lørdag den 5. marts 2011

Too Many Thoughts

For this time a day!!

Jeg vågnede ved at min mor ringede og vækkede mig, min lillebror har søgt lærerplads som Trainee hos Coop Danmark og da han ikke er hjemme ville mor at jeg skulle gå ind og tjekke hans mail for at se om der var kommet svar tilbage - udover at jeg syntes det er dybt uetisk at tjekke andres email adresser, også selv om drengen kun er 18 år så bliver jeg også helt irriteret over at min mor så siger: Jammen kan jeg selv gøre det......... ja det kan du, gå ind på hotmail.com ............ nej nej siger mor - det er hotmail.dk........nej det er det ikke, jeg har selv laved hans email adresse fordi han ikke ville have en gmail.com eller hans rigtige navn.com ligesom jeg feks. har, han insisterede på at få en hotmail.com igen.........

Og så begynder mor med at "Jammen så har vi skrevet forkert email i cv'et osv........." Med sådanne tanker i hoved kan jeg jo ikke sove mere vel!! Fuck it, op og tænde computeren og så tjekke og nej det er en hotmail.com og der står også hotmail.com i cv'et og nej det er ikke kommet nogen email retur, rolig nu der kan nemt gå 3 uger - men dét forstår Mor ikke men come on jeg er Frk. Ansøgning, jeg ved at folk sylter en i evigheder før de tager beslutninger!! SÅ belastende!!

Nå, så sms'er min coaching buddy for at høre om jeg vil med ud og kikke på kjoler, dét vil jeg selvfølgelig gerne og imens jeg taler med hende logger jeg på facebook tjae bare fordi det er en vane at se hvad dem der er mine "venner" derinde har smidt op siden jeg gik i seng, min kan man så godt som intet se på men jeg bruger den også mest til at kikke den anden vej og til at se feks. mine veninders børn i USA og Mexico - nå men ovre til højre kører der så altid reklamer, hvorfor ved jeg ikke men det gør der og pludselig så ser jeg en reklame for Normans firma, jeg mener jeg sidder aldrig og kikker eller klikker på de der reklamer - jeg er slet ikke til reklamer, hvis jeg vil noget så finder jeg det uden reklamers hjælp men dér sidder jeg og kikker på facebook og så kan jeg se et alt for velkendt ansigt ovre til højre, faktisk kan jeg kun se halvdelen af ansigtet for det er Norman som holder om en smilende vinkende fyr i en ultra farverig skjorte, hvilket også nok er grunden til at de har valgt netop dét billed som må være mere end 6-8 år gammelt (blikfang) men jeg kan se hans arm og hans ansigt og bare da jeg ser skjorten ved jeg resten............

Og så tænker jeg: Fuck it - hvorfor lige fra morgenstunden??

Trænger så meget til at knalde en eller anden så jeg kan få noget andet at tænke på!!!

Ikke at jeg tænker særlig meget på Norman, kan ikke lige huske pt. hvad jeg drømte i nat men nææææ egentlig så tænker jeg ikke så meget på ham - og jeg kan godt lide den der opsætning Annabelle og jeg lavede med Norman#1 og Norman#2 (Under Norman Konklutioner) den giver så meget mening, for jeg er 100% overbevist om at det er sådan verden er eller hænger sammen. Hvis han bare var en lidt kvabset elektriker med en almindelig løn og almindelige ting så var plastik fantastisk frillen ikke så plastisk fantastisk forelsket i ham, dét tror jeg simpelhen ikke på at en pige i hendes alder ville være, men det kan også bare været at det er mig som har en masse fordomme dér - who knows??

Nå, jeg må heller få lettet måsen og komme videre, har en nasty opvask som venter og så skal jeg i bad og i aften skal jeg ud og spise med Lita, hun har inviteret mig på Sushi på Istedgade inden hun rejser til USA i næsten 2 måneder på torsdag - hvad er det med USA? Alle rejser derover nu! Da jeg kom hjem fra USA efter at havde gået i skole derovre så var alle sådan "USA er ikke særlig sejt bla bla........" og nu kan folk sku ikke komme derover nok eller hurtig nok!

Og jeg har end ikke råd til at rejse derover til 50 års Bryllupsdag nu her d. 26 marts :(
Og sidste sommer måtte jeg sige nej til min værtsbrors bryllup på Hawaii selv om jeg bare kun skulle betale for flybilletten...........hvor er det dog SKØNT (NOT!) at være fattig pga. andre mennesker har brugt ens penge!!!

Nå afsted i bad - og så ud og savle over kjoler!!!

Ingen kommentarer: