søndag den 23. oktober 2011

Søster Weekend

Denne weekend har været travl og begivenhedsrig - næsten puha travl!

Fredag tog jeg fri kl. 11.30 dvs. jeg sprang frokost over - havde for flere uger siden spurgt min chef om lov, plus at han er i Spanien, da jeg fredag sagde "Vi ses mandag" til ham på skype skrev han tilbage at nej, han kom først hjem onsdag........ikke at det gør mig noget at være alene på kontoret så længe, så absolut ikke men er det bare mig som syntes at det er mærkeligt at han ikke siger noget til mig om at han forlænger sit ophold når vi kun er TO i firmaet? Vi har jo en interne fælles kalender og han bruger den overhoved ikke selv om han da jeg startede påpeget at han ville at jeg var "on" på den kalender hele tiden - han er virkelig speciel.

Vi har også de fælles mål som vi skal lave, jeg har lavet et google dokument med dem men han har slet ikke vendt tilbage mht. om jeg har nået målsætningerne sådan som han selv har skrevet ind i kontrakten.......vildt irriterende og mærkeligt, tænker lidt at jeg bare skriver dem på min lønfaktura i morgen (den skal sendes i morgen hvis jeg vil ha løn til den første) for jeg har jo nået dem, at han så ikke har vendt tilbage på dem fortæller jo bare om hans prioriteter!

En dag fortalte han mig at han havde en bunke papir som havde været med frem og tilbage fra Spanien siden i februar og han var ikke kommet til bunds i den fordi alle snakket til ham på kontoret.........øhhhhhhhh ??!! 1. Super dårligt at skylde skylden på andre 2. Super dårlig undskyldning for ikke at være struktureret og ja mega dårligt signal at sende til sin medarbejder, det skulle lige være mig hva!

Nå men tilbage til weekenden, jeg strøg hjem og ville smørre mine lidt kikset cupcakes op med det ganesa (crem snask) som Tantekage har givet mig opskriften på - jeg ved for fuck sake ikke hvad det er der er sket men selv efter én dag i køleskabet og 6 timer ude af køleskabet så så det stadig sådan her ud......

Hvad f***** sker der lige her?? Hvorfor er det så hårdt at jeg end ikke kan skære i det?? Ergo, mine muffins blev slet ikke til noget og der var ingen som spiste af dem - I do NOT blame them! Så ud med dem og ud med en masse penge i kagebagnings ting, syntes faktisk det er dyrt at bage, måske fordi jeg fucker alting op hele tiden selv om jeg ALTID følger opskriften til punkt og prikke......*snøft*......når jeg engang får flere penge vil jeg give mig selv en masse kagekurser så jeg kan få faget ind under huden! :)

Jeg havde brugt det meste at torsdag aften og HELE fredag morgen på at gøre rent i lejligheden, badeværelset skinnet som det purreste guld og håndklæderne var friske og nye og ja, alting spillet bare SÅ skønt!

Så kom min Far og Mor kørende fra Jylland i Far's nye Chrysler Grand Voyager og parkeret udenforan min opgang, der er sådan et trinbræt på bilen som selv køre ud når motoren slukkes, nice!
Bag i bilen sad min ene niece fra Schwitz og hendes veninde, de ville straks ud og shoppe i København inden de skulle flyve hjem til Schwitz (Richterswill v/ Søen i Zürich) så afsted med dem og så spiste Far og Mor og Jeg hjemmelavet frikadeller og tærte som mor havde taget med, fodnote til mig selv må være at jeg må få købt en kaffemaskine!!

Far var ikke helt tilfreds med min instant kaffe som jeg købte i 2008 da Ayal skulle komme på besøg for første gang :) Men han blev god igen da Mor opdaget at der lå en Nespresso BUTIK lige om hjørnet fra mig, normalt skal man (åbenbart) købe kaffen via nettet og Mor brugte mindst 10 minutter på at fortælle den stakkels mand i butikken at hun bestemt ville købe mere hvis der var en butik hun kunne handle i..........*griner*........længe leve den gamle generation der syntes det at handle i butikker er nemmere end at gå på nettet!

Jeg skal ikke sige at jeg er bedre til at handle på nettet men det skyldes at jeg ikke har haft penge det sidste 1½ års tid - og før det kæmpede jeg faktisk også lidt med at få alting til at løbe rundt men det var mest arbejdsmæssigt, egnetlig ikke økonomisk, i hvertfald ikke så længe mine lejer betalte husleje og gården hvilede i sig selv.

Nå men bagefter gik Mor og jeg en strøgtur og kikkede på butikker, det var faktisk super hyggelit selv om jeg kunne mærke at jeg var SUPER træt! Far blev i lejligheden og tog en skraber på sofaen og hyggede med computeren - han har fået en lille bærbar med et mobilt internet, han er suuper stolt af den!! På skærmbilledet er der et foto af hans nyeste traktore......jow jow!

Da klokken var ca. 18 kørte mine forældre min niece og hendes veninde til lufthavnen og forsatte til Sverige for at se mine nevøer og min storebror og svigerinde mens jeg trasket op for at hente min lillesøster ved toget.

Men hov, holdt - før det skete så Mor og jeg to Rumæner (viste det sig senere at de var) røv en gammel dame LIGE UDENFOR min opgang! I'm not even kidding! De var to, den ene snuppet hendes pung fra hendes taske og slog hende og den anden løb af med den - jeg var parat til at løbe efter idioten men min mor greb fat i mig og holdt mig faktisk overraskende kraftigt tilbage - og tror du at nogen af alle de ca. 50 mænd er stod i nærheden (Kgs. Nytorv er jo pænt befolket specielt i Efterårsferien) gjore noget? Nope, ikke én af dem bevægede sig!

Den gamle dame som senere viste sig at være fra 1931 holdt selv fast i manden og så gik der total Frk. Praktiker i mig eller hmm ja hvad skal jeg sige, når der sker uheld, katastrofer eller ulykker så slår min krop automatisk ind på et spor hvor jeg arbejder mekanisk og min hjerne laver en liste over "what to do" i en kronologisk orden - don't even ask how men ja, jeg tog bare fat i manden som stod tilbage og råbte af den gamle dame og på få sekunder havde jeg mast hans arm så langt op på ryggen at han gik i knæ - sidder helt og griner ved tanken nu, men ork hvor har jeg prøvet dét mange gange på mig selv, specielt da min bror kom i militæret, så øvet han sig på mig.......av av....... men manden røg i knæ midt foran Magasin og jeg presset så meget til at han måtte støtte med den fri hånd på jorden foran sig for ikke at ryge på snuden og da han forsøgte at sparke mig trådte jeg ham på anklen. Basta.

Du skal fandeme ikke sparke mig din fede idiot! Damen så så sød ud og kors hvor var hun bange! Men så kom der endelig - efter noget som virkede som en evighed - en mand som helt klart var nordjyde med den accent og tog over og han var pænt brutal ved manden som  hver gang han klynkede fik "shut up" tilbage fra Nordjyden :) HiHi

Jeg skyndte mig at gribe min elskede Mulberry som min mor helt forfjamsket stod med og så ringede jeg 112, alle andre ringede 114 "for det var jo ikke en ulykke" øhhhhhhh WTF! Skal vi stå her og vente på politiet mens vi tilbageholder en mand der har slået og røvet en gammel dame? Fuck det - 112 og 5 min. efter kom et helt salatfad og manden røg helt på maven og fik håndhjern på og ind i bilen. Selvfølgelig havde han ikke pungen på sig, den havde hans ven jo løbet med - jeg har godt læst om deres metoder så jeg havde i mellemtiden ringet til 118 og fået nummeret på spærring af dankort og fik spærret alle dames dankort og kontoer, det er derfor jeg ved at hun var fra 1931, jeg skrev hendes navn og cpr. nr ned på en serviet jeg havde i tasken, da jeg var færdig gav jeg hende servietten så jeg ikke havde hendes personlige oplysninger, på servietten skrev jeg også mit navn og tlf. nr hvis der skulle være noget.

Damen var helt rystet, hvilket jeg godt forstår - og jeg prøvet at trøste hende mens min mor stod og så helt stenet ud. Bagefter gik vi hjem og mor sagde ingenting indtil hun pludselig siger "Du har godt nok en fotografisk hukommelse ligesom Mormor havde" - jeg blev et STORT smil! Politiet udspurgte mig om jeg kunne huske hvordan den anden mand havde set ud og det kunne jeg, jeg kunne huske alt lige fra mærket på hans sko til hans klipning og jeg kikkede kun på ham i et øjeblik, men sådan er min hjerne bare, den ser alt.........super nørded! Senere ringede politiet igen og bad om min forklaring en gang mere og det var her de fortalte mig at manden var Rumæner. "Klam rumæner" var politiets ord.

Senere da Mor fortalte Far om hvad jeg havde gjort syntes jeg at jeg kunne aneeeeeee et lille glimt af stolthed i hans øjne, måske lidt ligesom dengang hvor jeg kom i lære som guldsmed og Far fortalte en af sine kunder (mens jeg hørte på) at "hans datter skulle i lære som smed, ligesom sin Far - bare at hun skulle være GULDsmed" - de ord var helt klart en af hovedårsagerne til at jeg kæmpede så længe for at finde en ny lærereplads da min første læreplads gik konkurs......århhh hvor ville jeg gerne være guldsmed! I går talte min søster og jeg om  at hvis jeg havde fået en ny lærereplads så havde jeg allerede været færdig i 2007/2008.......amazing ikk. Nå men sådan blev det ikke og skidt pyt med det. Det som jeg lærte mister jeg jo aldrig.

Men min søster kom og til aftensmad købte vi mad på Wokhouse eller hedder det Wokshop? Arghh don't know men jeg prøvede en anden ret end den jeg plejer. Får altid en nr. 17 men så ville jeg prøve noget andet, har glemt hvilken men ØJ hvor var den stærk!! Stærk som i jeg trode jeg skulle DØ da jeg fik et lille bitte stykke chili i munden - faktisk syntes min søster at jeg skabte mig indtil hun selv fik et stykke i munden!! Jeg røg op og skyllede mund, tung og læber under vandhanen indtil min søster siger at mælk neutralisere. Mælk? Ligener jeg en som har mælk i huset? Kom pludselig i tanke om at jeg havde kærnemælk fra mit muffins projekt så på 3 sek. pløjet jeg en ½ liter kærnemælk og Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!



Kærnemælk til mine læber - og min søsters kavalergang i baggrunden!!
OMFG hvor var det hot! En time senere kløet det i mit øje og jeg kløet igen og *bang* så var øjet ved at falde UD fordi jeg åbenbart havde chili på fingeren! Shit Shit SHIT hvor jeg tudet - prøvede endda at hælde kærnemælk i øjet (!) men det virkede ikke........min ex-kæreste Uffe's lillesøster som har en lige så tør humor som Uffe skrev på Facebook "husk en god chili brænder altid to gange....." (altså når den kommer ind og når den kommer ud....!) Vi havde talt om at tage i byen men jeg var så træt, min søster var helt frisk fordi hun havde sovet i toget på vej herover men jeg gik simpelhen kold inde i sengen mens min søster så en film i stuen.

Lørdag stod vi op og kørte i Ikea og købte skabe til mig. Jeg har siden marts tænkt at jeg ville ha et højskab ved siden af mit køleskab men min søster fik på no time overtalt mig til at jeg skulle ha nogle andre skabe på en anden væg og *bang* så var de købt og *bang* så var de sat samlet og sat op og nu er jeg sådan lidt.........hmmmmmmm.........er dét hvad jeg vil ha? Jeg syntes slet ikke ideen er så god som min søster og jeg syntes desuden - jo mere jeg kikker på dem - at de sidder forkert, har forkert form og blokere mit udsyn.........

Total naller og ærgeligt, overvejer seriøst at tage dem ned igen, spartle vægen og købe noget andet. Prøv at se her

Smmå skabe - jeg var så utrolig træt efter 3 timer i helved (Ikea)

Min lillesøster er også handy woman

Så bliver skabene hængt op! Jeg syntes bare de hænger forkert eller hva? Er det ikke som om de burde hænge lavere og så have noget henover, lidt ligesom hvis det var en skænk? Min søster mener at der skal hylder UNDER skabene.....
I'm not so sure på hele det her projekt

Så er min søster taget afsted og jeg har støvsuet og vasket gulv så jeg igen kan gå uden at træde suspekte ting op under fødderne - og jeg har kikket på skabene og tænker stadig.........WTF.......

Mærkelig højde og mærkelig sted de hænger ikk? Kom med din mening, jeg er VIRKELIG i syv sind!

Lørdag aften talte vi om at NU skulle vi i byen - men ak, så var det min søsters tur til at være træt så vi endte med at hive mit tv ind i soveværelset og se dvd'er

Du ved du bruger dit tv for lidt når.... du kan skrive i støvet!

Tv for enden af sengen, se dét er jeg ikke vant til - spejlet til venstre i billed har jeg også købt i Ikea, der skal en hylde under og nogle skuffer = egen design ide så den er jeg helt cool med!

Et snap-shot af mit tv som jeg søgte LÆNGE efter før jeg købte det, jeg VILLE ha et rød tv men måtte end med at få et som har et rødt skær......Håber jeg har råd til at få det tilsluttet til December

Sprødt sengetøj, hyndepuderne fra havestolene og Litas dvd kasse og så er søsterne Roberts klar til at hygge :)

Jeg fik forresten en gave af mine forældre - noget jeg virkelig kommer til at kys-elske hele vinteren!!!


Min nye bedste ven Katrine - ja jeg har døbt den Katrine! Katrine er (for mig) en dejlig varm rar person som altid er der så min nye el-radiatore hedder Katrine og jeg har fået den af Far og Mor :)
SE hvor beskit min gulvklud var da jeg vasket gulvet!! Jeg vasket det fredag før mine forældre og co kom - og så igen nu her til aften........ sådan bliver der i et hus når folk ikke gider tage skoene af når de går ind
(hvilket pisser mig HELT ABNORMT MEGET AF!) men jeg er blevet for gammel - eller for klog? - til at blive sur
Nu har jeg spist resterne af Mors frikadeller og ryddet op, vasket gulv og tjekket at den rykker jeg har fået fra HK ang. at jeg ikke har betalt for mit kontigent er ukorrekt, jeg betalte - ifølge min netbank - mit kontigent på 935,10 kr dd. 3. Oktober. Basta.

Dét vil jeg glæde mig til at fortælle dem i morgen!! Fik helt ondt i maven da jeg fik rykkeren i går - den er udskrevet d. 17. oktober. Skyndte mig at gemme den i skuffen så min søster ikke kunne se den, syntes det er SÅ PINLIGT at få sådanne breve for selv om JEG jo godt ved at det er forkert så er det jo forfærdeligt at tænke på hvad andre tænker om mig - selv min familie!!

Men nu har jeg altså tjekket og jeg har retten på min side - SKØNT! Og i morgen skal jeg sende min lønfaktura afsted - det er simpelhen den fedeste følelse at vide at der er penge på vej til mig igen!! OMG tror ALDRIG jeg bliver træt af at få løn!!!

Nå off to bed - men først vil jeg lige vaske missen og så ind og lege med lystperlen! Min menstruation er stoppet og min sexlyst bimler helt vildt og Ayal er i Asien.......arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

Ingen kommentarer: