tirsdag den 11. oktober 2011

Arbejd-Hjemme-Dag

I dag har jeg som tidligere skrevet arbejdet hjemmefra - ikke noget jeg egentlig ynder for jeg har pænt svært ved at holde fokus når der er så mange andre ting jeg gerne vil lave - og det er der selvsagt når jeg sidder hjemme!

Jeg startede med at få ryddet op, hvilket var tiltrængt, så fik jeg strøget i bund, taget opvasken (igen igen igen.................!!!) og til sidst fik jeg vasket gulv, for første gang uden at ligge på mine knæ, nu ejer jeg nemlig en gulvskrubbe!! Så skønt ikke at skulle ned og ligge men også lidt besværligt når jeg skal tage fodpanelerne, men det gik. Den mest grundige gulvvask er nu engang ned på alle fire og igang!

Midt i min støvsugning kom jeg til at vælte en stor urtepotte hvor der stod tre orkider i dvale i, jeg ville skubbe den på plads i hjørnet med foden og resultatet blev at den væltede og flækket.....yes sir!

Måske det ikke lige er til at se fordi overfladen er laved til at være krakkeleret men krukken slog en kæmpe revne og ligger nu i skraldespanden - øv bøv. Købte den da jeg boede i min lejlighed i Århus i hmmm 2001, dengang havde jeg et kæmpe træ i potten.
Bagefter kørte jeg i Ikea for at købe et nyt rullegardin til soveværelset, Ayal har fortalt mig at man kan købe et og så skære det til, så det passer - naller nok så var der udsolgt i den størrelse jeg skulle have og den flinke rare Ikea pige sagde "Men vi får dem igen i morgen...." Like I give a shit, tror du jeg ligger og køre i Ikea hver dag?? Arghhh!

Så jeg fik i stedet for købt to bloklys og en kasse med 50 sterinlys, så nu kan jeg holde varmen lidt endnu!!

Jeg fik også gjort et andet tiltag for at holde varmen her i til vinter - jeg har tidligere fortalte (OMG Naboerne skriger helt vildt!! Kommer til at tænke på at det nok er fordi Danmark har scoret i kampen mod Portugal og en plads til EM!  Vildt nok at de skriger sådan!! Fik et helt chock!!!) nå men jeg har jo tidligere fortalte at jeg har købt tætningslister til døren, tror jeg skal ha købt noget mere og sat på mit soveværelsesvindue, men i hvertfald er døren ordnet nu

Først renser jeg af i karmen og så klister jeg op (og bære skralde ned)
Der sidder allerede en brun tætningsliste som ikke går helt ned i bunden og helt op i hjørnerne, den vil jeg også udskifte, men jeg tror jeg skal i et byggemarked og ha den specille type liste, så jeg har klippet et stykke af så jeg kan tage den med for at få den rigtige - fuck om jeg vil fryse (OG betale for varme til gråspurvene - som jeg aldrig ser herinde på Kgs. Nytorv anyway) når jeg kan tætne døren for ca. 200 kr alt i alt! Det hvide tætningsliste kostede kun 49,95,- det som jeg skal ud og købe er måske lidt dyre men stadig....

Da jeg kom hjem fra Ikea fik jeg laved en rigtig god forberedelse til interviewet i morgen, jeg satser på at lave mange artikler fremadrettet som kan sælges og laves til god reklame for firmaet men uden at være reklame artikler, det er jo dér fidusen ligger..... :)

Forresten, inde på min datingprofil - som jeg stadig er træt af , har Mads fra Ministeriet "fundet mig" arghhhhhhh - det væreste af det hele er at jeg slet ikke kunne genkende ham! Har jeg kneppet for mange mænd når jeg ikke kan genkende dem??
Mit eget ærlige svar? Nope - dem jeg knalder efterlader åbenbart ikke noget aftryk og dét er jo alt andet lige deres eget problem! Nå men han skriver selv "så fandt jeg dig igen - har tabt min telefon i Øresund så jeg kan ikke skrive til dig mere bla bla " (Thank GOD for Øresund!)
Faktisk ahr jeg lidt ondt af ham, det er jo aldrig nogensinde EVER sjovt at være glad for et andet menneske som ikke gengælder følelserne, men jeg har været super sød og imødekommende hele vejen igennem og jeg har også svaret på hans brev derinde og tilbudt at hjælpe ham med at lave en bedre profiltekst - jeg kunne end ikke genkende ham gennem hans profiltekst!!! Hvor vildt er det lige? Total intetsigende tekst!!

Men jeg sværger, selv under pres ville jeg ikke ha kunnet genkende ham......*fnis*....jeg må finde nogle mænd med mere pondus bag deres personlighed, de kan da ikke allesammen være optaget vel??!!

Er ved at lav en liste over folk jeg vil lave podcast interviws med, sidder og tænker på hvem der kunne være sjove at interview i Danmark??

Har du nogle idéer til personligheder? Eller folk med spændene erhverv eller anderledes historier der kunne være sjove at høre fortælle om deres liv?

Jeg er MEGET interesseret i at høre om alle mulige slags mennesker - så bring it on!!!


Så blev det tid til aftensmad og jeg ville ha kogte vilde ris, salat og tun i vand - for jeg har jo mange dåser tun......bum bum tun på dåse kan så også godt blive for gammel!!


Fandt dog én dåse som ikke var for gammel og namme nam mad var på vej - dog bør jeg nok overveje noget med størrelserne af portionerne.....!!!
 Men SKØNT at sidde i en ren og ryddelig lejlighed hvor der er fut på alle sterinlys, lemmen over døren udtil er tætnet, hoveddøren er næsten tætnet og i næste måned skal der shoppes møbler til lejligheden inkl. lamper så jeg kan få noget mere lys end det jeg har nu, som er:

1. Lyset fra emhætten
2. En standerlampe der lyser op i loftet som jeg har arvet fra Sofie og hendes kæreste (funktionel men grim)
3. En lille sengelampe
4. Lyset på badeværelset

Dét er ikke helt nok til at lyse op her i vintermånederne.......problemet er bare at jeg ikke ved hvad jeg vil ha! Jeg har jo vitterlig ALDRIG selv indrettet mit eget hjem før! Gården modtog jeg mere eller mindre møbleret og de få ting jeg selv tvang igennem hørte jeg stort for og i flere år!

Men et køkkenskab skal jeg ha, en radiator skjuler , en kommode eller et skab til mine ting og en knagerække......!

Jeg så en kommode på Lolland dengang jeg var dernede med Lita og Sofie, den er pt. mit bedste bud på et møbel, eller også skal jeg flytte min kommode fra gården over på den anden væg og så sætte et skab op dér hvor kommoden står nu......

Det skal ikke være en hjemmelighed at jeg glæder mgi til min søster kommer over om 1½ uge, hun er SÅ meget mere skrap til sådan noget end jeg, det er jo hendes job - eller ikke helt, hun er designer men hun kan bare se alt muligt som jeg ikke kan se, overhoved!

Jeg elsker bare gamle ting og anderledes ting - hvis jeg havde pladsen lavede jeg tre eller fire forskellige stuer med forskellige "temaer" feks. rokokko stil, moderne stil, flyder stil osv. Så engang i en Diesel butik i Århus at de havde en sofa som var guldfarvet! Ja GULDFARVET!
Hele sofaens stil var egentlig gammeldags og måske var armlænet af træ og så var betrækket af læder men det hele var altså maled guldfarvet - det er måske 10 år siden jeg så den og jeg kan stadig huske den! Guld er lige så cool en farve for mig som min fantastiske RØDE sofa!! Som jeg iøvrigt aldrig skiller mig af med, uanset hvad min kommende mand så end måtte syntes om en rød lædersofa!

Det er netop derfor jeg skal bo i noget som er stort nok til at jeg kan få mit eget værelse og han kan få sit eget værelse og NEJ jeg giver ikke mit eget værelse fra mig blot fordi der kommer børn til! Basta!

Jeg har forresten også fundet et par nye vinterstøvler.............bum bum........dét trænger jeg til! Dem jeg har er piv utætte og har været det de sidste 2 år (støvlerne er fra 2002)  men jeg har givet dem en masse imprenering og læderfedt så jeg har klaret mig, men NU vil jeg altså ha et par nye fine - dels fordi jeg trænger men også fordi jeg har råd, dog havde jeg ikke lige regnet med at jeg ville falde for et par som var SÅ dyre......men igen, det kunne jeg ha sagt mig selv når jeg gik ind i min savle-butik "Notabene"!

Jeg har i årevis drømt om at købe et par sko derinde fra, de har bare så mange utrolig fine og ikke mindst anderledes sko og sørme om de ikke også havde nogle vinterstøvler med hæl OG for i......bum bum.....pris 2600 kr!

Meeen dét betaler jeg altså ikke......i USA koster de "kun" 320 dollars hvilket er ca. 1600 kr, som passer MEGET bedre til min pengepung, så nu har jeg tænkt hele dagen......min coaching buddy gider jeg ikke spørge om hun vil købe med hjem til mig, det er HENDE der skal komme til mig, ikke omvendt og kommer hun ikke, ja så kommer hun ikke.

Ayal kommer allerede hjem på torsdag og tager først til USA igen d. 25. November så dét er nok lidt sent med vinterstøvler dér, for sidste år faldt den første sne d. 20. November. Men så faldt mine tanker på min gl. lærerinde i USA - ja da! Jeg skriver en mail og spørger hende om hun vil om-pakke dem hvis jeg køber dem og får dem sendt til hendes adresse, så kan jeg også sende hende en lille fin "tak for hjælpen gave" og stadig ha sparet rigtig mange penge!

Nå, kan altså ikke få billed større, men det er dem her. Marc Jacobs Wedge Workwear shoes i sorte som jeg gerne vil have....

OMG GULDSTØVLER!! Jeg vil SÅ gerne ha et par guld ballarinaer..... *suk* har dog et par cowboystøvler som er håndlavet og meget pænere end dem der

Hmmm syntes der var én ting mere jeg skulle fortælle.......bum bum......nå men kan konkludere via min facebook og naboens jublen at Danmark har vundet over Portugal i fodbold og nu skal til Polen og spille EM.......og hvor er dét dog en ligegyldig information at have i hoved hva!

Fodbold siger mig mindre end ingenting!

Nå, klokken er mange og jeg skal være i Solrød kl. 8.30 i morgen så afsted med mig ind i seng


P.S: Min søster dater to fyre i øjeblikket, dillemmaet er at hun faktisk kan lide dem begge - som den gode storesøster jeg er har jeg foreslået at hun knalder dem og tager ham som er bedst i sengen......... (!)..........min søster skriver til det: "... men kunne det ikke være fedt at have en man kunne knalde og så en der altid ville bekæfte en og bare syntes man var FANTASTISK" - det er jo HER jeg tænker at jeg vil finde dé to personer i én og samme mand........og når jeg har fundet ham så gifter jeg mig med ham!

Ingen kommentarer: