tirsdag den 4. oktober 2011

Ekstrem Træt...

Jeg er SÅ træt! Klokken er 20.58 og jeg kom hjem fra arbejde kl. 18.40, til et tomt køleskab......end ikke pasta har jeg, det ser sløjt ud så jeg har spist fire gamle knækbrød fra Wasa som helt sikkert er fra da jeg boede på Vesterbrogade, ergo smager de lidt af "tørt knækbrød" en smag jeg ikke helt kan beskrive men har du smagt det så ved du hvad jeg taler om, måske de smagte lidt af støv - hvis støv altså har smag.....

I dag har bare været en !"#¤¤%&&//)=/ dag!

Først ringer leverandøren af de kildevand vi (jeg) har bestilt igennem et firma som laver labels til at sætte på flaskerne, at de har haft et nedbrud i deres produktionssystem så de kan ikke leverer den palle med vand vi skulle ha leveret i dag........ergo må jeg midt i myldertiden drøne i Netto på Holme og hamstre vandflasker og køre, igen i myldertiden ud til Øksnehallen og stille dem ind på vores stand - måtte gå 9 gange frem og tilbage før jeg havde fået dem alle ind, fordi jeg ikke måtte låne sækkevognen af det firma vi deler kontor med, hvor ukollegialt (uvenligt) er det ikke lige? Mega egoistiske mennesker! Jeg skulle jo kun låne den i max 2 timer!!

Nå, tilbage på kontoret ringede jeg igen, for anden gang i dag og rykkede nogle top smarte reklamefolk som jeg har afskyet fra første færd pga. at de er så smarte, men de er investore i firmaet så dem ser de andre helst at vi bruger, så det gjore jeg selvfølgelig uden at mukke og ytre mine holdninger.

Men altså, jeg ringede i morges omkring kl. 10 for at høre hvor vores brochure var, der var på vej fik jeg at vide af en meget irritabel fyr, okay så........jeg ventede og ventede og *bang* kl. 14.30 var de stadig ikke kommet, så jeg ringer igen og manden er nu virkelig tydelig irriteret på mig over at jeg ringe rigen og han siger at de er på vej det kan han se på deres track and trace nummer.........

Kl. 17 ringer jeg igen og siger Øhhhh hvor er vores brochure........og *wupti* så er de blevet væk!!

Ja da, dagen før vores messe er alt det arbejde jeg har knoklet røven ud af bukserne til blevet væk i posten og ingen aner hvor fanden de er og jeg må ikke få track and trace nummeret........spørger du mig så er der ikke noget track and trace nummer, enten har de sendt dem uden for at spare penge og nu er de væk eller også har de slet ikke lavet brochurerne!!

Min chef flejnet helt skråt!!

Senere da jeg er på vej hjem står jeg og taler med en af de smarte fyre fra kontoret, ham som har givet sin kæreste klamydiapiller i humussen, han kender åbenbart de fyre som har laved vores brochure og ud af det blå siger han pludselig "Ja rygterne går jo også at der sidder en som er blank i hoved hos XXX firma (mit firma) som ikke ved at der både skal betales for print OG opsætning......."
Dén person er jo mig........

Sagen er den at jeg aldrig har prøvet at bestille brochure før, eller andre tryksager, så da jeg fik et tilbud fra de her fyre ang. vores brochure så trode jeg alt var indregnet i fakturaen og blev derfor meget overrasket da der kom endnu en faktura på et endnu større beløb, dvs. at der skulle betales både for opsætning og print. Egentlig kom det ikke bag på mig, jeg trode bare alt var samlet i én faktura - men jeg ringede selvfølgelig for at høre om jeg havde misforstået noget og fik det så forklaret af ham fyren.

Det kan da godt være at jeg ikke har lydt særlig skarp, men jeg aner altså intet om millimeter på pair, vægt klasser på de forskellige typer papir og glans, farve, lak osv. Så jeg har spurgt meget, ingent tvivl om det, men det har jeg gjort fordi jeg vil være sikker på at forstå alting korrekt, så jeg ikke laver økonomiske fejl som igen måske kan koste mig mit job - og som også kan skade firmaet økonomisk.

Men dérfra og så til at jeg syntes det er fedt og OKAY at det firma vi bestiller brochure ved sidder og bagtaler kunderne (mig) offentlig er bare IKKE i orden! Er det ikke dem som er blanke når de ikke formår at forklare deres arbejde på et niveau hvor folk som ikke arbejder med tryksager kan være med?

Som jeg lærte da jeg læste til Guldsmed, så kan du være nok så god en guldsmed men kan du ikke lærere fra dig, så kan du faktisk ikke ret meget - og mange af de lærere som var på guldsmedskolen var suuuper dygtige og anerkendte men de kunne simpelhen ikke lærere fra sig og tale på et sprog en ikke-uddannet forstod!

Mange ting kan man sige om mig og mange ting kan man kalde mig, men at sige at jeg er blank, dum, småtbegavet eller lyver dét er simpelhen at løbe frontalt med hoved på sømmet! Jeg finder mig IKKE I DET!!

Men altså, vores brochure er stadig pist væk og i morgen skal jeg rocker tidligt op for at hente cupcakes og lede efter brochure til messen som starter kl. 9!! Og når denne her messe er ovre så vil jeg fortælle de her fyre at de ikke skal regne med at få én eneste krone mere fra det her firma så længe det er mig som sidder på markedsføringskassen, that's for damn sure!
Hvad er det dog for en måde at behandle sine kunder på!!

Jeg har virkelig knoklet i dag så jeg håber at i morgen bliver bedre.....forresten skete der også noget godt i dag, men det drunkede ligesom i alt muligt andet lort.......

Jeg har sørged for at firmaet skal i et af de største tv shows i Danmark om ca. 14 dage, so fucking cool, min chef blev SÅ glad og forwarded den mail han sendte ud til aktionærerne i Spanien, jeg tror jeg læste den 4 gange af bare fryd over at han også blev glad - jeg gad dog godt at han ville sige til mig at det var sejt gjort, det kræver altså alligevel noget at komme i tv i bedste sendetid på HELE ugefladen!!!

Men nu vil jeg smutte i seng, er så bombet at det er helt forfærdeligt...........har endda aflyst med Ayal, mest fordi han blev sur over at jeg sagde at jeg glædet mig til at han kom i dag, hvorfor må jeg ikke glæde mig over de fremskridt der er i vores sex og i vores møder? Ikke at jeg nogensinde tror vi bliver kærester men genkendelighed er dejligt.......rigtig dejligt og det er nok det tætteste jeg nogensinde kommer på en kæreste og derfor glædet jeg mig til han kom, og så bliver han sur - så jeg skrev en sms til ham i morges, ganske kort "Godmorgen, lad os droppe at ses i aften og ha en god tur til NY. Ha en dejlig dag" - fuck om jeg gider høre på gejl fra folk som jeg aldrig har gjort noget (hvilket vil sige alle mennesker for jeg har aldrig gjort andre mennesker ondt med overlæg)

Ingen kommentarer: