torsdag den 17. februar 2011

Arghhhhhhhhhhhhhhhh!

I januar tilbød min coaching buddy at jeg kunne skrive et par artikler for hende og tjene 5000 kr for det, pengene fik jeg i udgangen af januar måned - men artiklerne blev ikke rigtig til noget.......

Jeg har skrevet lidt tekst til hendes hjemmeside men de andre projekter aflyste hun eller også så var hun sådan liiidt ja vi ser lige og meget meget sent ud med information - hun er en 7'er så i hendes verden når vi det nok - jeg er en 6'er og i min verden er rettidig omhu vejen frem - nu er der så deadline på materiale til hendes magasin på mandag, eller faktisk på søndag (aften) og NU har hun pludselig to interviews jeg skal lave og bagefter skrive artikler til!!

Egentlig er dét ikke et problem, problemet kommer i at hun ikke er helt 100% på hvad vinklen er, dvs. for mig bliver det hele meget flydene og da modebranchen i forvejen ikke er noget jeg overhoved nogensinde ever har haft interesse for eller beskæftiget mig med så er jeg endnu mere på herrens mark - og da jeg så ringer nu her for at interview en kunstner så kan personen ikke engelsk........og det hele skal ligesom være på engelsk!!

WTF! Så jeg har laved et meget tyndt interview på dansk som jeg nu skal til at omformulerer til engelsk, arghhhhhh come the fuck on! Er du klar over hvor svært det er at tale om alle de her ting på engelsk når man kun har en tynd dansk baggrund?

Og så var hende jeg interviewet meget vævene, hun var virkelig en ægte kunstner, talte i en strøm om sine billeder uden egentlig at svare på spørgsmålet og når jeg så henledte hendes opmærksomhed på selve kernen i mit spørgsmål så forstod hun det ikke og så måtte jeg oversætte .......og visse ting mister altså glansen in the translation!

Dernæst, ikke for at være smålig, men var telefonregningen også inkl. i de 5000 kr? For i aften skal jeg ringe til Frankrig og interviewe en fotograf.........

Jeg tror jeg i fremtiden skal bede om helt 100% klare linjer eller også sige helt nej tak til at arbejde for min coaching buddy - det her fungerer slet ikke for mig kan jeg mærke, jeg tør ikke sætte foden ned dér hvor jeg føler tingene går skævt eller ikke er rigtige fordi jeg allerede har fået pengene - jeg føler mig total fanget.......

Og min lyst til at lave de her ting er i minus 1 million x 7 trilliater!

Selv ikke et sødt postkort fra Tenerife fra min veninde Barbara og hendes to børn kunne få mig til at smile........skod dag!

Ingen kommentarer: