fredag den 4. marts 2011

Norman Konklution

Dette blogindlæg vil jeg dedikerer til mine - forhåbenlig - stærkt svindene tanker omkring Norman.

I går mødte jeg først med min veninde Annabell, vi tog på cafe Von Fressen på Vesterbrogade og sad dér og snakkede om alt muligt lige fra god sex til nøgne mænd, til fremtidsdrømme, studier, penge, dårlige veninder osv.
Vi talte selvfølgelig også om Hr. Romlund og hans mærkelige opførelse og om Norman. Annabelle som jo har mødt sin kæreste gennem dating.dk hvor jeg havde en profil fordi JEG gerne ville have en kæreste og derfor fik lokket hende med til en dating single fest hvor hun så mødte sin nuværende kæreste - og flyttede med ham til Australien i 6 år! Anyway, Annabelle har mødt Norman mange gange og ved alt om ham og jeg, ikke at der er noget "ham og jeg" men alt omkring hvad der er sket, hvad jeg har følt og oplevet og hvordan Norman har behandlet mig.

Annabelle fortæller at hun i et eller andet skod sladderblad læste en artikel om Normans plastik fantastisk frille der var blevet interviewet ang. hendes forhold til Norman - Annabelle kunne ikke huske hvad interviewet decideret indeholdt men som hun sagde så var hendes konklution efter at ha læst det at pigen var lige så blank som Amalie fra Paradise Hotel og Amalies Verden, jeg var flad af grin - hvis dét er tilfældet så er den jo helt galt for den pige har jo ikke ret mange pastaskruer at flytte rundt på!!

Annabelle fortalte at der var et billed i artiklen af plastik fantastisk frillen hvor hun som en anden teenager havde taget et billed med sin mobiltelefon, lidt fra siden med brystet skudt frem, trut mund og store øjne, mens Annabelle fortalte kunne jeg levende se et sådan billed for mig - jeg har to niecer som er 12 og 15 år, en kusine på 16 og en kusine på 11, alle sidder de netop sådan på deres facebook billeder som de tager med deres mobiltelefoner eller webcameraet på deres computer - et sådan billed er for mig et tegn på at man ikke er rigtig voksen og stadig har et stort behov for at icenesætte sig selv, sådan et "se mig se mig billed" hvilket også er helt okay, jeg mener de små piger jeg kender er jo kun teenager og de skal være sådan - men hvis du er 20 år og på vej til at blive fuld myndig og gerne vil virke klog og blive advokat så skal du jo ikke sidde sådan i ét eller andet hjernedød gossip blad og lave udtalelser som får Amalie til at virke skarp!!

Annabelle sagde at frillen kun er en kransekagefigur som mænd i en vis alder åbenbart ofte har behov for at ha, det er som om de kan få alt andet for deres penge og så skal de så lige ha en tynd blondine ved deres side som prikken over i'et. Jantelov eller ej, Norman har en rigtig god økonomi og den har han selv skaffet så selvfølgelig skal han også have lov tl at leve det liv han vil og det liv han ønsker uden hensynstagende til hvad andre mennesker måtte mene tænke eller tro.

Men når det er sagt så er det stadig lidt svært at forstå hvorfor en mand i hans alder med hans position i livet vil vælge en sådan pige som hans livsledsager - det er derimod ikke svært at se hvorfor en så unge pige vil vælge ham.

Se på det sådan her:

Her er Norman.
Snart 39 år.
Mange millionær.
Ubegrænset Kredit på sine guldkort
Arbejder 2 dage om ugen max og resten af tiden nyder han livet på første klasse.
Rejser på ferie når det impulsivt passer ham.
Han har flere dyre ure.
En bil til 5 millioner (og sikkert flere)
To fly
Hus(e) i Danmark
Hus i Spanien
Hus i London
Dyr (men dårlig) tøjstil
Letter overvægtig omkring maven
Ca. 178 høj

Hvem ville ikke gerne leve et liv sammen med ham? Hvis man vel og mærke ikke kender til hans virkelig dårlige egenskab: Total mangel på empati og sympati for andre mennesker følelser og behov. Alle! Specielt tynde blonde piger med en smag der er for dyr til SU.

Her er Norman  
Snart 39 år.
Ejer af ét stk. Visa Elektron.
Arbejer Mandag til Fredag 7 til 16.30 som elektriker og laver sort i weekenden og ferier
Rejser på ferie én gang om året
Ejer ét ur fra Jack og Jones
Bil: En brugt bourdouxfarved Pegeuot 405 fra 1997
Bor til leje i en stor 2'værelses lejlighed på grænsen til København
Tøjstilen er HogM, Jack and Jones og hvad Mor ellers giver i julegave.
Letter overvægtig omkring maven
Ca. 178 høj



Hvem vil være kærester med ham? Ikke ret mange og specielt ikke en plastik fantastisk frille på 20 år som inderst inde drømmer om en genvej til et liv på første klassse. Hun ville gå på jagt efter en yngre mere spændene udgave på byens innsteder. Jeg på den anden side syntes sidstnævnte lyder meget mere som potentiel kærestemateriale - hvis jeg vel og mærke ser bort fra de dårlige menneskelige egenskaber.

Grunden til at jeg bedst kan forholde mig til sidstnævnte er fordi dén person, dén Norman ville jeg kunne oparbejde en formue sammen med, vi ville sammen kunne spare op og glæde os over forventningens glæde ved at se vores mål komme tættere og tættere på. Jeg ville ha flere redskaber at arbejde med - jeg ville kunne give ham en fin bluse og han ville blive utrolig glad og ikke som først nævnte Norman der ville lægge den ind i skabet til alt det andet endnu dyrere designer tøj.

Sammen med sidstnævnte Norman ville jeg kunne glæde mig over at mine brødre er så fikse med biler og vi ville kunne købe en dejlig skøn bil til en super pris gennem dem - mine forældre ville forstå hans job og dermed føle at de forstod ham og dermed igen at de forstod min kæreste og dét ville give mig en uendelig ro indeni.
Ingen vil kunne forstå førstenævnte Normans liv - jantelov eller ej, mindre kan sagtens gøre det og hvis jeg var kærester med førstnævnte ville jeg jo aldrig kunne gøre noget for ham som ville fylde hans hjerte og krop op til max - sidstnævnte ville jeg kunne fylde op ved blot at være mig, Deiddre-Ann, dét alene ville være nok resten af livet.

Og set på den måde, fra den vinkel af - så må jeg desværre give Norman ret, hvor meget det end ikke huer mig!!
Tilbage i 2005 sagde Norman til mig om jeg trode pigerne ville være lige så vilde med ham hvis han var HT buschauffør - jeg kan ikke huske mit svar dengang men i dag må jeg nok erkende at: Nej Norman, det ville de ikke - hvis du var som ham jeg netop remset op, så ville du få fisse 2 gange i kvartalet - hvis du vel og mærke var heldig, men fordi du kan og vil og lyster at leve et liv som Hugh Heffner på første klasse så har du nu en kæreste som 99,9% ikke ville blive ved dig hvis du pludselig blev Norman nr. 2.

Tag min veninde Annabelle feks. hendes kæreste havde nul kroner og en hidsig ex der plukkede ham for børnebidrag da hun mødte ham - sidstnævnte havde dog fået mig til at vende om i døren, men Annabelle blev og i dag tjener hendes kæreste 1,1 mio om året. Dét syntes jeg er seriøst mange penge!

Men som i sidste uge da de havde "kærestedag" var det Annabelle der betalte for det hele med hendes SU penge, fordi hun føler at hun så også giver lidt, selv om hendes kæreste syntes hun er fjollet fordi pengene jo kommer fra det samme sted fra i sidste ende, men jeg kan meget godt forstå Annabelle - det føles rart at kunne betale sin andel også, og det er forfærdeligt at have gæld til familien!
Annabelle kæreste har, ligesom min veninde Bentes kæreste også tilbudt at betale hele hendes gæld af til hendes forældre, men Annabelle tjener okay og hendes kæreste betaler alt så som husleje osv. ja faktisk alt udover hendes eget forbrug, så hun afdrager hver måned et fast beløb til sine forældre for at få dén gæld ud af verden - og jeg forstår hende godt!

Når jeg engang begynder at tjene penge igen, så skal der også bare høvles af på min gæld så det gør noget! Det kan kun kun kun gå for langsomt - men stadigvæk, hvis jeg havde en kæreste der tilbød at betale det hele i ét hug, så sagde jeg nu ja tak alligevel. Jeg ville samtidig få laved helt legale dokumenter hos en advokat så der aldrig nogensinde kunne blive et tvivlsspørgsmål om hvad og hvor meget der er betalt og skyldes væk, og så ville jeg afdrage til min kæreste på den måde - jeg ville altid afdrage min gæld!
Man skal ikke hvile på lauerbærerne og nasse på sin kæreste. Aldrig.

Men altså - for mig hjalp det virkelig i går da Annabelle og jeg sad og satte Norman op i to slags papfigure ved siden af hinanden ligesom i en reklame for to teleselskaber: Her er det fine teleselskab som alle de kendte må eje men som ikke rigtig rummer noget inden i og her er det helt almindelige teleselskab som kun det helt almindelige mennesker vil eje men som faktisk har ægte værdier inden i..........

Jeg vil derfor drage ud i verden og finde mig en Norman #2 uden mangel på empati og forståelse og så vil jeg håbe af hele mit hjerte at Norman #1 ikke en dag kommer til at sidde med et knust hjerte og en følelse af at "det her forstår jeg ikke" inden i - for selv om han er en usympatisk røv så fortjener ingen mennesker at have de følelser og dén oplevelse!

Ingen kommentarer: