fredag den 11. marts 2011

Sex (igen!)

Fik en mail fra Ayal på facebook, nu da vi (åbenbart) ikke kan sende sms'er til hinanden mere, jeg ved ikke om det passer at han ikke kan få mine smser............jeg mener, jeg tror ikke han lyver, men jeg kan ikke forstå hvorfor jeg pludselig ud af det blå ikke kan sende sms'er mere til ham............anyway, jeg gider overhoved ikke tænke over baggrunden eller overveje fakta og fortælling i hele dette her sammenhæng, men altså han spurgte om jeg havde lyst(er) i aften og dét havde jeg selvfølgelig, så vi aftalte at han skulle komme kl. 19.50 (hans forslag) han kommer så 45 minutter forsent og efter at vi har spist en pizza sammen og hygge snakket lidt så knalder vi, analsex og mig oven på ham, hvilket faktisk var virkelig frækt - jeg kom ret hurtigt

(nogle gange så tænker jeg at jeg er en dreng så hurtigt som jeg kan komme.........alle mine veninder har kæmpe problemer med at komme og skal tage tilløb og stryges og røres og nusses til at komme, jeg behøver bare se en nøgen mand så står min mis på klem og når den så er inde i mig.......*bingo!*)

Og så ligger vi liige lidt og snakker, jeg spørger bla. hvor hans fars fødselsdag skal holdes, som er i morgen og så siger Ayal "Inde i midtbyen", jeg siger "hvor?" Ja inde i midtbyen siger han..........vildt mærkeligt at han ikke vil sige hvor han bor nu da han er flyttet..........jeg kikker på ham og siger: "Sig mig, er der nogen speciel grund til at jeg ikke må vide hvor du er flyttet hen??"
Han svare end ikke, jeg tænker mit og ryster på hoved, mænd er fandeme mærkelig - så jeg siger til ham om han er bange for at jeg vil stalke ham?

Det svare han heller ikke på og jeg prøver at sige til mig selv at jeg ikke skal blive såret for ham er ikke værd at blive såret over, så jeg prøver lystigt at tale om noget andet og kikker på ham mens jeg pigeagtigt læner mig æggende ind over ham og kælent kører mig nybarberet ben op af hans behårede ben og siger......uhmmmmmmm du dufter godt......

Pludselig rejser han sig op og siger at han heller må gå - mens han står og tager underbukser på og propper sin halvstive diller ned i bokseshortsene siger jeg: "Aiii du kan da ikke gå nu, jeg kan se at du godt kan bruge en tur mere" - ved du hvad han siger??

"Hvorfor skal du altid være så negativ?" Øhhhhhhhhhhhhhh mig? Negativ? Nu? Om jeg havde sniffet en hel pakke lykkepiller kunne jeg ikke være mere positiv og glad en jeg var liiige dér, nybollet og fræk!

Ayal menter at jeg burde sige noget i retningen af "Super med én omgang sex" - seriøst, jeg har jo IKKE sagt at jeg IKKE syntes sexen var god, jeg syntes netop at det var rigtig frækt...........jeg vil bare gerne have mere sex og dét er så åbenbart at være negativt? Her prøvede jeg at være "piget og kvindelig" ved at sige "Aiiii.......jeg kan se du kan bruge en tur mere" frem for at sige "Kom og knep mig til jeg skriger"

Jeg tror simpelhen jeg skal blive bedre til at være mere tro mod mig selv og bare være den jeg er - hvis jeg ikke havde ligget dér og forsøgt at være kvindelig, feminin og lille pige agtig (sådan som min coaching buddy og min coach siger jeg skal være) så havde jeg heller ikke følt mig så afvist - hvis jeg bare havde været Deirdre-Ann Roberts og sagt: Knep mig Ayal mens jeg havde spredt mine ben og han så havde sagt nej jeg skal hjem nu, så havde jeg bare kikket på ham med et æggende blik og fisket en dildo op af skuffen for at gøre ham opmærksom på hvad han gik glip af - og så havde der ikke været mere i den, overhoved.

Men nu, nu når jeg har været sårbar og udstillet mig selv, som jeg føler jeg har ved at være noget jeg normalt ikke er, nemlig meget kvindelig i mine udtalelser omkring sex, føler jeg mig såret og afvist og dét gør ondt, virkelig ondt - og nu som jeg sidder her med fint opsat hår og make-up på, så føler jeg at jeg har udstillet mig selv om mine følelser og min lyst til at få mere sex og er blevet afvist.................

Det kan også godt være jeg er blevet udnyttet, altså at Ayal bare kom for at få et knald og så skride igen, men dét gør tilgengæld ikke noget, han må gerne udnytte mig - når det vel og mærke er på dén måde - men jeg vil ikke igen udsætte mig selv for at blive afvist......jeg vil aldrig igen være feminin og lille pige agtig i mine udtalelser til ham, it's not worth it.

Jeg spurgte eller jeg sagde til Ayal da vi sad inde i stuen "Er vi okay eller vil du tale om det?" altså mht. dét med at han blev sur over at jeg sagde at han skulle være kommet forbi da han havde været på MASH - og så sagde han bare "dét gider jeg ikke tale om" - okay med mig, jeg har nemlig rent mel i posen og dermed ingen grund til at debaterer det mere - men hvor ER mænd dog mærkelige!!!!!!!!!!!!!!!

Og hvor er det alligevel fantastisk at jeg nu kan sidde her og dufte Ayal på min krop, elsker hans parfume.........*snif snif snif*

I dag er der også sket noget andet godt - altså at jeg trods alt fik sex er jo godt, omstændighederner er ikke så gode men nok om det - mens jeg var på arbejde ringede telefonen, det var en meget gammel mand som ville høre om jeg var intersseret i en lejlighed på Kgs. Nytorv 4100 kr..........WTF??!!!!

Jeg ved sådanne lejligheder findes, min egen i Århus koster kun 2100 kr alt inkl. men herover har jeg aldrig nogensinde stødt på sådanne lejligheder og jeg kender ingen som bor i sådanne lejligheder..........jeg turde slet ikke spørge manden hvorfra han har mit nummer, jeg kender ham ikke og har aldrig hørt om ham, men vi aftalte at mødes kl. 14.30 foran Magasin, jeg bad om fri fra arbejde til at mødes med manden og fik lov, jeg var halvt overglad og halvt tænkte jeg at det var en af de der mennesker som tager røven på lejere og lejer noget ud de ikke ejer eller noget andet i den dur - men det skete ikke, han bad ikke om penge under eller over bordet - han var en gammel mand på langt over 70 ville jeg ha skudt på rent udseensmæssigt, men da han stadig arbejder og er direktør for et firma som ejer bygningen så tænker jeg at han er lidt yngre, anyway, leligheden er lille, ca. 45-50 kvm med en - hold fast - 30 kvm stor penthouse altan!!!

Jeg har ALTID drømt om at ha en penthouse lejlighed UDEN skrå væge og *vupti* her er en............jeg kan dog ikke  ha et vægdrivhus derude fordi der ikke er nogen væg det kan stå op af, vægene er alle store lyse panoramavinduer - ALT er helt nyt, nyt badeværelse, gulve, køkken - det eneste som trænger til en kærlig hånd er træet på altanen, det er helt grønt af alger men hey, dét kan jeg klare på én dag på knæ med noget algedræbende middel og så, når det er tørret, kan det få noget olie...............jeg fatter ikke at jeg kan være så heldig og er helt bange for at jeg ikke får den................han fortalte at nogle arkitekter havde set på den men jeg forstod ikke helt hvad det havde at gøre med sagen men anyway, hvis jeg ikke får den her, så har han en anden som ikke er nyistandsat som bliver ledig om ca. 3-4 måneder - men jeg vil helst helst have den her, nu har jeg jo set den og ved at den findes..............

Århhhhhhhhhh KÆRE HR. GUD giv mig dén lejlighed!!!

Jeg har allerede indrettet hele lejligheden............soveværelset er mikro, jeg ved ikke om min seng kan stå der, så lille er det, men der er en stor dejlig bred gang og et kæmpe badeværelse (taget lejligheden i betragtning) og et køkken-alrum med kæmpe panoramvinduer........*suk suk suk og atter suk*

I morgen tror jeg at jeg vil ringe til ham manden igen, jeg vil bare være sød og ærlig og sige at han gjore mig så utrolig glad ved at ringe og selv om valget er hans, så skal han vide at han virkelig gjore min dag fantastisk........jeg tænker det vil give ham et lille puf i den rigtige retning, så han vælger mig............jeg var seriøst ÉT STORT SMIL da jeg gik hjemad!! Det styrtregnet men jeg gik hele vejen!!!!

Min dunjakke var dyngene våd og i klumper da jeg kom hjem, men jeg smilede stadig over hele hoved, tænk engang at jeg har været så heldig bare at komme til at SE én så fantastisk OG billig lejlighed.......jeg gik endda ind og shoppede lidt, har jo gavekort til Vero Moda på over 1000 kr for mysteryshopping, købet et par denim shorts som utrolig nok sad helt fantastisk, jeg har ikke haft et sådan par siden jeg boede i USA for hmmm 16 år siden (!) og selv om jeg stadig syntes mine lår er lidt for tykke så kan jeg virkelig begynde at se at jeg har tabt mig - vægten stod på 64,7 kg her til morgen efter træning - ja JEG var til træning INDEN jeg mødte i Lufthavnen kl. 07.30! Stik den!!

Jeg købte også en rød undertrøje, eller tanktop som jeg tænkte jeg vil tage med på min pilgrimsvandring og så et rigtig fint tørklæde med sommerfugle på, knap 300 kr alt i alt, jeg svingede med posen  hele vejen hjem mens jeg gik og tænkte på hvor hurtigt jeg kan flytte, hvis jeg flytter inden den første april og inden jeg tager afsted så kan jeg spare min husleje og mit depositum.......Åhhhh jeg HÅBER HÅBER HÅBER jeg får lejligheden!!!

Nu vil jeg gå ud og rense af og så ind og putte og måske liiiige dufte lidt til Ayal's pude..........

Ingen kommentarer: