lørdag den 26. februar 2011

Fredag Aften...... :(

Efter en super hyggelig og sjov pige aftens-mad-komsammen endte min coaching buddy og jeg på Ludwigsen, vores stam "sted". Det er ikke rigtig et værtshus men heller ikke en klub hvor man kan danse. Der er bordfoldbodt bord, pool bord, kæmpe bar og storskærme og så er der bare rigtig hyggeligt.

Anyway, dér endte vi, efter ønske fra min coaching buddy, hvilket for mig er HELT fint for det ligger tæt på hvor jeg bor - jeg foreslog at jeg tog bussen og at hun cyklede, jeg havde nemlig taget bussen over til hende og har virkelig ikke råd til flere dyre taxiture. Det føltes helt væmmeligt at skulle sige "jeg har ikke råd til at tage en taxi" efter at jeg lige havde spist mad hun havde betalt for - måske det bare er mig som har det sådan men jeg kan virkelig ikke særlig godt tåle at jeg ikke er equal mht. penge i forhold til min omgangskreds. Nu er det overhoved ikke sådan at min coaching buddy på nogen måder har bedt om penge eller har bedt mig om at betale, hun er helt cool på dét punkt, det er mere MIG som ynker mig......

Anywaym, jeg gav de to første (og eneste) drinks på Ludwigsen. Og nu er jeg hjemme igen og min coaching buddy er nok stadig på Ludwigsen :(

Vi sad længe på et par barstole ved baren og kikkede på fyre, lige ved pool bordet. Pludselig kommer en fyr forbi og kikker på mig og siger "Kender du Uffe?" Øhhhhhhhhhh siger jeg, det kom total bag på mig og min hjerne tænkte ikke lige super hurtigt dér og inden jeg når at sige noget gentager manden det han lige sagde og så gik han.........jeg kikkede på min coaching buddy og spurgte hende om hun havde hørt hvad fyren netop havde sagt, nemlig "Kender du Uffe?"

10 min. efter kommer fyren tilbage og jeg griber fat i ham og spørger hvorfor han vil vide om jeg kender Uffe, som jo i min verden er min ex-kæreste, han kikker på mig og siger: "Hold din kæft din klamme so" og så går han videre med sine venner.........jeg sidder lige 3 sek. og kikker på min coaching buddy og så siger jeg "Okay.........wrong man" og griner selv om jeg egentlig tænker "WTF!"

Lidt efter kommer en total kikset fyr som egentlig vel er meget pæn men kikset i sit tøj op til os, det er tydeligt at han sværmer for min coaching buddy som er adopteret fra Syd Korea. Men hun siger ikke rigtig noget, jeg ved ikke om det er et super score tricks at hun bare sidder og smiler sødt til fyrene og så tager dem med hjem og knalder dem eller om det er mig som er all wrong ved at være åben og ærlig fra point one af  - never the less, fyren er i selskab med to meget kraftig rødhåret kvinder, ligesom de tvillinger der lige nu dominerer X-Factor i tv - jeg spørger i joke om han har scoret X-Factor tvillingerne og så begynder han at fortælle om at de har holdt slat-fest hjemme hos ham og at de rødhåret kvinder er hans kollega og hendes søster og its' all good indtil han begynder at sige "At han fandeme aldrig vil lave børn med en rødhåret kvinde fordi så kan ungerne sidde dér på stranden pakket ind i faktor 50 og være fucking hvide og grimme"

Seriøst - I KNOW, jeg kunne bare være sååååååååå  ligeglad for ingen kan se at jeg er rødhåret fordi jeg farver mit hår, men stadig never the less, min coaching buddy siger "Aii og Deidre-Ann er ellers rødhåret......." jeg kikker på ham den kikset fyr med et dybt ironisk smil og hans ansigts mimik stiver total, han aner SLET IKKE hvad han skal stille op og begynder at forklare at forskellige hårfarver ikke danner rødehåret børn...............sorry my arse du har ligesom forspilt din chancne og trust me, jeg er ikk engang særlig begejstret for rødhåret børn eller mennesker for den sags skyld, men når jeg nu ER rådhåret og taget i betragtning af at min coaching buddy og jeg netop havde talt om hår i måsen, hvilket asiatiske piger åbenbart ikke har og hvilken farve vores kønshår egenlig har så syntes jeg det er pænt frækt nok at hun fremhæver at jeg er rødhået og bagefter  skælder mig ud fordi jeg beder fyren om at klappe i omkring hans fordomme omkring rødhåret piger/børn/mennesker.

Han går sin vej og jeg har et lille skænderi med min coaching buddy, 3 minutter senere sværmer idioten stadig omkring os og jeg siger tl min coaching buddy at nu går jeg, så kan hun få ro til at være sammen med ham, hun begynder selvfølgelig STRAKS at køre coaching stuff på mig mht. at jeg ikke er oplyst nok og at jeg skal kunne rumme andre menneskers forskellighed - up my arse med forskellighed!!! FUCK om jeg gider rumme det faktum at andre mennesker ikke kan lide rødhåret mennesker og ikke kan lide piger som jeg - jeg er den jeg er og jeg føler virkelig ikke med hånden på mit hjerte at jeg har gjort noget galt!

Jeg har drukket under 2 fadøl i aften - og her taler vi HELE aftnen og min coaching buddy har drukket over 2 flasker champange og alligevel er det MIG som er allllllllllllll wrong - that's just not right!!

Jeg sidder her og skal op i morgen tidlig og hjælpe Sofie med at køre skrald væk fra deres hus, jeg har drukket knap 2 fadøl all in all og alligevel er det mig som min coaching buddy siger er "dum og nærtagende", måske det er - jeg er ikke enig.

Jeg er stadig glad og velsignet for at jeg har skønne fantastiske venner, men jeg bøjer mig ikke for enhver pris, thats for darn sure!

Ingen kommentarer: