mandag den 3. oktober 2011

Zumba.....

I sidste uge var jeg såååååååå overskudsagtig at jeg meldte mig på fitness hold hele to uger frem, ergo skal jeg til Zumba om 45 minutter og jeg lider ekstremt under manglende søvn fra i går aftes og i nat......sexen var super kvalitet taget i betragtning af hvad jeg normalt får men jeg kan simpelhen ikke holde til ikke at få min søvn!!

Jeg gav chefen en flaske vin fra mine forældres vingård i Italien, har måske faktisk glemt at fortælle om den, anyway - der er jo ingen ediketter på flasken og jeg kunne ikke liiiige nå at printe en så jeg smækket nogle klistermærker på i stedet for - håber han blev glad, selv om han ikke så sådan ud, men måske det bare er hans måde at være på? Sådan lidt svær at læse??
Hip Hip Hurraaaaaaaaa
Han fik af firmaet en MacBook Air (computer) og af sin familie en Ipad..........lidt naller for jeg kunne virkelig godt bruge en ny computere eller bare en anden computer end min egen, jeg frygte at den dør lige pludselig! Og jeg har ingen back-up, har dog lovet mig selv at købe en i weekenden, nu går den ikke længere - IT fyrene på arbejde har sagt at min extern ikke virker mere........måske jeg har bonen endnu, det er et af mine weekend projekter!

Men altså, jeg må heller lette måsen og komme til Zumba selv om hver en fiber i min krop skriger på at jeg skal blive hjemme - men jeg vil gerne tabe mig og jeg får ikke trænet igennem alene, ergo må jeg afsted NU!

P.S: Der er firma julefrokost i Mallaga i Spanien Lørdag d. 10. December - dét glæder jeg mig til! Min første arbejdsjulefrokost siden jeg var på radioen!! :)

Ingen kommentarer: