onsdag den 19. oktober 2011

Menstruation, igen

Puha hvor har jeg det skidt - min mave føles som om nogen forsøger at hive mine tarme ud gennem navlen, og hvis du vover at tale mig imod så kan jeg ikke garantere at jeg enten begynder at tude af smerte eller bliver hidsig .... men højst sandsynlig gør jeg ingenting, for jeg orker det simpelhen ikke.......

OM jeg fatter at det skal gøre så ondt at have menstruation og OM jeg fatter hvorfor jeg allerede har menstruation igen.......syntes lige den er overstået og så *bang* vær'så god igen ...... ja ja ja jeg ved godt jeg skal være taknmelig for at jeg nu har muligheden for at blive Mor men ak, lige nu har jeg så ondt i min krop at jeg gerne var fri (næsten da)
 - eller måske er jeg helst fri? Er ved at skrive en artikel om en psykolog som er specialist i at hjælpe forældre over spædbarnsdød og i den forbindelse har jeg for FØRSTE GANG EVER læst et helt bestemt segment blad, nemlig bladet "Gravid" - inde i det var der en laaaaaaang 6-8 siders artikel som fortalte ALT (for meget) om de 40 uger fra man har alt det sjove med at lave babyen til man skal trykke den ud gennem et hul hvor en tyk pik på visse dage kan give smerter..........ALLE der glemmer at bruge kondom burde tvinges til at læse den artikel, så er de garanteret HELT færdig med at dyrke usikker sex!!

OMG det at være gravid lyder bestemt ikke som en dans på roser og ej heller som noget jeg ønsker at opleve, tænk at der skal være meget smerte forbundet med at før sin MANDS efternavn videre! Ikke engang mit eget men min mands......OMG min kommende mand har bare at være lækker, sød, fræk og det hele værd ellers så klemmer jeg ikke noget barn ud gennem nogen kropsåbninger that's for darn sure!

Jeg blev nød til at lægge artiklen fra mig fordi jeg simpelhen syntes den var så ubehagelig at læse, i et andet blad kunne jeg læse om en dames to forskellige fødsler, den ene dramatisk den anden mindre dramatisk men ingen af dem var fødsler hvor jeg tænkte "den snupper jeg" - nej det var historier som gjore at jeg tænkte øhhhhhhhhh!! Kan man få børn uden at føde? Og dertil er svaret jo heldigvis JA!

Så nu mangler jeg bare en mand som ikke behøver at se sine egne gen re-produceret og så ca. 100.000 kr så er den i vinkel uden at få smadret min krop og opleve uhæmmet smerte...

Men kort fortalt - jeg har fået menstruation og jeg har så ondt i mit underliv at jeg helt bogstavelig talt kan tegne hvor mine æggestokker sidder hvis jeg tog en tuch og tegnet uden på min mave, jeg ved nøjagtig hvor livmoderen går til og hvor skeden stopper........SÅ ondt har jeg!!

Bortset fra det, så er jeg stadig rigtig glad for mit arbejde, dog er der en virkelig mærkelig stemning på kontoret - jeg lyver ikke og jeg overdriver ikke når jeg siger at INGEN har talt til mig i går og i dag, ingen.
End ikke hende pigen fra søster firmaet som brændte os af i sidste uge, jeg syntes jo hun burde komme og sige undskyld, men det har hun ikke gjort og jeg er ikke sur på hende (mere) men jeg syntes det er mærkeligt at ingen taler til mig og jeg forstår ikke hvorfor.

Jeg ved at hende pigen blev kaldt til en samtale hos sin chef fredag, men det var jo lige så meget fordi hun blev væk fra arbejde helt torsdag uden at give besked men JEG føler på en eller anden måde at det er pga. dét at ingen taler til mig - virkelig not cool.

Chefen for det andet firma er på ferie i to uger og min hidsigprop af en chef er i Spanien - jeg har tænkt meget over i dag hvad jeg skal gøre, jeg bryder mig ikke om tavsheden og om at ingen spørger mig om jeg vil med til frokost eller siger hej når de går forbi mit bord, hvilket alle gør ca. 30 gange i løbet af dagen da jeg sidder lige ud til en gang (skide irriterende by the way)
Men hele dagen i dag har jeg tænkte over hvad jeg skal gøre og jeg er kommet frem til at jeg i morgen eftermiddag, et par timer før fyraften hvis der stadig ikke er nogen som har talt til mig, så vil jeg tage fat i hende pigen og høre om JEG har gjort hende noget...........JEG ved godt at jeg IKKE har gjort hende noget men jeg vil gerne være helt coaching agtigt og være på min egen banehalvdel så jeg vil kun sige JEG FØLER JEG MENER JEG OPLEVER JEG TÆNKER og så må det da løsne op for noget - ja eller også gør det ikke, hun er nok lige så snot dum som de fleste 23 årige piger der sidder og taler om at få lavet deres bryster og som har bestilt tid til at få større læber hos en eller anden beauty klinik som firmaet har en aftale med!
Og nej, jeg har ikke den store fidus for piger i "paradise hotel alderen" so sorry - dét er min fordom.

Jeg har spist hønsekødssuppe med kød og melboller til aftensmad og drukket en kold tuborg, sidstnævnte i håb om at jeg vil sove igennem i nat, er kronisk træt fordi min mave har gjort ondt de sidste par dage, hvor jeg også har blødt lidt, sjovt nok eller mærkeligt nok har jeg overhoved ikke opdaget at det var fra "det hul" at jeg blødte for der har ikke været noget i mine trusser, så jeg gik ud fra at det var fra min mås jeg blødte når jeg var på wc for det var nemlig kun dér at jeg kunne se blodet.......og normalt så plejer trusserne ligesom at være første indikation for at jeg har fået menstruation men jeg har bare slet ikke tænkt i de tanker fordi jeg har tænkt at der var læææænge til næste gang hvilket der så bare ikke var.......men det lykkelige er så at jeg ikke behøver at gå og være nervøs for at jeg bløder ud af måsen.....

Nu vil jeg gå i seng - klokken er kun 20.55 men jeg er helt færdig, har hovedpine og mavesmerter og kunne sove i en hel dag hvis jeg fik lov!

Ingen kommentarer: