fredag den 4. marts 2011

Summary

Okay så er jeg igen kommet bagefter med at skrive - HADER når det sker, så er der alt for meget at skrive om og jeg føler jeg sjusker hvis jeg ikke husker det hele, detaljer er jo vigtige, i hvertfald i mit liv!! :) Og selv om jeg har ultra klæbe hukommelse og er ekstrem observant så falmer minder jo også i min hukommelse, om end nok en hel del langsommere end i alm. menneskers hjerne. Jeg er én gang for et par år siden blevet testet gennem Mensa Danmark, min IQ er på 143, dvs. 3 points fra at være bland de top 2% af den Danske befolkning som er/kan være medlem af Mensa.

For at kunne dét skal man have en IQ på 146 eller derover. Jeg har kun to gang i mit liv mødt andre som er medlem af Mensa, begge var to utrolig småtbegaved fyre, småtbegavet i den forstand at de sikkert var super gode til kvantum fysik men ikke til mennesker, jeg er heller ikke super god til mennesker men jeg er i hvertfald bedre til mennesker end kvantum fysik, that's for darn sure!!

Nogle gange så tænker jeg på om jeg var sådan et barn, da jeg var lille, som ville have haft gavn af at være medlem af Gifted Children? Jeg var i hvertfald meget meget markant anderledes end mine venner og blev tit mobbet.....ikke særlig sjovt. Jeg blev 5 år i juli og startede i skole i starten af august samme år, da jeg startede i skole kunne jeg allerede læse Lotte, Totte og Troldepus bøger for mine klassekammerater inde i puderummet, når jeg gjore dét syntes de jeg var sej og sjov og sød men når vi var på legepladsen hvor jeg slet ikke kunne finde ud af noget, hverken at sjippe, hinke eller lege så slog de mig -og jeg blev hende pigen som sparkede, spyttede og nibbede drengene, to negle ned i huden og så bare hiv fast!!

Jeg kan stadig huske at der var et KÆMPE kastanjetræ midt i skolegården på Kornmod Realskole i Silkeborg (Lorte Privat Skole!!) og dér stod jeg altid med ryggen mod træet så ingen kunne komme bagfra og var klar til kamp, da jeg blev lidt mere snu lærte jeg hurtigt at kravle op på toppen af det røde legehus som stod til venstre for træet, dér kunne de andre små skvatted overklasse møgunger ikke komme op uden at grise deres fine dyre tøj, så dér var jeg i fred - jeg var nemlig ligeglad med mit tøj!

Da vi skulle rykke op fra Børnehaveklasse til 1. klasse blev jeg af én eller anden grund holdt tilbage og måtte gå Børnehaveklassen om igen, jeg fik resten af min skoletid dét til at betyde at jeg var for dum til at gå i skole og med en sådan indstilling i hoved hos et barn så er det jo nemt for dårlige lærere at få et barn til at tro på at det faktisk er snot dumt - i dag ved jeg det var fordi jeg knap var én meter høj og vejet noget med 17 kg og var en lille bitte pige som slet ikke så ud af noget særlig og mine forældre var bange for at jeg ville blive tromlet ned hvis jeg rykkede op, så det gik med til at holde mig tilbage OG til at sende mig til talepædagog så jeg kunne lære at artikulerer korrekt og tale langsooooooomt - som om dét nogensinde har hjulpet!!
Lotte Heise go home!!

Det eneste jeg kan huske fra den tid af, er at jeg altid blev hevet ud af legetimen for at sidde og lærere remser og rim uden ad, rim som jeg kan i dag men som ikke har noget formål, hvorfor måtte jeg ikke lege med de andre når jeg nu havde fået at vide at jeg netop ikke måtte komme i rigtig skole (1. klasse) fordi jeg skulle lege meget mere?? Og når jeg så skulle lege, som jeg jo var blevet lovet (Frk. Klæbehjerne huskede jo hvad de voksene sagde!) så skulle jeg pludselig op og sidde og terpe dumme rim om Freddy Fræk Fra Fakse Som Fangede Femogtyve Fiskefrikadeller............men jeg måtte ikke få bøger til at skrive og regne i............dét gav overhoved ingen INGEN mening i mit 5 årig hoved!!!

Så jeg lærte hurtigt at voksene lyver og at børn driller - great start on a school life! Som så kom til at vare 11 fucking ÅR!!!
MINE børn kommer ALDRIG NOGENSINDE EVER til at gå i den danske folkeskole og hvis dét en dag viser sig at være ENESTE udvej efter at hjemmeskoling og privatlærere er afprøved, så bliver jeg selv lærer så jeg kan passe på mine børn! Den danske folkeskole er én stor fælde fyldt med mennesker som ikke kan fyres fordi det at have en stilling inden for kommunen - selv om du er en lorte lære - gør at du er livstidsansat! Jeg ved faktisk ikke om det er sådan mere, men det var det da jeg gik i skole, jeg har haft nogle af de mest sadistiske efterlevn fra 50'ernes folkeskole!! Føj hvor nogle lærere jeg har mødt, ikke kun én eller to eller tre men MANGE!!

Nå - ups jeg kom vist (igen) ud i et svingærinde!!

Back on track - i går fortalte jeg jo at jeg havde drømt om Kunstmaleren...........jeg havde helt glemt min drøm men den slog mig pludselig da jeg sad og skrev om ham. Jeg kan ikke huske hele drømmen men bare en sekvens af den.

Vi ligger nøgne sammen under én dyne. Jeg ser det hele fra hovedgæret af. Nede ved fodenden af vores seng ligger mine forældre (!) og sover - til højre for vores seng ligger mine små brødre og min søster og sover (!) Don't even ask why - jeg tror lidt opsætningen var som da vi var på sommerferie i Italien for et par år siden og ved en fejl fik for få værelser så jeg kom til at sove sammen med mine forældre som lå og fnisede under dynen - NASTY oplevelse skal jeg lige hilse og fortælle, ja ja fint nok at mine forældre stadig knalder efter 40 år men fandeme ikke mens jeg høre på!!

Men vi ligger dér under dynen og jeg kan huske at jeg tager min venstre hånd og føre Kunstmalerens halvslatne morgen stive dillerdaller op i mig, jeg er 100% bevist om at vi IKKE bruger beskyttelse men det gør mig åbenbar ikke noget i drømmen, hvilket er virkelig usansynligt at jeg nogensinde ville gøre i virkeligheden, men så ligger vi dér og boller stille under dynen uden at nogen af de andre høre noget, Kunstmaleren holder mig for munden for at jeg ikke skal "pruste" - jeg er ikke en skriger, men jeg giver bestemt udtryk for hvad jeg godt kan lide.

Næste dag, i drømmen, er min mor sur over at vi har bollet - jeg benægter selvfølgelig alt, hvorfor skulle jeg dog gå i seng med min ex? Min søster siger at jeg lyver og at de alle ved det, jeg bliver mega sur for jeg har selvfølgelig ikke haft sex med min ex og slet ikke uden kondom............

Og så kan jeg ikke huske mere af drømmen...........hvorfor bollede vi uden kondom? Hvorfor bolled vi overhoved? Og hvorfor var min familie dér? Personligt så tror jeg ikke at min far ville kunne være i samme rum med Kunstmaleren uden at give ham en kæmpe overhaling, for slet ikke at tænke på hvad mine brødre ville gøre.............bizar drøm. Og hvorfor drømte jeg lige netop dén drøm op til 2. marts 2011, niårsdagen for afslutningen af vores forhold??

Jeg var jo som sagt til kagekusus i går, jeg var liiiige ved ikke at tage afsted, jeg fik pludselig følelsen af at dét ikke var en god idé - sådan får jeg det nogle gange, det er min krop som laver "overspringshandlinger" for at undgå visse ting - så fortæller min krop mig at jeg er træt, sulten eller at jeg slet ikke gider tage afsted.......men  nu da jeg VED hvad det er som sker, så ved jeg også at jeg bare skal ignorere det og tage afsted alligevel og når jeg så ER afsted, så er det også altid rigtig sjovt.

Jeg lavede ikke en suuuuper fin kage, jeg mener halvdelen af damerne på kurset var unge trendy Østerbro mødre som skulle lave en fin kage til deres unge i børnehaven, en skulle lave en fin fødselsdagskage til sin ét årige søn - seriøst, giv ungen en rulle gavepapir at gnave i, det kender ikke forskel!! Kagen er da helt klart for forældrenes skyld!!

Nå men de lavede de vildeste kage tema'er, ene af frøer, ene af blomster, blade osv. Jeg lavede alt muligt og fik en mega grim kage med hjem, men jeg fik så samtidig lært at lave både knapper, blomster, frøer, blade, hjerter osv. Jeg fik også lært at rød og sort farve smitter (meget!) af på hænderne og at de farver helst skal ligge lidt og sunde sig inden de kan bruges, ellers bliver de super klistred. Så jeg afprøvede forme, farver, boarder osv og der var INTET tema på min kage......... se selv


Lægger Fondand på - meget nørded snirkelarbejde = Lige mig!

Ælte Ælte Farver - FODNOTE: Husk at tage ringene af!!

Knapper og Blomster

Mærkelig Udseenede kage men den er min :)

Burde måske liiiige lære lidt med afstandsbedømmelse kontra placering.......hihi


Board, Knapper og Blomster Minus afstandsbedømmelse Lig med begynder problemer

Eneste minus ved kurset var helt klart læreren!! Kühe!! Sidst da jeg var på Cup Cake kursus var det en stor dejlig rund dame som bare elskede kager og var så fantastisk til at fortælle om sin viden, hvad man kunne, om produkterne og ja bare generel til at lærer fra sig - jeg blev næsten helt forelsket i at høre hende fortælle fantastisk var hun!!

Så det var pænt kold vand i hoved at få en ny lærere som bare var øv - hun begyndte allerede at rydde op kl. 19.45 hvilket jeg skal sige var pænt stressende - jeg tror jeg hørte mindst 5 gange om at hun skulle med et tog op til Nordsjælland og hvis hun ikke nåede et bestemt tog så skulle hun vente én time i Hillerrød - til sidst var jeg lige ved at sige til hende: "Ved du hvad, jeg har faktisk betalt for at lave kager indtil kl. 21!!! Så stop med at brokke dig og med at rydde op - do your job lady and buy a fucking car!!!"

Dét gjore jeg selvfølgelig ikke, men fuck hvor var det irriterende!! En dame ved mit bord som har taget kurset før sagde at sådan var "hun altid" - hvor er dét dog uopdragent at være sådan!! Jeg mener, hvis hun ikke mener at hun kan nå at vi laver kager til kl. 21, som vi betaler for og bagefter kan shoppe i ½ time, som vi er blevet loved - så burde hun måske slet ikke være lærer på kurset? De kan fandeme ansætte mig i stedet for!! Ja ikke at jeg er lige så god til at lave dekorationer men jeg er i hvertfald bedre til at lærer fra mig og til at have tålmodighed med mennesker i learning progress!

Da kl. var 21.11 på mit ur stod jeg udenfor ved min bil - samme med alle de andre, virkelig stressende og jeg skulle end ikke købe noget!!!
Jeg var faktisk harm at jeg var lige ved at skrive et brev til dem som afholder kurserne men så tænkte jeg alligevel at det nok var dumt for min fremtidige deltagelse sådan at gøre mig upopulær, men altså hvor stridt at opførere sig sådan! Hun punket også os alle for at vi skulle skrive til ledensen/ejerne og sige at vi ville starte kl. 17.30 i stedet for kl. 18.00 så hun kunne nå sit skide tog - der blev talt så meget om tog den aften at var man gået forkert så ville man tro det var tognørdernes konference og ikke et kagekursus!!!

I dag har jeg været til samtale hos et firma i lufthavnen, de vil gerne ansætte mig - siger de - jeg hopper nu ikke op og ned før jeg har en kontrakt i mine hænder, og en sådan kan jeg ikke få før jeg er sikkerhedsgodkendt og clearet mht. straffeattest og børneattest - det var lige før jeg blev stik fornærmet da de spurgte om jeg havde noget på min børneattest!!! WTF!! Ligner jeg et menneske der kunne gøre et barn fortræd?? Hmf! Men det er jo ting som de skal spørge om men alligevel..............*trutmund*

Jeg kan først starte på sådan et kursus 11. Maj - hvilket passer som sokker i en sko, som fod i hose som pot og pande som ying og yang, som et stykke flækket flintesten som som som ja fan-fucking-tastisk!! Dét betyder jo at jeg faktisk kan nå at gå en pilgrimsvandring!!! Yabadabadooooooooooooooooooo!!!

Via de la plata I'm coming!!! Wait for me!!

Og så har jeg (måske) et job når jeg kommer hjem - har jeg ikke, så begynder jeg at læse nogle Merkonom fag, gerne It og Kommunikation, det er det nærmeste jeg kan komme på ting jeg elsker, it og kommunikation. Jeg ved ikke helt hvordan jeg kan bruge det i forhold til mit drømmejob men det skader vel aldrig at ha og desuden har jeg to års SU tilbage, da jeg ikke kunne få noget da jeg læste i London, så dét snupper jeg gerne nu - SKØNT at have en plan, nu håber jeg bare der ikke falder en træstamme ind i mit lykkehjul og smadre det hele inden jeg når at nyde det!

Så: Pilgrimsvandring og så Job/Uddannelse = Good Plan!
I dag kom min veninde Annabelle til København, hun er skvatted i badet for et par uger siden og vralter som en gås :) Ja jeg kan selvfølgelige ikke rigtig tillade mig at grine, men det gør hun også selv og hun ved godt at hun går som en klunted en - det er noget med at hendes ledbånd har sat sig fast under knæskallen...........lyder smertefuldt!!

Anyway, vi skulle udveksle julegaver (!) bedre sent end aldrig og jeg havde selvfølgelig glemt hendes og mit elsked kamera, men min gave fra hende var to helt fantastiske ting, jeg blev rørt!!



En CD med Duffy som jeg syntes synger helt vildt godt - dernæst så sagde Annabelle at hun vidste hvor meget min pilgrimsvandring betød for mig, så i stedet for at give mig en gave så havde hun sparet lidt op (af hendes SU!!!) og her var et bidrag til min tur!! Seriøst, are you kidding me?? Hvor har jeg bare nogle fantastiske veninder!!!!! Det her er min første nye 500 krone seddel, ergo ved jeg nu at jeg resten af mit liv vil kunne huske hvornår jeg så den for første gang - det var da min veninde gav et bidrag til min tur! Århhh Annabelle du er FANTASTISK!!


Tænk at være sådan et menneske?? Tænk at der findes så slette mennesker som min Gudfar der gramser på mig, som Norman der taler grimt og ingen empati har, som Hr. Romlund der lyver, som Chefer der aldrig vender tilbage på ansøgninger, som mine tidligere lejere, som Gaddaffi i Libyen og som Piraterne i Somali Land og så findes der mennesker som min(e) veninder der ud af næsten ingen penge spare 500 kr op til at jeg kan komme ét skridt nærmerer min pilgrimsvandring..........veninder der bare er der. I'm so truly blessed!

I morgen går jeg i banken og sætter pengene ind, så jeg kan få renterne af weekendens dage også.......og hvis jeg gør det inden kl. 12 så får JEG fredagens rentesats - se vidste du dét? At rentesatsen for en dag tilfalder banken hvis pengene er indsat efter kl. 12? Det er dérfor at løn ofte første er tilgængelig på din konto efter kl. 12, de snu banker snupper lige renten for samtlige danskers løn på lønningsdagen..........smart "lille" finte........

De sidste par dage har jeg synets at der har været så "underlig" stille i lejligheden og så i går slog det mig pludselig og ud af det blå at udluftninge på wc'et som køre konstant var gået i stå - HELT fantastisk! For første gang i denne her vinter har der ikke været pivkoldt på mit badeværelse!! Men fordi det er en andelsbolig og alle skal være så fucking solidariske og liberale så skal udsugningen jo køre hele tiden fordi alle solidarisk hæfter for fugtskader.........jeg er nu klog nok til at lufte ud så der aldrig er fugt, hverken på wc'et eller i mine stuer men nej nej alligevel skal jeg trækkes med en udsugning der starter kl. 06.00 og stopper kl. 23.45!! Og den LARMER!!

Længe leve kapitalismens egenrådighed!

Men nu kører den desværre igen.........bommer - og min alkoholiserede overbo snorker igen som et helt damplokomotiv, stive apperat! Han lugter også når jeg møder ham - jeg er begyndt altid at kikke ned når jeg går forbi ham, jeg kikker enten efter mine nøgler eller noget andet i min taske så han ikke stopper mig og vil røre ved mig igen, kan stadig mærke hans fingre på min læber fra den dag jeg skulle i byen sidste år.........en dag da jeg kunne høre ham komme gående - han harker og hoster helt vildt - så sprang jeg ind i skraldeskuret (!) og gemte mig dérinde, blot for at opdage at han skulle ind med skrald - fuck! Jeg var fanget!! Der er kun én ind og udgang til skraldeskuret, så jeg gemte mig bag flaske containeren af ren skræk for at skulle gå forbi ham for at komme ud...............dét gør jeg aldrig igen, næste gang så løber jeg bare den modsatte vej, men en vej hvor der er flere muligheder for flugt end forbi en stor stiv mand og 14 skraldescontainer!!!

Jeg har forresten også fået indsendt min jagtudbytte oversigt...........ja jeg har jagttegn, men jeg kom overhoved ikke på jagt i 2010 så udbyttet var nul. Desuden rammer jeg ikke super godt, jeg kan sagtens skyde lerduer ned osv men jeg er ikke så sikker på hånden at jeg vil sigte på et dyr og skyde, selv om jeg har nul empati for dyr med mindre de ligger på min tallerken og dufter godt, så syntes jeg stadig at det er forkasteligt at skamskyde og dét skal aldrig overgå mig, derfor vil jeg gerne først tage et kursus i at sigte og ramme, men igen - money is too tight to mention! Desuden kan jeg ikke have mit gevær her i København da jeg ikke har et aflåst våbenskab. Min hånd er forholdsvis lille, så jeg har et riffel med underladning, dvs. ligesom i gamle Westernfilm så lader jeg ved at rykke ned i et håndtag i stedet for at lade på en hane.........ser ret cool ud og jeg kan virkelig godt lide at skyde!


Mit vildudbytte var 0 i 2010 - håber det bliver på et par fasaner i år men tvivler...........der er jo lige dét der kursus  jeg gerne vil tage......

Er sendt afsted :)



Ellers har jeg ikke så meget at fortælle - jeg har spist aftensmad med min coaching buddy her til aften, jeg skulle Mysteryshoppe Jensens Bøfhus' take away, ikke den store succes - hvad sker der lige for Jensens Bøfhus?? Jeg har altid godt kunnet lide dem men øhhh dét har godt nok ændret sig her på det sidste! To dårlige måltider/dårlig service ud af TO!!

Og NU er jeg piv træt - klokken er 01.04 og jeg VIL op og træne i morgen, min dunk bliver ikke mindre af at jeg sidder her og skriver vel..........

Jeg har forresten fået mine kanaler igen, så nu kan jeg se Bones igen! :) Men jeg ønsker mig den stadig i gave......

Ingen kommentarer: