søndag den 6. marts 2011

Dagen Før 1. Arbejdsdag....

Min dag i dag har som før beskrevet ikke været super spændene, så jeg løftede mig selv op, ruskede mig selv som en kattemor ville gør med en killing og rettede herefter ryggen og gik i gang med skabe nye tanker i mit hoved. Så jeg tog min skumle opvask, kvælte min strygebunke og tørrede støv af - sidstnævte blev jeg ligesom pænt overvældet af, hvor kommer alt det støv dog fra??

Jeg åbnede vinduerne


Piv beskidte vinduer......!!


Og kunne ligesom se at vinduerne stærkt trængte til at blive pudset, er du gal de er snavsede!!! Og det var vindueskarmen også, og hylden osv. osv. osv............ så jeg fik hældt noget duftende Ajax op i en spand og gik i krig med at tørre alle flader af, alle vindueskarme, hylder, lister, døre osv. fik en tur en duftende klud men vinduerne droppede jeg dog, for at få dem pudset så skulle jeg først hente stigen på loftet .........ALT for meget arbejde!!

Bagefter, da hele min lejlighed dufter af Ajax og forår, strygebunken er forsvundet og opvasken taget smutter jeg til fitness men jeg  havde lige glemt at de lukker kl. 19 så jeg nåede kun lige knap og nap at løbe 3 km så måtte jeg tag hjem da en småsur Fitness medarbejder kom og sagde at nu lukked de altså.........nå ja okay okay.

På vej hjem købte jeg en pizza (!!!)  og to cola lights, én til i aften og en til i morgen når jeg skal på arbejde, skal have madpakke med, eller det gør jeg da jeg ikke aner om der er kantine til rådighed i lufthavnen. Og jeg dur ikke til at være nye steder og så løbe tør for energi fordi mit blodsukker falder og jeg bliver nervøs og anspændt......puha nej - så jeg er forberedt, ½ liter cola light og Läkerol gajoler in my pocket!


Nasty Opvask på vej væk.......

Min fine lagkage måtte lade livet efter flere dage i køleskabet uden at blive spist


I går handlede jeg ind for 2. gang i denne her måned, kun få ting - nyt brød, nyt pålæg og en Ymer og så købte jeg det her dameblad




Jeg køber ikke særlig tit blade, dels fordi det er sådan noget light-reading og jeg kan godt lide bøger og tungere læsemateriale som sætter tankerne igang men også fordi jeg syntes de er alt for dyre i forhold til hvad jeg får for pengene, men når der er film med i bladet så køber jeg dem gerne, så får jeg ligesom to ting for én pris og jeg kan virkelig godt lide at se film, specielt chick-flicks - gemmer filmen til en dag hvor alt i tv er total naller :)
Min lille luksus ting!


Fredag aften lavede jeg forresten god mad til mig selv, af resterne af maden fra mit mysterybesøg hos Jensens Bøfhus



Salat, ris, kylling fra Jensens og lidt rød peber....


Det smagte overraskende godt men hvor er det altså naller kedeligt at spise alene ALTID eller 99% af tiden.......

Nå men noget helt andet - siden jeg skrev at der var mange som læste med fra USA på min blog så er der nu pludselig ingen som læser med fra USA! Vildt morsomt, for dels så kan det jo betyde at der faktisk er en som læser med og at det så er en som jeg kender eller en som på anden måde pludselig fik kolde tær af at læse hvad jeg skrev (helt klart "fortælling" fra min side af) eller også kan det betyde at det bare var noget jeg trode, altså at jeg trode der var nogen som læste med - never the less, det er der ikke mere.

Men jeg har set andre sjove ting på min blog og dem vil jeg lige dele her, jeg må sige at jeg ofte klukker af grin når jeg læser de her trafikkilder - tænk hvad folk som har en stor hjemmeside med masser af trafik kan finde af søge ord på deres trafikkilder? Dét kunne virkelig være humor at læse dem, nogle burde udgive en bog med trafikkilder, søgehints osv. fra diverse hjemmesider, sådan en letlæselig humor bog :)

kommer min canada goose jakke til skade hvis jeg smider den i vaskemaskinen (Øhhh ja hvis der er pels på)
maglebrædt brug (Det er nok en smule svært at finde et ubrugt maglebræt idet de ikke bruges eller laves mere, du ved vaskemaskinen .....)
salgsfuldmagt skabelon (Ufff vig fra mig!!)
tale til 30 års fødselsdag (Super tale jeg holdt til min søsters fødselsdag!)
danmarksjakkesæt (Ret så blæret et sæt som jeg ville ha givet min kæreste, hvis jeg havde haft én altså)
deidree-ann blogger (that's me)
folk der peger med lakridspiber lyver af helvedes til (Min all time favorti......WTF!! Hvorfor søger man på sådan noget? Jeg var færdig af grin da jeg læste den her!!!)
hot sex mam and doetre (Øhh skal der stå "Mand & Døtre?" SÅ VAMMELT! Dø klamme menneske!!)
løbetights (med hul i?)
ost frosting (Ad!)
lagkagehuset rugbrødsboller kalorier (rugbrød med rosiner i? Pwadder)
parmoni (Skod side som ikke fungerer optimalt, hvorfor launche noget som ikke er tip top?)
"to vandlåse" (Det er noget bras at ha på sit badeværelse hvis du spørger mig)
dating "skal man svare" (JA! Alt andet er uhøfligt!)
min kæreste er så langt væk anno 2011 (Super ærgeligt!)
pernille oldenborg lind (Det er en forfærdelig sag...)


Håber i morgen bliver en god dag........dét trænger jeg til

Faldt forresten over denne her hjemmeside - jeg syntes det er en god idé hvis den vel og mærke bruges korrekt, men sådan er det vel med alle hjemmesider? Hvis de bruges med omtanke og korrekt så er de gode?

Det er i hvertfald billigere end kunstigbefrugtning..... Regnbuebørn

Ingen kommentarer: