tirsdag den 1. februar 2011

1. Februar 2011

Så ankom en ny måned og jeg har efter en nat med meget lidt og meget dårlig søvn besluttet mig for at jeg får en god dag og en god uge og ja faktisk en god måned som til slut vil kulminere i et godt år!

Jeg lå længe vågen i går aftes og tænkte på alt muligt ANDET end Norman, for jeg ville ikke risikerer at det sidste jeg havde i mine tanker inden jeg gik i seng var ham, for så ved jeg godt at jeg kommer til at drømme om ham, så jeg lå og tænkte på alle de gode ting som var sket for mig i 2010 og i januar måned, jeg tænkte på alle de mennesker jeg har mødt og hver gang jeg tænkte på ét menneske så tænkte jeg på dem i detaljer, jeg tænkte på dem i en given situation, på deres smil og deres latterfyldte øjne, jeg tænkte på alle de søde ord jeg havde hørt deres mund sige til og om mig, jeg tænkte på deres skulderklap og deres opløftende ord, jeg tænkte på hvor sød mange mennesker helt uvented er ved mig hvor jeg på forhånd har forvented noget andet og hvor meget det varmer mit hjerte.

Mht. Norman så forventer jeg at han er led og ondskabsfuld ved mig, jeg forventer at han ignorere mig og når jeg nu ved de ting på forhånd så er det pænt dumt at bruge mere tid på ham.

Feks. i går da jeg var ved læge så skulle jeg ind til en turnus læge i stedet for min gode gamle læge Jørgen som jeg virkelig er blevet glad for, jeg har altid hadet læger, de kan se alt muligt på en som jeg bare aldrig har haft lyst til at læger skal se og som jeg ikke vil snakke om - og da jeg så flytter herover får jeg af alle mennesker en mandlig gammel læge.........det kunne ikke blive værre og jeg tog ham da også først i brug da jeg var virkelig syg engang i 2009.

Manden (lægen) tog mig oppe fra og ned, forstået på den måde at jeg nok har emmet langt væk af "jeg ved hvad du er for en type" og så startede han med at sidde og snakke til mig, så ville han gerne veje mig og måle mig så han kunne følge med i at alle hans patienter han fik ind var i god stand når han på begyndte sit arbejde, han var virkelig virkelig sød - og gangen efter jeg var hos ham havde han så læst om gården (!) hvilket er rimelig imponerende i sig selv, jeg mener han er læge i København!! Men han har så åbenbart selv en lyst ejendom et sted hvor han går på jagt osv. Og de gange hvor han har laved gynækelogiske undersøgelser på mig har han altid været utrolig sober og jeg har ellers vurderet hvert eneste skridt han har taget, vi taler seriøse radar øjen på ALLE hans bevægelser når jeg lå dér sårbar og nøgen med knytted hænder i lommen på min kjole, klar til kamp.....*griner lidt*

Han er sådan her: Nu tager jeg lige lidt sprit på hænderne (så går han hen og tager sprit på hænderne) Nu tager jeg et par latex handsker på (så tager han et par latex handsker på) Nu sætter jeg mig her på stolen (så sætter han sig på stolen) Nu tænder jeg lampen her så jeg bedre kan se, den giver også lidt varme (så tænder han lampen) Nu røre jeg dig lige her på lårene for at trække dig lidt tættere på mig (så tager han fat på mine lår og trækker mig lidt nedad) Nu sætter jeg lige et instrument her og her, de er ikke kolde for jeg har varmet dem op (og så sætter han et opvarmet instrument her og her)

*Griner*

Han er simpelhen så sød - hvis jeg kunne så ville jeg beholde ham resten af mit liv, men det kan jeg nok ikke fordi han er så gammel at han dør længe før mig - men indtil da vil jeg beholde ham. Aldrig har jeg mødt så sødt et menneske som i den grad tager hensyn til sine patienter og med alt mit flytteri så har jeg alligevel mødt min andel af læger..............take my word for it!

Men så i går så skulle jeg ind til den her turnus læge og jeg gik og frygtede at det var sådan en ung en.........og da jeg spurgte min læge i telefonen: Er ham turnus lægen meget ung? Så siger han: Nej han er ikke så ung, det kan du sagtens klare og hvis ikke så kommer jeg ind - det er så sjovt han siger "det kan du sagtens klare" for jeg har ALDRIG fortalt ham om noget, aldrig!

Mon han kan læse tanker??

Nå men jeg er ved at komme forsent (sad jo og blogget.......ups) så jeg ringer og siger at jeg er ved at komme forsent, og det var helt okay - de var alligevel lidt bagefter, og da det så bliver min tur så kommer den mest sprøde sprøde turnuslæge og giver mig hånden, jeg stod helt forstenet i 30 sek. og bare kikkede, han var SÅ HOT!!

Hans hår sad lidt ligesom på de kendte billeder af Einstein, total i vilder, men det var stort brunt og fyldigt og jeg eeeeelssssssssker hår! Øverst i blusekanten kunne jeg se at han også havde masser af hår på brystet og jeg måtte skynde mig at hanke op i min taske og jakke for ikke at blive helt befippet over hvor lækker en 30-32 årig læge der stod foran mig!!

Vi kommer ind og jeg fortæller hvad der er galt, at jeg igen og igen flækker på mellemkødet og at jeg er usikker på hvorfor det sker osv. Turnus lægen siger at det måske kan være herpes - WHAT?? siger jeg, jeg har da ikke herpes dérnede - jow jow der er noget som  hedder Herpes Genitalias........seriøst?? Åbenbart ja - og ellers så tænkte han at det lød som om det var svamp.........

Jeg blev helt svedig ved tanken, ikke om svamp for det vidste jeg godt at det ikke var, dét har jeg kun haft en gang i mit liv og det var ganske forfærdeligt, det her minder slet ikke om det men tanken om at jeg måske havde Herpes Genitalias i min mis og på mit mellemkød var lige ved at slå mig ud - den unge turnus læge siger: Ja jeg bliver jo nok nød til at kikke på dig...... og her flakkede hans smukke brune øjne lidt, jeg var også lige ved at slå blikket ned men tænkte: Nej fandeme nej, mand dig op kvinde!!

Så jeg sagde helt nøgterne uden at smile forlegent at det var helt okay.

Vi går ind i Gynækelogrummet og her siger den unge turnus læge igen lidt forsigtigt: Hvis øhh du tager det af du føler du skal have af så kommer jeg om lidt......... Jeg har som altid når jeg er ved lægen taget kjole og strømpebukser på, når der skal laves underlivsundersøgelser så er det altid rart at have noget stort og løst på som dækker meget så man ikke ligger dér i en lille t-shirt som knap og nap dækker navlen, så jeg havde taget en stor oversize kjole på, med lommer (!) og da jeg havde taget mine fine strømpebukser og mine naturligvis rene matchene blondetrusser af og lagt det hele pænt sammen på stolen satte jeg mig med kjolen trukket langt ned på enden af briksen.

Lidt efter kom turnus lægen ind og hvad starter han med at sige: Nu tager jeg lige lidt sprit på hænderne (så tog han sprit på hænderne) Nu tager jeg lige et par gummihandsker på........... :)

Gode gamle Jørgen læge har nok fortalt ham en ting eller to om mig - hihi

Og så kikkede han og kunne lyn hurtigt fortælle mig at dét der ikke var Svamp, hvilket jeg godt vidste og at det heller ikke var Herpes Genitalias, hvilket jeg havde håbet det ikke var - men at han blev nød til at hente "en kollega" for lige at få slået helt fast hvorfor mit mellemkød var så arret og stadig revnet, så han hentede min gamle læge Jørgen og efter lidt kikkeri så sagde Jørgen at han simpelhen trode at det skyldes at der bare var for lidt plads down there, så når jeg havde "samleje" (sikke et ord) så måtte der jo gives lidt et sted for at få plads og det var så ned af at der hos kvinder var mest plads og dérfor revner jeg...........

Jeg lå lidt og overvejet om jeg skulle fortælle dem at jeg ligesom ikke har haft sex fornylig men så kom jeg til at tænke på at jeg faktisk har leget en del med lystperlen og vennerne i skuffen og ved endnu nærmerer eftertanke så er det nok sket dér...........men altså, ingen sygdomme til mig, jeg er bare lille. Øv men altså, det er bedre end at feks. have Herpes Genitalias!!!

Da turnus lægen var færdig så siger han: Nu er jeg færdig, og du må gerne hoppe ned - han havde bare lige glemt at han havde hævet den der briks hvor på jeg lå, så jeg kunne ligesom ikke hoppe ned, jeg kikkede på ham og smilede og sagde: Du bliver nok lige nød til at sænke briksen først så jeg kan komme ned........ han blev helt befippet og øhh ja ja selvfølgelig og så skynde han sig ud og sagde at han ventede på kontoret.......

Men det er dét jeg mener, han var også så sød mod mig, helt uvented og på vej hjem tænkte jeg på at det nok for læger er forbudt at have frække tanker om deres patienter, men er det også forbudt den anden vej rundt?? Personligt håber jeg aldrig jeg skal møde ham her andre stedet end hos lægen, at møde ham i byen ville godt nok være nitten, så ved han at dér sidder en pige med et snævert underliv.......!!!! UFED tanke!!

Så i går aftes lå jeg længe og tænkte på alle de sjove gode oplevelser jeg har haft i 2010 og i januar måned og ingen, ingen af dem indeholder én eneste tanke eller oplevelse hvor Norman er i og med den dejlige bekræftelse faldt jeg endelig i søvn omkring kl. 01.00 - kl. ca. 03.40 vågned jeg ved at jeg kamp svedte, altså virkelig svedte og det på trods af at vinduerne er åben, jeg fik sparket noget af dynen af og lå og damped - og endelig faldt jeg i søvn og da uret ringed til at jeg skulle op og træne, alene fordi min coaching buddy skulle til møde, så slog jeg det fra og sov videre - skarn! Men ja, jeg trængte vel til mere søvn eller også er jeg doven, who knows

Og nu sidder jeg her og har lige læst en kommentar som der er blevet lagt til mit sidste blog indlæg i går, det er nok meget rigtig det som står i kommentaren, eller faktisk så er det rigtigt det hele, ting tager bare tid at bundfalde, specielt hos mig. Men to ting er specielt rigtige, dels det med at Norman flytter rundt hele tiden, det er en typisk 7'er ting i Ennegrammet, det kan jeg jo se på mine coaching buddies, men slet ikke i så udpræget en grad som hos Norman og det er helt klart et af deres svageste punkter, de føler sig låst fast og spærret inde hvis de ikke har deres rejsefrihed men det giver dem også en indre uro når de så er afsted eller er i gang med at flytte igen igen igen - sidstnævnte kender jeg jo fra mig selv, man tror det bliver bedre et nyt sted og det gør det også i starten men så lidt efter lidt så bliver det som det var før - derfor har jeg også besluttet at blive her i København og få tingene til at fungere, det er HER jeg skal bo!

Men det er jo en rigtig dårlig egenskab at være så forvirret og her og dér som en bold i en flippermaskine hvis man samtidig drømmer om familie og stabilitet og om at spejle sig i sine forældre, måske det ikke er Normans drøm mere men det var det engang, og dén drøm deler jeg med ham eller måske delte jeg med ham og derfor ved jeg også at det for mig er vigtigt at få ro på i mit liv, ellers vil jeg aldrig kunne blive en god mor og en god kone .........engang i fremtiden!

Dernæst, den anden ting som faktisk fik mig til at grine lidt, er Normans medietække eller faktisk stor mangel på samme, han er lige så kejtet som jeg er hjemmevant, man skal virkelig tænke på hvad man sender ud, for selv om avisen fra i går er i skraldespanden i dag så ligger den på nettet forevigt - jeg taler af erfaring fra da jeg var på Radioen, visse ting skal man bare gå stille med! Men dét lærer han nok in due time, han burde få sine venner til at optage ham mens han holder fordrag eller bliver sat under pres i et interview, så vil han kunne se hvor stiv han selv ser ud, at se stiv og kold ud, dvs. uden spil i øjne og liv i ansigtet så virker man hurtig arrogant og utroværdig, han burde få sig en medietræner eller en mediecoach. Faktisk så er der hos Mindjuice hvor jeg tog min uddannelse et kursus i at holde taler og foredrag og give interviews foran mange mennesker, det er et af de få kurser jeg aldrig ville tage.

Da jeg boede i USA havde jeg et fag som hed "Speach Turnament" hvor jeg lærte at holde taler og fordrag og jeg var faktisk rigtig god til det, og er der stadig - dét er et af de punkter hvor min selvtillid aldrig har fejlet noget, jeg kan bare det der skidt med at underholde andre på et sagligt og naturligt niveau - dét kan Norman ikke! :-)

Nå - back to reality, i aften kommer mine coaching buddies på besøg og vi skal øve mere coaching stuff - og i morgen er det onsdag og så starter modeugen for alvor og min søde coaching buddy har inviteret mig til alle mulige modeuge fester, bla. skal jeg til en fest hos - hold fast - EUROMAN i morgen........daaaaaaaa!! Dét bliver sjovt!!

Så nu starter endnu en skøn måned!! Farvel Januar og aldrig nogensinde på gensyn!!

Ingen kommentarer: