mandag den 14. marts 2011

Kussomaten & Nasty Damer!!

Dette indlæg er IKKE for sarte sjæle!!!

Er du sart, sippet eller lider af maridt så skal du IKKE læse videre!!!




I forbindelse med kvindernes internationelae kampdag tirsdag d. 8 Marts 2011 kom der run på Kussomaten på Goethe Insituttet i København - en kussomat er en lille boks, ligesom en telefonboks hvor i der står en stol uden sæde i, her kan kvinder så sætte sig, trække bukserne ned og under stolen er der et kamera som så tager et billed af kvindens tissekone...........

Egentlig en meget sjov idé og den er laved for at vise kvinder og mænd at kvinders kønsdele er lige så mangfoldige som bryster, øre, tær, hænder og næser og dermed ikke steriotype som i pornofilm - jeg kan virkelig godt lide dét koncept og iden bag!

Hvad jeg derimod IKKE kan lide er de billeder der er taget........................aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Jeg fik helt ondt i maven og kvalme, seriøst K-V-A-L-M-E  da jeg så disse billeder, hvad fanden sker der for mine medsøstre?? Hvorfor er der så stor en ligegyldighed med underlivet??

Om der skal være hår på missen eller ej er en smagssag og helt op til den enkle kvinde, men hårene behøver jo ikke have frie vækstbetingelser og være over 10 cm lange!! Ligesom hår på hoved, ben og under armene skal studses i ny og næ så skal hårene dernede også - ene og alene af hygiejniske årsager!!

Og hår ud på ballerne, om i røven - som er 10 cm lange?? KVINDER TAG JER SAMMEN!!!

De her tissekoner som jeg netop har set, de ser ud til at lugte hele bunded!!! De ser beskidt og nussede og ildelugtende ud - hvad sker der lige for dét???

Jeg har aldrig i mit liv set noget så frastødene som halvdelene af de her "koner" som ser uvasked ud.........pwadder!!

Efter at ha klikket på "vis flere billeder" en 8-10 gange så jeg én mis som lignede min lidt - jeg må være den eneste i Danmark som har en helt lukket mis hvor der ikke stikker brune skamlæber ud........bliver total nysgerrig nu efter at se hvordan dem jeg kenders tissekone ser ud - gad vide om mine veninder går rundt med grimme tissekoner??? Min er altså overhoved ikke grim! Den ser nøjatig ud som den altid har gjort, lige fra jeg var barn - nu er der  bare hår på, ikke særlig meget men nok til at det er kvindeligt og nok til at jeg kan lide det men ingen hår på ballerne!!!

HVIS du tør - så er der her et link til kussomatens billeder, men PAS PÅ - det er ikke for sarte sjæle og slet slet ikke hvis du er en mand og drømmer om at slikke din kone/kæreste i aften.........

Kussomatens Billeder - IKKE FOR SARTE SJÆLE!!!!

1 kommentar:

Skraldemanden sagde ...

HAHAHA!

Du må sgu' ikke de-aktivere din blog - den er fed!!! :D