tirsdag den 1. februar 2011

1. Februar 2011 Part 2

Jeg har netop modtaget dette her fra min veninde Copenhagen Dining Week dét gad jeg godt med til, specielt vil jeg gerne prøve Les Trois Cochons på Værnedamsvej og Nørrebro Bryghus, men jeg aner ikke lige hvem jeg skal tage med nu da min coaching buddy rejser til New York hele Februar........og desuden så er den 14. Februar jo Valentines dag og så bliver det ligesom krops umuligt at få venindern med til noget!!

Gad vide om jeg nogensinde kommer til at opleve en Valentins Dag hvor jeg ikke er single? Jeg har kun én gang fået noget på Valentines, nej det passer forresten ikke, jeg har to gange fået noget på Valentins Dag, den ene gang var i USA, der var bundet en ballon fast til mit locker (skab) hvor jeg havde bøger osv. i men der var ingen besked med, så jeg fandt aldrig ud af hvem der havde sat den dér - men jeg blev glad! :) Jeg var 17 år og happy happy - næste gang jeg fik noget var jeg 30 år og radiovært, vi talte om det i radioen, altså at jeg aldrig havde fået noget og at min medvært havde forkælet sin kæreste om morgen, det var der en blomsterhandler der udnyttede (sikkert pga. gratis reklame) og så sendte han en buket blomster og en hvid bamse hvor der stod på hagesmækken "be my valentine" .......... jae.........en bamse ligefrem??

Jeg har én bamse som har fulgt mig gennem  hele livet, ellers har jeg aldrig leget med dukker og bamser så at få en bamse var temmelig fesen og det var 200% for at få gratis reklame, men bortset fra dét så var tanken vel sød nok.

Jeg skal til at bage tærte om lidt, har total fortrudt at jeg sagde jeg nok skulle ordne mad i stedet for at vi kollektivt i aften bestilte mad udefra - dooooooooooo for jeg giiiiider virkelig ikke, jeg er træt og fryser og også en lille bitte smule i dårlig humør men mad laver sig jo ikke af sig selv, desværre.

Det slog mig i dag mens jeg kørte ud på Holmen til MIN Netto at det er med Norman som det er med Kunstmaleren.

De finder en upassende partner, forstået på den måde at de finder en pige som ikke passer ind i deres familier, eller værdier eller deres forældres ønsker - dermed ikke sagt at man nødvendigvis skal finde en som passer ind i familien men det er dét de gør - og når alle så står på sidenlinjen og siger "det holder ikke" så bliver de stædige og holder fast med næb og kløer og for Kunstmalerens vedkommen resulteret det i to børn og nu 9 år senere er han ved at give op og forlade konen og så tager han kontakt til ex-en igen igen.....

Og sådan tror jeg også at det er for Norman, ingen havde lige set dét komme med at ha fik en kæreste der kunne være hans egen datter og nu bliver han bare stæddig når alle fortæller ham at det er all wrong og så er de nok sammen i et par år indtil deres værdier og valg i livet fører dem hver sin vej, jeg håber for dem begge at de tænker sig om før de sætter børn i verden.

Og da jeg sad i bilen og indså détte så slog det mig pludselig hvor heldig jeg egentlig er - at jeg er helt fri på marked, jeg er lud fattig så jeg behøver ikke mistænke nogen for at tage mig for pengenes skyld og oven i dét så er jeg utrolig smuk, sød og omsorgsfuld, jeg er humoristisk og klog, bum stærk, sund og rask og har hele livet foran mig - så som Ayal siger, der er over 500.000 mænd i København alene, hvorfor bruge din tid på en lidt for smart forretningsmand? Tjae hvorfor dog det? Og Ayal ved hvad han taler om, for han kender ham endda rigtig godt.

Så dagens konklution er, mens jeg sidder her og spiser resterne fra i går...


At jeg egentlig er et ret godt sted i mit liv lige nu - og hvis jeg kunne så ville jeg forblive 32½ forever! Norman og Kunstmaleren har fået dét de ville have, uden at undersøge hvad det egentlig er de vil have, her i livet......... jeg på den anden side, jeg har undersøgt hvad jeg vil ha i livet og dét er jeg nu på vej mod! :)

Ingen kommentarer: