fredag den 4. februar 2011

Wicked Weekend Coming Up!

Århhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
*GYS - FRYD - SKRIG - SMIL*

Damit en god weekend jeg har i sigte!!

Først, om et par timer skal jeg iføre mig min elskede panggrønne silkekjole med bar ryg - den som egentlig var min skyggekjole, en kjole jeg følte mig billig i - men nu har jeg ligesom vendt den tankegang og jeg ved jeg ser killer godt ud i den! Basta!

Hvilken sko skal jeg have på?? De sorte lakstilletter med den lille sløjfe bag på hælen? Min sling-back guldstilletter med en lille sløjfe over tæerne og med åben snude? Eller nogle helt andre sko? De Lilla med knuden?? Ohhh what a dillemma!! :)

I aften skal vi først til mingel på Den Norske Ambassade, så skal vi viderer til Åbningsfest af en Noa Noa butik, så videre til VIP pre-party på skumle Simonsen (med gratis drinks) og så enten til fest hos et blad der hedder "Dansk" eller et blad der hedder "Vesu" - eller noget i den stil - jeg kender ingen af bladene, for jeg læser aldrig sådan noget bras, eller sjældent i hvertfald - og ordet "bras" må jeg ikke bruge i aften.......... hihi!

Jeg skal op til min coaching buddy og spise først, derefter tager vi en TAXI (på hendes regning håber jeg, mit kort er varmt) derhen hvor vi skal starte - jeg har sådan en uendelig lyst til at lægge min dunjakke herhjemme og tage min uendelig røde A-formet jakke med silkefor på, den min søster fik syet til mig i Vietnam - men jeg tror den bliver alt for kold, min kjole er jo mere åben en lukket så.........men lysten til RØD er der! Forår hurry up babe!

I morgen skal jeg helt klart sove længe, og så skal jeg rydde op og vakse tøj, eller bare sengetøj, så jeg er klar til Søndag hvor jeg først skal lave tilfredshedsundersøgelser i Bella Centret og kl. ca. 16.00 kommer Troels fra Karel Van Mander på besøg, dét glæder jeg mig seriøst meget til!!!

Vi snakkede sammen i en time i går aftes, ikke sådan super godt ligesom jeg feks. taler med Kunstmaleren eller Norman hvor samtalen bare flyder frit og der ikke er noget man ikke kan tale om, men det var okay - han er sådan lidt en "pretty boy" både af udseende men også af være måde, han er så korrekt at jeg får helt stress - men han er fræk at se på så jeg  håber virkelig at hans udseende lever op til mine tanker...........for jeg trænger godt nok til sex, altså virkelig virkelig til sex!!

Grunden til at han brændte mig af i starten af Januar var at han havde mødt en pige i Spanien, en dansk pige som han så skulle mødes med når han kom hjem igen - men hun var alenemor med et barn på 7 måneder og da hun så kom hjem igen så fandt hun sammen med ex-kæresten ............

Set fra min, måske kyniske synsvinkel, så holder hende pigens forhold til hendes ex-kæreste ikke, når man først er gået fra hinanden så er det utrolig utrolig svært at få tingene til at fungerer igen og hun har 99% sikkert kun taget ham tilbage fordi han er far til hendes barn og hun føler hun har pligt til at give ham en chance............ Troels on the other hand, han må være mere skruk og familieklar end han egentlig giver udtryk for, hvorfor i alverden skulle man ellers gide at få en kæreste som har et barn med en anden? Han fortalte at de havde ligget og sovet sammen hjemme hos hende med babyen imellem sig...........jeg var ved at skrige af grin da jeg hørte det - han har kun knap og nap mødt damen og så ligger de allerede og sover sammen i en ægteseng som et ægtepar med en unge imellem sig - en unge han end ikke er far til??!!!!

Ja det kan være det bare er mig, men jeg skal IKKE være sammen med nogen som har børn eller ex-koner med den alder jeg har nu - jeg er 100% selv i stand til at lave min egen familie, jeg behøver ikke arve eller overtag en andens!! Og jeg fatter ikke at der er så mange som er så forhippe på at finde enlige kvinder med børn når man kan lave sine egne...........og dét blev jeg også nød til at sige til ham, hvilket han ikke forstod og det er også helt fint - jeg er glad for at vi er uenig på dét punkt!!!

Og mandag skal jeg hænge boligopslag op, mysteryshoppe osv. og Onsdag køre jeg til Jylland for at besøge veninder osv. og Søndag i næste næste uge igen skal jeg så speake hos Jonas........it's all good kan jeg mærke!!

I dag var jeg oppe og træne igen, alene fordi min coaching buddy har så travlt med modeugen - jeg løb 5 km på 40,40 minutter - nooooooot good at all, men jeg har også leved en smule usundt her på det sidste, glemte at veje mig men det må jeg snart gøre igen - og en "smule usundt" er måske the understatement of the fucking year! Jeg har spist chips, kebab, drukket øllER og haft søvnunderskud så det er vel meget fair at jeg stadig er langsom i måsen!

Jeg skal lige stryge min kjole og så op og sende en lille pakke afsted til min storebror Norman i Østrig, han bliver 38 på tirsdag og jeg ved hvor skønt det er med små pakker når man bor langt væk, så der må nok hellere være lidt lakridser, pinochiokugler osv. i pakken....... :)

Jeg har forresten fået en del kommentar her på det sidste på min side - og én ny fast læser for ca. en måned siden, dét luner så tusind tak fordi I læser med, det luner at vide selv om jeg ikke ved hvem i er.

Mht. alle kommentarerne til Norman og hans plastik fantastisk kæreste, så er jeg okay nu - det er jeg faktisk helt oprigtig! Det er skønt at kunne skrive det og så rent faktisk vide at det er korrekt. Jeg er blevet coachet så meget i og omkring mine følelser og holdninger til Norman at der snart ikke kan tæskes mere strå på dét og selv om der måske kommer dage hvor jeg vil tænke meget på ham igen, så er jeg over all good and ready til at komme videre - jeg kan best forklare følelsen med at det føles som om jeg har trængt til at skulle skide i heeeeeeeeeeeelt vildt lang tid, jeg har holdt mig såååååååååå længe at jeg har fået helt ondt i maven og så - ENDELIG - er jeg hjemme på mit eget dejlige toilet og kan bare sidde dér helt alene og da jeg så rejser mig igen, så er jeg 1½ kg lettere!!

I kender alle følelsen selv om I måske ikke vil kendes ved den direkte ordformulering men jeg ved at I ved hvad jeg mener - så nu har jeg endelig skidt Norman ud af mit system og jeg er så dejlig lettet!! :)
Jeg er faktisk så overskudsagtig at jeg håber at hans nye plastik fantastisk kæreste er rigtig sød og at de hygger sig sammen, måske Norman ikke er andet end en stor dreng inden i og så passer han jo godt sammen med en stor pige. :)

Ingen kommentarer: