onsdag den 5. oktober 2011

Messe....

I dag var jeg oppe kl. 05.45 og klokken er nu 19.42 og jeg er stadig på arbejde - er det ikke dét jeg altid har sagt, at den som ansætter mig får en loyal medarbejder???

Fuck jeg er træt, var lige ud og tisse, så mit eget ansigt i spejlet, min øjne er helt blodsprængte af træthed, de ser ud som når jeg er på druk!!

Til R-days i weekenden mødte jeg en rigtig sød radio journalist fra B.T. Radio, hun er sjovt nok fra samme land som min coaching buddy, hvilket virkelig er pussigt, jeg mener her har jeg gået et helt liv og aldrig mødt nogen derfra og så møder jeg to på to år!
Nå men hun så - ligesom jeg - en MASSE historier i firmaet her og vi aftalte at hun skulle ringe til mig mandag, men jeg hørte ikke fra hende så jeg trode bare at det var det, jeg fik nemlig ikke hendes nummer, hun fik mit visitkort.

Men så i dag ringede hun og nu har jeg netop sendt en laaaang mail afsted og så håber jeg at hun vil lave nogle gode artikler og at jeg i fremtiden kan fodre hende med informationer, kilder osv og dermed få historien ud......ikke dårligt vel.....Jeg krydser fingere og skal nok holde dig opdateret herinde! :)

Nå men altså i morges fik jeg hentede cupcakes, vi har bestilt 1000 stk. hos en bager, jeg fik dem pruttet ned fra - hold fast 18.000 kr for 1000 stk. til 6000 kr for 1000 stk. bare ved at tjekke tre forskellige priser hos tre forskellige bagere, ergo har vi betalt 6 kr pr. cupcake!!



Cupcakes til Messen, her er dog kun halvdelen
Nu er jeg jo ikke den store kagespiser men de smager efter sigende godt - mon de smagte lige så godt som min halvfærdige lagkage som jeg ville ha givet min chef???

Ja den blev lidt lille i forhold til pladen.......eller er det pladen som er stor??

Blåbær lag, Toms skildpadde creme og så Toblerone Creme......det grønne var for at mache farven i firmaets logo.....men altså kagen blev jo aldrig givet væk og ligger nu i min skraldespand - vil personligt gerne ha en direkte hotline til Tante Kage så jeg altid kan spørge hende til råds når jeg bager....

Der blev 82 cupcakes tiloverst fra messen i dag, jeg kørte ud og gave dem til Mændenes Hjem på Istedgade, de ville dog ikke med på billederne så jeg nøjes med at tage billeder af to frivillige damer som netop var mødt ind for at ha nattevagt - min chef ville at jeg skulle smide dem ud, men altså dét kunne jeg ikke få mig selv til, så jeg kørte ud på Istedgade og tænkte og tænkte og *bang* der var Mændenes Hjem.

Cupcakes til Mændenes Hjem
Fragtmændene kom ENDELIG med brochurerne klokken 11.30 - jeg var SÅ spids i min stemme da jeg talte med fyrene som har sendt vores brochure afsted at de efterfølgende sms'et mig!! Er det ikke humor? At de var så bange for at tale med mig at de ikke turde ringe så de smset i stedet for? Tøsedrenge, bare vent til jeg får fat i dem så skal jeg kvæle dem laaaaaaaangsomt!

Til frokost på arbejdet sad ham Klamydiafyren, som på et tidspunkt før jeg blev ansat også var ansat i det her Firma og boede i Spanien, nu arbejder han for det firma som vi bor til leje hos, men han kender åbenbart Norman og ud af det blå sad de her tre fyr og svinet Norman til - OMG!!! Jeg måtte bide tænderne sammen i munden og koncentrere mig om at smørre min mad mens jeg kunne høre Vesterhavet bruse i mine øre af ren arrigskab!!!

Ja jeg burde måske være glad for at de sidder og siger at hans plastik fantastisk kæreste er "nederen" og "blank" men har gode patter - men dét blev jeg bare ikke! Jeg syntes det er SÅ forkasteligt at sidde og bagtale andre når de ikke er til stede, og så i et offentligt rum, de ved jo ikke om der sidder folk der ikke bryder sig om hvad de siger!

De sagde at Norman var "nederen" at se på pga. hans påklædning - og lidt vil jeg give dem, han kunne godt gå mere op i tøj og i sit udseene, men så igen, dét kunne jeg også - men jeg har bare altid haft mange andre ting som jeg heller ville end at shoppe tøj, og som mand har Norman det vel på samme måde tænker jeg, de sagde også at han lå og kneppede andre piger (deres ord ikke mine!) og at han kun var kærester med plastik fantastisk frillen fordi hun havde gode patter.......

OMG jeg blev SÅ foraget at jeg afsluttede min frokost ret hurtigt men dog ikke hurtigt nok for pludselig siger en af fyrene (Klamydiastodderen) "Han er jo pænt fedladen at se på, han må være noget for dig Deirdre-Ann....." Jeg kikkede køligt på ham og sagde "Tak men kender ham ikke og sådan som I beskriver ham så lyder han ikke særlig tiltrækkende" og så skubbet jeg min stol ind til bordet, satte tallerknen i opvaskemaskinen og gik.

De mente at Normans kæreste, altså plastik fantastisk frillen kun tog ham for pengene og at Norman kun tog hende for patterne og at dét jo egentlig var et ret klogt træk af ham.......uanset om det er sandheden eller ej, så er jeg dybt foraget over at de overhoved kan sidde og sige sådan noget og jeg håber virkelig ikke at det er korrekt, specielt ikke fra Normans side selv om jeg selv er ganske overbevist om at plastik fantastik frillen IKKE var sammen med Norman hvis han var HT buschauffør!!!

Nå, jeg må hellere komme hjem........gider end ikke tage min computer med for jeg ved at jeg falder DØD om på sengen når jeg har renset af og børstet tænder, der er også kun 7 timer til jeg skal op igen...........fik jeg nævnt at jeg så Ayal inde i byen her til eftermiddag? Han kom cyklende og da jeg så ham udbrød jeg helt spontant "Ayal!!!" og hvad tror du manden gør, han smiler og cykler videre.......!!

TOP MÆRKELIGT! Hvad sker der for at han ikke lige stopper og siger Hej? Der er simpelhen så mange uopdragne mærkelige mennesker i den her verden!!!!

Ingen kommentarer: