onsdag den 9. marts 2011

Min Sindssyge Ex-Lejer

Jeg har sovet så dårligt i nat, min ex-lejer har i et svarskrift, som jeg ikke rigtig kan finde ud af er laved af hende eller hendes advokat, det ser meget sjusket opsat ud og der er ingen brevhoved eller underskrift på........så det må jeg lige høre min egen advokat om, anyway - hun henviser bla. til min youtube konto hvor jeg har lagt et klip ud af mig selv som går og maler gården og hvor jeg leende fortæller at jeg endelig har fundet en god lejer til ejendommen, en kattedame og at min gudfar vil slå mig ihjel når han opdager at jeg lejer ud til en kattedame, jeg fortæller også at jeg får 10.000 kr om måneden osv.

Dét klip, som jeg jo ret uskyldigt har lagt på nettet for at min veninde i Arizona, Mexico og Florida kan se min gård - de er også de eneste "abonnenter" jeg har derinde, dvs. jeg er venner med dem på youtube og de er venner med mig - når de så uploader en film med deres børn, huse osv så får jeg en mail med det og kan gå ind og se det. Film klip er ofte meget tunge at sende pr. mail og derfor er youtube jo en super måde at holde kontakten på lang afstand - men det er derfor klippet fra 2008 ligger på nettet men nu frygter jeg at det kan bruges i retten mod mig i et twisted sammenhæng, dvs. sådan som de beskriver det så leer jeg hånligt da jeg siger at jeg får 10.000 kr for lejemålet og dét er et bevis på at jeg har handlet i ond tro...............WTF!!!

Jeg er nok den person i verden der har mindst lyst og grund til at det her skulle gå galt, det er jo mit liv og min økonomi!!! Hvorfor skulle jeg handle i ond tro?

I don't get it - og ordet "ond" skræmmer mig også, jeg er ikke ond..........

Jeg har brugt hele morgen på at ringe til alle mulige mennesker som ligger inde med information og billeder af min ejendom fra perioden op til indflytningen og op til nu - jeg har IKKE ønsket det her og jeg skal gøre alt hvad der står i min magt for at komme fri af de her beskyldninger!!!

I går ringede den colombianske fotograf til min coaching buddy fra New York hvor han bor, først ringede han og så sagde hun at han måtte ringe senere fordi hun var på arbejde - jeg blev helt forfærdet, hvordan kan hun sige sådan, hvad hun hvis han ikke ringer igen?

Hun på den anden side mener at det er en del af et "spil" som man må spille for at få en mand til at blive interesseret i en, måske det er dérfor ingen mænd er intersseret i mig? Fordi jeg siger tingene som de er og ikke skjuler noget?

Anyway, et par timere senere ringer han og de taler i en times tid hvilket vist var meget hyggeligt. Et par timer går og han ringer igen, mens de taler så siger han pludselig "min søster ringer må jeg lige ringe tilbage" og så lægger han på.
Min coaching buddy tænker at det nok er hans kæreste som ringer men hun er egentlig ligeglad for hun har  jo intet gjort galt udover at bolle ham, og da hun ikke har en kæreste må problemstillingen jo ligge på hans banehalvdel, hvilket jeg er 100% enig i, selv om der selvfølgelig altid er det moralske aspekt i en sådan sag, men igen - enhver er sin egen lykkes smed........

Pludselig ringer telefonen igen fra et andet udenlandsk nummer, min coaching buddy tager telefonen og pludselig er der en kvindestemme som råber og skriger af hende om at hun skal ikke snakke med hendes kærese og at hun godt ved at hun har bollet ham osv.

Min coaching buddy bliver helt forskrækket og lægger på - jeg var SÅ flad af grin da jeg hørte det, hvis det var mig ville jeg med største fryd rulled min sydstatsslang ud for fulde gardiner og kaldt hende alt lige fra en smelly count til en basketcase og fortalt hende at hun ikke skulle ligge og spamme mig med opkalds...........jeg elsker det amerikanske sprog!!!

Straks efter igen ringer telefonen tre gange lige i træk, her har min coaching buddy mig i røret og tør ikke tage sin anden telefon..........

Efter at vi har ligget og skreget af grin over ham Carlos' kæreste (som så viser sig at være ex-kæreste) og jeg har prøved at forberede min coaching buddy på at hende koen nok er sådan en som slår med flad hånd, rykker i hår og spytter og at det må hun ligesom være forberedt på når hun nu tager til New York om en uges tid så ringer telefonen igen igen og nu er det så ham Carlos som ringer - han fortæller at hans ex-kæreste har forsøgt at ringe til ham, da der så er optaget så går hun ind på hans mobilkonto hos mobilselskabet (!) og dér kan hun se alle de tlf. numre han har ringed til og bla. min coaching buddies hjemme nummer, dét ringer hun så på og sviner hende til - hvilket jeg syntes er lige grovt nok, for hun ved jo i teorien ikke at de har været sammen, hvad nu hvis det var noget mht. arbejde?? Sindssyge kvinde!!

Tænk at hack sin ex-kærestes mobilkonto.........wow dén havde jeg aldrig kommet på af mig selv! Og jeg kunne virkelig aldrig finde på at gør det, jeg ved bedre end nogen anden hvor ondt det gør at blive ignoreret og forladet, trust me on that one - men dertil og så til at ville den person man før har elsket så højt noget ondt, dér er langt.............og jeg kunne aldrig gøre sådanne ting.

Da Kunstmalerne gik fra mig var jeg ikke spor ond og da Norman vendte 180 grader ud af det blå var jeg heller aldrig ond ved ham, jeg mener hvorfor skulle jeg? Hvad vil jeg få ud af det? Intet positivt i hvertfald.

Men kors hvor var det sjovt at høre om - det er jo helt klart også derfor at hun nu har added min coaching buddy på facebook og skifted hendes profilbilled ud med et hvor hun kysser Carlos..........altså alle de der kyssebilleder, I don't get it - jeg tænkte på det i går da jeg gik fra arbejde over mod bilen (en ca. 16 min. gåtur) Jeg kan sagtens forstå at man som nyforelsket og som forelsket generelt ønsker at fastfryse et øjeblik og mindes det forever men dértil og så til at lægge disse billeder ud offentligt, dét forstår jeg ikke.

Jeg har også billeder af mine forældre som kysser og Far som krammer Mor - hvilket er skønt at se at de stadig gør nu her når de snart har været gift i 40 år, men jeg ville aldrig lægge sådanne billeder ud offentligt.

Jeg lyder vist lidt som en snerp men det er jeg nu ikke, jeg holder bare mine personlige følelser for mig selv, og at kysse og at holde i hånd er i den grad personligt for mig og jeg ville aldrig dele det med nogen!!

Jeg har desuden beslutted at gå tilbage i mine gamle indlæg og slette en masse om gården, da jeg er bange for at min sindssyge ex-lejer vil finde min blog, hun fandt min youtube konto og dét kan jeg leve med men jeg kan ikke leve med at hun finder denne her blog!!!

Så her i weekenden vil jeg slette en del indhold og måske endda hele blog indlæg fra min blog for at undgå at der kan søges på informationen.

Puha bliver helt svedt ved tanken om at HUN af alle mennesker vil genkende mig!!!

Ingen kommentarer: