tirsdag den 8. marts 2011

Den Første Fuglekvidder!

Her til morgen, hvor jeg havde ualmindelig svært ved at komme ud af sengen, hørte jeg gennem mit åbne vindue en fulg synge noget så lystigt!! Dét var helt fantastisk, der er ikke noget sted i verden der er skønnere at være når foråret og sommeren rammer lille Dannevang!

Jeg ELSKER mit land!

Jeg lå under dynen og frydet mig over at jeg liiige kunne knibe to snooze ud af væggeuret før jeg måtte op. I går da jeg skrev glemte jeg helt at jeg først skal møde senere på arbejde i dag. Lang historie kort, jeg skal op på Tv2 Lorry og lave et indslag, no money men godt for cv'et - det har været beslutet længe jeg har bare helt svedt det ud når jeg har siddet her.

Da jeg sagde ja til jobbet var det også med dét forbehold at jeg kunne få lov til at møde senere i dag. Jeg skal være hos Lorry kl. 10.30 - jeg er sjovt nok hverken nervøs eller noget, jeg er helt cool, sikkert fordi jeg ved hvordan det kommer til at foregå.

I går da jeg skulle på arbejde for første gang gik min mave helt i hårdknude, jeg var hverken nervøs eller utryg eller noget, men nogle gange når jeg skal noget nyt så går min mave helt i baglås og dét er drøn irriterende! Jeg plejer altid at spise morgenmad og ca. 15 minutter, ½ time efter så skal jeg på toilet (bumme lum) og så er jeg klar til min dag - helt fantastisk at få lov til at skide på sit eget toilet frem for når man er på arbejde, steder hvor toiletterne er skumle, hvor det kan lugte og genere andre mennesker (kan lugte egentlig genere når man er på offentlige toiletter? Jeg mener, det er jo dét toiletter er til for.......?!) men i går af alle dage, så vælger min krop at sige "nej" og jeg kom ikke på toilet før jeg kom hjem fra arbejde - den sidste ½ time jeg var der kunne jeg mærke min mave rumle som om der var riiimelig meget gang i den.........men jeg nåede hjem og dét var fantastisk og her til morgen, ja så var alt back to normal! :)

Jeg er sikker på alle kan nikke genkende til ovenstående men kun folk som har prøvet at have forstoppelse kan 100% følge min tankegang - jeg ELSKER min morgenrutine!! Da jeg var på radioen gik min medvært altid ud og oversked toilettet omkring kl. 07.30 inden alle de andre mødte ind, problemet var bare at det var et lille toilet uden vindue og med en dårlig udsugning.........*pewwwwwwwwwwwwww* vi lavede altid en aftale om at han skulle spørge mig inden han gik derud, så jeg havde mulighed for at tisse af inden!!

I går da min coaching buddy og jeg var ude og spise besluttede jeg mig for ikke at nævne noget med Ayal, jeg har ikke hørt fra ham siden hans virkelig sure vrede og lidt sårende mail  søndag aften, jeg har ikke svaret på den. Jeg føler virkelig ikke at jeg har gjort noget, sagt nogt eller på anden måde har været skyld i denne her situation. Ayal var fræk sex da vi sidst var sammen men vi klikker stadig ikke og før det har han været 99% dårlig sex så han er ikke det store følelsesmæssige, bollemæssige eller venskabsmæssige tab for mig - SELVFØLGELIG er det rigtig ærgeligt at det skal være på dén her måde, men jeg må lærer at indse at jeg ikke altid kan få lov til at vælge på hvilken måde jeg skal skilles fra andre mennesker på, kunne jeg det så valgte jeg helt klart altid den gode venskabelige måde så man til enhver tid kan kikke tilbage og smile og ha det godt med det som engang var.

Vi, min coaching buddy og jeg talte om fyre (som altid) da vi mødtes. Da min coaching buddy var i New York bollede hun den her modefotograf fra Colombia som er meget kendt, feks. fik har han lige været i Frankrig på 2 dages optagelser (shoot) hvor han fik 1 mio dollars.........er du gal det er mange peng! Min coaching buddy har også en del fotografer i "hendes stald" men den som dér får mest er en som har fået en opgave til 1 mio danske kroner, hvoraf min coaching buddy så får 20%, dét syntes jeg også er seriøst mange mange mange penge! Jeg skulle være blevet fotograf må min konklution være, det er der åbenbart flere penge i end at være journalist.............!

Nå men ham her Carlos, the colombian dude, han bor sammen med sin kæreste (!) Utro svin men det er jo ikke vores eller min coaching buddys problem, nu har hans kæreste tilføjet min coaching buddy på facebook............*ups*.........men, selvfølgelig er der et men. Min coaching buddy har jo hørt om min venindes fake facebook profil og jeg har skaffet hende adgangskoden dertil på én betingelse: Jeg vil ikke høre ét ord om Norman og hans plastik fantastisk frille - de er begge to "venner" med den her profil og jeg kender ikke adgangskoden til profilen mere - jeg er da DRØN HAMRENDE nysgerrig, men jeg VIL IKKE og MÅ IKKE kikke på sådan noget og dérfor lader jeg være, det er svært men indtil videre har jeg ikke kikket på profilen og jeg har bedt min coaching buddy og min veninde om ALDRIG at give mig adganskoden igen.

Det er helt klart bedst sådan. Men altså inden på dén profil har min coaching buddy tilføjet ham her Carlos, hans kæreste og alle mulige andre mennesker hun gerne vil lurer lidt nærmere på og dérinde har ham fotografens kæreste for længe side, flere uger siden tilføjet min coaching buddy, alias den fake facebook profil.

Hele hendes profil, altså hele Carlos's kærestes profil er overspammed med billeder hvor de kysser hinanden, alle sammen taget med hendes mobiltelefon mens de kysser.........seriøst, er det bare mig eller er dét topmålet af teenage fobi? Hvem i alverden tager billeder af sig selv og kæresten når man kysser OG lægger det på facebook??

Der er vel 30 billeder eller sådan noget hvor de kysser............og ifølge min coaching buddy er der tekst under dem alle hvor der står "My sweetheart" - "The most handsome man ever" eller "The love of my life" aiiiiiiiii come on, dét er da bræk agtig! Man må helt sikkert gerne være forelsket og glad for sin kæreste og man må også godt vise det, men for mig så signalerer sådanne billeder, der i den grad florere folks facebooks et helt andeet signal ud, jeg tænker at her er en kvinde der godt ved inderst inde at der er noget ulmet ved hendes kæreste eller måske endda ved at han har været hende utro på et tidspunkt og nu vil hun så overgå ham i venner på facebook og samtidig fortælle hele verden (og specielt alle kvinder) at her er MIN mand, han er MIN og ikke din og se hvad JEG har fanget..............det signalerer, for mig that is, at her er der en kvinde som er usikker og som har behov for at fremstå som noget hun ikke er, feks. dybt lykkelig, rig, smuk, berejst osv. Og jeg tænker at det må være hårdt at være i et sådan forhold - jeg er i hvertfald glad for at det ikke er mig!

Det virker så falsk på mig og jeg har end ikke set profilen, kun hørt om den i flere uger!!

Bagefter kom vi til at tale om kærelighed og hvad der for os er kærlighedssproget, altså feks. min coaching buddie har en veninde der netop har fået en kæreste, hver gang min coaching buddy spørger hende om hvordan kæresten er, hvad han laver, om han er sød osv så fortæller hendes veninde hende om hvor mange ting har har givet hende og hvad han gør for hende.........!!

Hun lægger KÆMPE vægt på at han har givet hende ting feks. en bog og at han gør ting for hende.......hun er en 2'er ifølge Ennegrammet og en 2'eres største ønske og behov er at være elsket og føle sig elsket og dét gør hun så gennem det at han giver hende gaver og gør ting for hende....................dét er for mig total turn off!!

Min coaching buddy's kærlighedssprog eller de ting som hun vil tænde på hos en fyr er at han giver hende tid og nærhed, altså at han vil bruge tid sammen med hende, tager sig tid til at se hende og at han vil røre ved hende fysisk, også uden at det skal handle om sex.

På vej hjem fra Gammel Kongenvej gik jeg og tænkte på hvad MIT kærlighedssprog er...........det er helt klart ikke gaver, jeg mener, alle kan gå ned og købe en skide bog i Netto, pakke den ind og sige "Her", jeg ved godt at det langt fra ER alle som gør det men det kan alle gøre - så selv om jeg elsker gaver og at få ting så er det for mig ikke "kærlighed" at få ting og at fyre gør ting for mig. Der er i forvejen så få få uendelig få ting jeg ikke selv kan her i livet, eller som jeg ikke kender nogen der kan gøre for mig, at jeg ikke rigtig kan se at en fyr nogensinde vil kunne overraske mig dér.

Jeg tror at mit kærlighedssprog er, eller jeg ved at det bla. er når en fyr giver mig nærhed og omsorg, når han røre ved mig fysisk. Feks. som da Hr. Romlund klædte mig af, dét gik rent ind på lystavlen - er du klar over hvor meget sådan noget betyder for mig?? At blive klædt af stykke for stykke............århhhhhhhhhhhh og hans hænder kørte bare rundt på min krop, stille og roligt.............knock me out dét var fantastisk!!!

Jeg tænkte meget over hvad der ellers kunne betyde noget for mig i et forhold eller hvad der ellers vil få mig til at føle at en fyr er interssant - udover bare sex interssant og det var faktisk rigtig svært at finde ud af, for det er så mange år siden at jeg sidst har været i en sådan situation at jeg egentlig ikke ved hvad jeg går efter, eller hvad jeg skal gå efter......jeg tænker at jeg også vil blive glad hvis en fyr viser mig opmærksomhed, tager tid af i sit liv til at bruge den sammen med mig, men ellers så tænker jeg at det som er mest vigtigt for mig er at en fyr er til at stole på, at dét han siger også rent faktisk er dét han mener og dét han gør, det er meget vigtigt at disse ting hænger sammen og at der aldrig opstår mulighed for at jeg kan tvivle på hans hensiger, feks. ligesom Troels fra Karel Van Mander der aflyste én date i december, én date i januar og én date i februar = useriøst. Hr. Romlund som siger én ting, gør noget andet og mener noget helt andet når han feks. ligger og siger "århhh jeg vil gerne se dig igen og du må ikke tror jeg ignorere dig" og så hører man aldrig fra ham - dét er to modstridene ting at sige og at gøre og dét er helt klart et total NO GO så jeg vil hellere at en fyre er ærlig, reel og til at stole på i hans handlinger og i hans hensiger.

Dét må være det som er mit kærlighedssprog - og sjovt at jeg aldrig har tænkt over dét før.........

Klokken er 09.40 og jeg er hammer hammer træt! Gik i seng i går aftes kl. 22.30 men det var åbenbart ikke tidligt nok, må endnu tidligere i seng i aften!! Jeg skal allerede være i lufthavnen kl. 07.30 i morgen og det tager i hvertfald 40 minutter at komme derud og få parkeret og gå over til selve lufthavnen så gæt hvem der skal seriøst tidligt op resten af ugen!!!

Damit! Hader at være træt!!

Ingen kommentarer: