tirsdag den 22. februar 2011

Advokat Snak...

Puha - har lige snakket i telefon med min super advokat i næsten én time ( på hans regning heldigvis)

Jeg bliver altid så følelsesladt når jeg skal tale om alt det med gården og det irriterer mig lidt at det stadig et år efter gør mig så ked af det, men på den anden side så er det jo klart, jeg har misted alt. Jeg er gået fra at være millionær på kontoen og i muresten til at være så fattig at det at sælge en gammel gyngestol til 600 kr reder min husleje til den første!!

Sagen er den at jeg jo har fået gratis retshjælp  fra Civilstyrelsen og samtdig vundet over min forsikringsselskab som har laved det som min advokat kalder bedrageri ved at sælge mig to af den samme forsikring, én retshjælpsforsikring på min husstandsforsikring og én retshjælpsforsikring på min landbrugsforsikring, dét er dårlig markedsføringsskik og inden for jura verdnen er det bedrageri når de så samtidig forsøger at undsige sig at udbetale nogle af dem.

I den forbindelse lå jeg længe i går aftes og tænkte over min dårlige økonomi (som jeg jo desværre ret ofte gør) her kom jeg så til at tænke på om mine regninger fra min gl. mere eller mindre indkompetente advokat kunne bliver trukket over dén konto, sådan at jeg ikke skulle af med så mange penge.

Min gl. advokat har sendt mig 3 regninger på 15.000 kr. den sidste har jeg end ikke betalt fordi jeg simpelhen ikke har råd - min nye advokat mener at det er helt ude i hampen at jeg skal betale 45.000 kr for noget der overhoved ikke er gjort.

Min gl. advokat sagde til mig at det var usansynlig at jeg ville få retshjælsdækning af Civilstyrelsen og at jeg lige så godt kunne opgive at kæmpe mod mit forsikringsselskab som er et af Danmarks største (Nykredit Forsikring) og så lod han den ligge dér. Sidste mail jeg fik fra ham var 26. Februar 2010 og så i maj 2010 får jeg sidste regning på 15.000 kr for et kvartal - et kvartal hvor han har laved hvad??

Jeg kan desværre ikke trække regningerne over på retshjælpsdækningen eller retshjælpforsikringen men min advokat sagde at han ville opfordre mig til at ringe til ham i morgen og sige at han ikke har gjort sit arbejde ordentlig og at det ikke er fordi jeg ønsker endnu en sag, men at jeg bare gerne vil have mere ro på og komme videre men det er svært når jeg har denne her regning hængende over hoved, og at jeg derfor mener at han bør slette den og evt. betale mig penge tilbage, jeg ved ikke om jeg vil sige at jeg også vil have penge tilbage selv om min advokat mener at dét bør jeg helt klart ha.

Jeg vil i første omgang bare forsøge at få den regning på 15.000 kr for et kvartals arbejde hvor jeg overhoved ikke har hørt fra ham slettet - og vil han ikke det, så sagde min nye advokat at jeg skulle sige til ham at så ville jeg gerne hvis Advokatnævnet kikkede på sagen. Min nye advokat mener at dét alene ville få ham til at overgive sig for ingen advokater ønsker en sådan sag, heller ikke hvis de har ret, for det er meget tidskrævende og giver han sig ikke, ja så skal jeg klage og tage den derfra.

Min nye advokat siger at jeg helst ikke skal nævne hans navn da der er noget som hedder kollegiale hmmm ja noget med at være gode kollegaer mod andre advokater så han vil helst ikke blandes ind i det med navn nævnelse men han sagde at jeg bare kunne sige at jeg har være til fest i weekende og talt med en tredjepart som syntes prisen for arbejdet var lidt for høj. Jeg tror jeg holder mig til dén historie, den kan jeg huske og det er jo aldrig godt at kludre i en løgn, så keep it simpel! Specielt når jeg i forvejen ikke er super skarp til at lyve og specielt ikke til at huske hvad jeg har løjet om!!

Men det hele kom sig egentlig af at min advokat skrev til mig at mine tidligere lejer og deres super medieliderlige stjerneadvokat (som de får gratis! Hmf!) nu har fået udsættelse på bevisbyrden endnu en gang, det er så 3 gang i træk - hvor er det mærkeligt at de gør det, min advokat siger at det er hvad man kan forvente og at vi skal forvente at de vil bede om udsættelse igen og igen og igen på alt så mange gange de kan for at trække sagen i langdrag. Så dét vil jeg forberede mig på.

Der kan gå op til ét år før sagen skal for en dommer da der skal afholdes to syns-og skønsforretninger og udvekles processkrifter, det er noget med nogle værnetingsregler og min gårds beliggendhed. Heldigvis ligger min ejendom sådan at den høre under Viborg og dét er i Retten i Viborg at Hovedforhandlingerne til sin tid vil finde sted. En af mine onkler er dommer i Viborg, så jeg får nok ikke ham men en af hans kollegaer, håber alt andet lige hvor ondt det end er, at dét har sine fordele!

Jeg mener, her har mine lejer ødelagt ikke kun mit hjem og mit liv og min økonomi men også 4 andre (som jeg har talt med) og en eller anden dag så må Karmaloven ramme dem noget så grusomt liiiige i hoved og dét sker NU - JEG skal personligt gøre mig til at disse mennesker ALDRIG igen kommer til at skade andre familier!!

Hele min barndom har jeg hørt fra mine forældre: "Den der kan, bør" og kors hvor har jeg mange mange MANGE gange været træt af at høre dét for det var som regel mig der "kunne" og dermed mig som "burde" af alle mine søskende - i dag er jeg stolt af at jeg er så stærk og alsidig person. Det var altid mig som læste bøger for mine søskende, også for mine ældre brødre, det var altid mig som fyrede op i det store fyr udenfor så min lillesøster kunne komme i bad når vi var alene hjemme fordi Far og Mor begge to var på arbejde for at tjene penge til at vi kunne få lov til at beholde gården.

Jeg kan huske vi havde sådan en ond tung jerntrillebøre med træhåndtag, jeg skyder på den vejer 10 kg i sig selv, den kørte jeg rundt med som 8 årig med en firkantet halmballe i, kørte den over til fyret, åbnede lågen til fyret som jo var 10 gange så højt som mig, fik løfted trillebøren op så ballen vippede ind i fyret og dét skulle helst gå hurtigt for var der i forvejen ild derinde så gik det tjept med at sætte ild i ballen og der måtte jo ikke komme ild ud af fyret for høloftet var jo ovenover! (Hvilket i dag er piv ulovligt pga. brandfare)

Bagefter hentede jeg store trækøvler og de var ofte så tunge at jeg næsten ikke kunne løfte dem, men jeg fik dem op i trillebøren og ind i fyret, altid - jeg gav aldrig op. Og alt imens jeg stod dér og knoklede så stod min lillesøster i døren ind til stuehuset med alt lyset tændt, hun var nemlig mørkeræd og så stod hun dér og ventede på mig og hver andet minut skulle jeg råbe "Jeg er her, jeg er okay" så hun vidste jeg ikke var blevet spist af mørket og hun så var helt alene hjemme på gården.......... det er sjovt at tænke på nu men kors hvor var det hårdt.

Men alligevel så tænker jeg at jeg har  haft en god barndom, hårdt og ensom men god. Og nu er det så at den der indre indædt råstyrke kommer mig til gode, mine tidligere lejer kommer ikke til at gå ustraffet fra denne her!

Tænkte på, mens jeg talte med min advokat, hvordan verden og mit liv ville ha set ud, hvis jeg var gået efter Sømanden dengang med samme ildhu? Ville jeg have været lykkeliger hvis han var dømt for dét han gjore? Hvis jeg var gået efter ham juridisk så  havde hele verden også vidst "dét" og dét er jeg ikke sikker på at jeg ønsker.........jeg høre stadig den dag i dag helt almindelig begavede veluddannet mennesker sige at "piger der bliver voldtaget beder jo selv om det" eller "jammen så du hendes tøj, hun bad selv om det" og med tanker på dét så er jeg ofte ret glad for at kun ganske få få få mennesker virkelig ved hvad der skete, og at dem som ved det også ved at jeg ikke selv bad om det - men jeg ved også at skete det i dag, så ville jeg kæmpe til det sidste. Jeg ville aldrig igen lade ham slippe, hverken med at gøre mig fortræd men heller ikke bagefter rent juridisk.

Men virkelig hårdt at tale med min advokat - tror faktsik jeg er glad for at der er lang tid til vi skal i retten og når jeg engang får en dato så kan jeg forvente at den bliver udskudt og rykket 3 gange......

Om en times tid skal jeg mødes med min coaching buddy på Jensens Bøfhus, jeg skal mysteryshoppe dérinde og vi får derfor alt betalt - soooooooo nice! Jeg glæder mig til at høre om hendes tur og om colombianeren og om hun har gjort nogle gode forretninger :)

Jeg har virkelig savnet hende.

Ingen kommentarer: