøj über alles!

Ja den lugtede også.......

Bombet stue og bombet spise/skrivebord!

Nu har jeg booket vasketid til i morgen kl. 12 og fået ryddet lidt op i min lejlighed og i løbet af weekenden må jeg så tage min strygebunke så jeg kan få mere ro og ryddelighed i soveværelset, sådan kan jeg bedst lide det, altså at der er få ting derinde så intet kan forstyrre min søvn.

Ingen kommentarer: